JÄVLIGT ointressant!

Idag va det 2år sen Jenny lärde mig en scout ramsa/sång....
Läste de i ett gamalt inlägg på nattstad. Kom ihåg hur glada vi va den dan!



"Min häst den har gula öron,
och vita små skor av trä,
röda strumpor upp till kneeeet,
han e ganska feeeet,
med ljusblå små vingar in under magen"


Önskar att jag hade kvar videon på henne när hon gör rörelserna....

Amy har dumpat Blake!

Nu är det ett faktum.....igen!
För nu har Blake avslutat sin relation med henne på facebook efter ha sett henne på bild med en annan man... Haha, att tom kändisar håller på såhär det är ju sjukt.

Drömde för bara nån vecka sen att det va en tjej som startat en "Alla vi som hatar Therese grupp". Vaknade helt svettig. Dagens I-lands-skräck asså...


Tårtor

Igår fick jag se ytterligare två av mina mästerverk bli uppkäkade av mina släktingar. Jag älskar att göra tårtor!. Dom här senaste hade jag iof inte så mkt tid på mig att göra men dom blev fina ändå.






Kanske inte lika bra som tidigare år:


Denna gjorde jag när robin fyllde 17...



Denna gjorde Robin till min när jag fyllde 19år...
...ungjäveln har ju för fan ingen motorik alls...



Denna gjorde jag själv när jag fyllde 19...
Kom ihåg att jag hade med mig den upp till Tjörn.



18år...



Hitta inga fler bilder men fler ska bakas!
Cicci fyller ju år snart!


När vänder det?

Tycker det känns jobbigt att vara inne i en positiv fas samtidigt som allt går emot en. Gårdagen var riktigt jobbig för mig, en av dom där dagarna då allt går fel. Jag vaknar av att jag får ett solarium i huvudet, lyckas somna om och vaknar igen av att Cicci ringde. Vilket va tur, för jag drömde om att jag blev misshandlad utav "Ciccis kompisar". Sjukt, ja vet!! Sen va jag bakfull och hade la en aning ångerst från gårdagen. Dricker en proteindrink för att komma igång men spyr 2gånger istället. Sätter mig sedan vid daton och får ett mail om att jag inte fick jobbet jag velat ha så in i helvete. Fick sedan skäll av mamma för nått annat fel jag gjort. Skulle till Cicci sen och blev erbjuden av en vän att bli körd, men han dök aldrig upp och klicka när jag försökte ringa. Hade även lånat ut pengar jag egentligen inte har till samma människa, men han har inte hört av sig nu ens i skrivandets stund. Fattar ingenting...

....sitter bara här och undrar va fan jag gör för fel?!

Jag gillar Paris!

Har aldrig tyckt om henne tidigare men efter ett "Pari´s- My new BFF" maraton så har jag fått en helt annan bild utav henne. Har ju alltid varit Cicci som vart helt såld på Hilton-flickan tidigare, förstå varför nu....
Tror faktiskt att hon är en genuint fin människa.... Känner mig helt tom nu, va ska jag titta på förnått nu lixom?!


 TTYN - Talk to you Never

Första Avsnittet

FylleFest!

Blev fest i Lindome igår. Med det gamla gänget såklart! Allt va trevligt, det fanns massa öl och massa att prata om. Men i takt med att ölen tog slut så tog även dålig stämming vid. Tycker vissa saker är så jävla onödiga, som att diskutera på fyllan. Man säger samma sak i 1timme ungefär. Hade man vart nykter skulle det tagit typ 10min, men nej då ska man sitta och upprepa sig som en jävla bandspelare. Blir så trött. Sen när man blir anklagad för att stöta på någon annans pojkvänn som man kännt typ hela sitt liv. Då brast det för mig, jag pallar inte sånt! Det är andra gången på väldigt kort tid en sånhär situation uppstått! Tycker inte att jag överdrev i min reaktion. Ja jag skrek, men jag ångrar fan ingenting jag sa. Önskar snarare att jag sagt mer.

Men i övrigt va allt bra! Bara en vanlig fylla i Lindome!




Men det va 2 saker som va extra kul!


Angelica kom förbi! Vi har typ inte träffats på flera år ju... synd att det blev lite väl mkt drama bara... och tack för sjutsen hem:P


 






Kims tatuering. En "Cameltoe". De roliga  är att det fattas en puckel. Ditt nöt! Det e ju för helvete en dromedar!!!





Ett jobb jag borde söka!

Hittade den här artikeln om världens softaste jobb. Allt du ska göra e tydligen bo och mata fiskar på en tropisk ö i Australien. 12timmars arbete i månaden, betalt uppehåll och en lön på 105 000Aus dollar.
Att Linn inte hittade de när hon ändå va där nere. Fast tydligt finns det många slöfockar där ute för läste att dom redan hade redan fått in hundratusentals ansökningar.
 

Stolt Svensk!!!



Fan vad glad jag blev nyss när jag fick höra att Sverige äntligen kommer tillåta homoäktenskap. Ett stort steg i rätt riktning! Förstår inte varför det har tagit sån tid för oss? Neutrala Sverige som älskar alla... Men nu, från och med maj månad är det alltså tillåtet. Tänk hur många som firar idag, tänk så många datum som bestäms. Idag är det kärlekens dag... en dag som går till svensk historia.

Hejja hejja Sverige!

Vinst igen, sånt skall uppmärksammas! Fast själv va man inte så uppmärksam som somna i slutet av första halvlek. Men va ute sent, drack mkt och gick upp tidigt. så det va väl mitt straff det.... vakna precis när sändningen slutade. Livets ironi igen antar jag. Kroatien imorgon, gruppfinal. Ska nog se till att hålla mig vaken då...

Men hade på kännn att vi skulle ta det idag!


Orgasmer...

Fast allt mellan himel och jord diskuterades igår så va orgasmteorierna en av de mest intressanta.

Är det före sprutet?, under sprutet?, eller efter sprutet?, som en kille "kommer"? Fast Mattson gjorde ett tappert försök att förklara detta fenomen för mig, Cicci och Linn så fattade iaf jag ingenting!  Jag trodde att en man va det mest okomplicerade som finns. Tydligt inte! Eller så är Mattson one of a kind, tur att han e Ciccis isf.

Sen va det den kvinnliga orgasmen.... Ciccis jobbarkompis sa till henne att alla tjejer blir röda över bröstet när dom kommer. Kan nog stämma till viss del, men tror inte att det gäller alla. Har hört att det finns massa sånna förhållningsregler som ska hjälpa killar att se när en tjej får orgasm. Typ att man blir  blank i ögonen, blundar eller drar ihop tårna. Men Va fan killar!!!

...och tjejer ge fan i att fejka! Okej jag kan fatta att man inte orkar ibland, men ha inte sex då. Säg jag orkar inte istället för att försöka få en oskarsnomenering. Du vinner ju fan ingenting på det! En kille skulle aldrig fejka för att göra dig glad! För du skiter (oftast) i vilket. And it goes the other way around..

Så tillslut den stora finalfrågan!

Vilken orgasm är skönast?!
Jag tror att tjejer faktiskt har det bäst. Tjejer kan träna upp hela grejen. Ju mer orgasmer hon får destu skönare och intensivare blir dem efter varje gång. Förutsatt att man har sex regelbundet... Man har ju aldrig hört talas om manliga multipla orgasmer eller?

FONTÄNORGASM



Citat från igår:
"men känns det inte som ni kissar ner er?!"

När man gör rätt känns allt bra!

Är så glad att jag lyckades svälja min förbannade stolthet och printa iväg det där medelandet igår. Va fan trodde jag egentligen? Jag känner ju den flickan... Vad är det jag har försökt inbilla mig det senaste? Ibland lyckas man fan att övertyga sig om någonting så hårt att man tillslut tror sig själv. Att försöka förtränga någon som vart med i 10år? Det är ju fan inte möjligt!!





För förr eller senare så kommer dom små saker som man vet att bara en person i hela världen skulle uppskatta att se/höra. Jag har varit så arg, men i jämförelse med hur glad jag va igår så va det ingenting. När jag såg henne sken min sol igen och jag blev helt varm innombords. Hennes leende gick rakt in i hjärtat och påminde mig om den plats, som alltid kommer vara hennes!

För lite öl, för mkt sprit!

3Bärs
1MåSkito
1Rom&Coke
2VodkaCranberry
1MalibouCola


Ser kanske inte så hemskt ut, men det känns....tro mig!

Såg att Linn hade sammanfattat kvällen så bra, orka vara copycat!


Bira, Bira, Bira!

Fan jag vill dricka öl idag! Känner inte för att sitta här mer! Den lilla alkisen inom mig vill ha sitt nu. Messa Cicci nyss men hon skulle tydligt träffa Matilda hon.... hmmm undra om man kan lura med dom bägge på öl. Cicci e la inte så svårövertalad men Matilda känner jag ju inte så väl. Har iof träffat henne på krogen typ alla gånger Cicci inte vart med, så hon är ju inte nykterist iaf. Så än finns det hopp om en guling!

Om det finns nån annan där ute som vill ta sig ett järn i Göteborgstrakten kan ni la höra av er! I värsta fall få jag väl dra med bror min, han fyller ju faktiskt 18 idag! Kunde inte vart mer lägligt egentligen....




Födelsedagskort till Cicci för X antal år sen... obs! gjort i paint!!!!

Lillebror e stor!

Fan 18år! Inte utan att man känner sig jävligt gammal nu för tiden.
Blir en krogrunda med mig och Cicci i helgen, man måste ju sätta ett dåligt exempel vettja! Vem är då mer lämpad än mig och Cicci, de e vår nish! haha

Åhhh han ska ut och köpa cigg och folköl nu..... kommer ihåg känslan!

......

Counting all the assholes in the room
Well I'm definitely not alone, well I'm not alone
You're a liar, you're a cheater, you're fool
Well that's just like me yoohoo and I know you too
Mr. Perfect don't exist my little friend
And I tell you it again, and I do it again
Counting all the assholes in the room, Well I'm
definitely not alone, well I'm not alone

Look deep into yourself before you blame all others
for betrayal, for betrayal
I promise, so easy to say, and easy you failed,
and you do it again

Well the music seems do cover
And all the liquid do the colours
Well I turn my back and
go for all the better things in order

Idrottsgalan..

Nej det ska inte bli mer sport nu, va bara så jävla imponerad av handbollslandslaget.

Näe, kom att tänka på en grej förut när jag kolla på idrottsgalan.
När dom uppmärksammade Lennart Bergelin död (Björn Borgs tränare och "upptäckare") så sjöng ju Tommy Körberg en sång till hans ära.

Men helt seriöst, "The winner takes it all"!?

Betydde det att han "förlora för att han dog"?!
Att Björn Borg va den som vann allt och han stod i skuggan?!
Att det bara va hans tur att gå!?

Ja, det va dessa typer av frågor som ploppa upp i mitt huvud efter detta låtvalet......tycker det va jävlig... inte opassande men väldigt konstigt låtval. Fast jag är ju den som alltid analyserar alla låtar och dess innehåll med.



Men priset för dåligt låtval är fortfarande The Ark som valde att sjunga "one of us is gonna die young" på faddergalan för X antal år sen.....

Hur fan kunde jag glömma..



Sjöstrand, Sjöstrand, Sjöstrand, Sjöstrand, Johan Sjöstrand, hur kunde jag glömma dig!!!!
Så jävla imponerande! Så jävla bra! Matchens hjälte! Skövdemålvakten är ju grym!
Fortsätt så och guldet är vårt!

Du får din egna lilla ruta istället! för du e sååååå bra!

"Bollen är rund, allt kan hända"



Oj oj oj!!!! Trodde verkligen att det skulle gå utför när "gurkburken" och grabbarna man älska hoppa av. Kom ihåg att man tänkte, bättre än såhär kommer det ju fan aldrig att bli. Fan vad jag älskar att ha fel ibland. Kunde inte ens gå och kissa spännande va det! Det är ju fan helt jävla ofattbart att Sverige kunnat hålla en så hög standard i så jävla många år! Önskar mina nya hjältar, Doder, Larholm, Arrhenius och ögongodisen Oskar Carlén all lycka. För skickligheten har dom ju, så då kan det passa bra med lite tur på det!

Kuwait på onsdag! Förhoppningsvis kanske det blir en öl då, för nerverna måste ju faktiskt ha sitt dom med:P


Kan ju inte påstå att jag inte saknade den lilla rösten som brukar sitta brevid. Som fortfarande bär med sig smärtan och hemska minnen från den där hemska dagen den 4februari 2001.
Som varje gång när landslaget visas i rutan påminns om sitt lidande och alltid (utan undantag) drar en djup suck och med helt förkrossad stämma utbrister:
"Om dom bara kunde dragit ner EN jävla fransman!"


PS. Tänk vad lite magsjuka kan göra egentligen,
eller en förskylning för den delen
.... kolla bara på Dalibor Doder och Charlotte Kalla!




Handboll!!!

Har glömt av hur kul det är att kolla på. Märker hur längesen det va jag faktiskt kollade, då alla ens favoriter e borta:( Men har läst på massor nu så nu e man med igen:P

Om bara några minuter börjar Sverige-Spanien. De senaste motståndet har ju inte vart annat än utklassning så ska bli spännande nu med riktigt motstånd... åhh e nervös...
Synd bara att man inte har några öl å dricka...

Tjaffs..

Satt och observerade två små turturduvor i deras "diskution" nyss.

A: Men du ska väl inte säga nått om att vara full eller?
C: Men va jag det igår kanske?
A: Så du har aldrig varit det då?!
C: Jo
A: Precis, kasta inte sten när du sitter i glashus då!!!
C: JAG ÄR GLASHUSET!!!!! DU VA STENEN SOM KASTADES IN I MIG!!!
A: *tyst en stund*   ..öh ah... så kan man oxå se på det?!?!

Sminka Pippi

Jag blir så jävla arg när jag går in på spelsidor för onlinespel, varför finns det alltid en kategori som heter "tjejspel"?! Va inne nyss på spela.se och fick se att även dom har denna kategori. Så jag kände mig tvungen att kolla upp va för spel som betraktas som just tjejspel. När jag kommer in på fliken blir jag vansinnig!!

Följade kategorier fins där:
Dating
Restaurang
Driva Företag ("Tjejföretag" så som i flygvärdinna och beautishops)
Jordbruk
Sköta barn
Välja Kläder
Nagelstudio
Hårfrisör
Laga Mat
Inreda
Musik
Makeup

Kan inte dom här kategorierna stå för sig själva istället för att betraktas som tjejspel?
Va fan gillar inte killar musik eller?
Det finns väl killar som är intresserade av stil och mode med varför är det en tjejgrej?!

Asså jag vill inte låta som Elin i Fucking Åmål men tror ni MÄN, KILLAR, GRABBAR, POJKAR helt seriöst att vi sitter och sminkar oss hela dagarna!?



Vart finns alla pojkspel!? Är det dom "vanliga spelen"?!



Hälften av dom här spelen går ut på ungefär samma sak med.....INGENTING. Välj en hårfärg, frisyr, hårspänne, läppstift, ögonskugga ....de va väl kul!?, vill du göra det igen! Ingen handling överhuvudtaget.

Asså, okej, jag kan erkänna att det kan vara lite kul att sitta och "klippa och klistra" med "dockorna" men vad jag vill komma fram till är: skriv sminkspel då!... inte en hel jävla kategori med spel vi tjejer borde gilla...känns så sterotypmässigt.

En annan grej med dom här sminkspelen gjorde mig oxå upprörd. Hittade ett spel där man skulle styla Pippi. Min bild av henne är att hon är lite utav en rebel, INTE den vanliga sterotypsflickan och så gör dom såhär. Vem som helst, men inte hon! känns det som när man ser detta. Var iaf tvungen att testa, men det kändes jävligt fel. Klicka på bilden om du vill pröva.


Skräckis!

Vet att jag inte skrivit nått på två dar typ.. se det som en tyst protest mot...eh...starbucks... för att dom inte finns i Sverige:P
(..ja precis så va de!)

Fan såg barnhemmet och skrämde upp mig själv riktigt ordentligt. Alla säger att den ska vara så dålig men jag kunde fan inte sova efteråt, då kan den ju inte vara sååå dålig eller!?. Då måste ju iof alla skräckfilmer jag har sett varit dåliga isåfall eftersom jag alltid lyckas att bli det. Eller kan det vara så att jag är för rädd fö att kunna avgöra.

Hur som haver så kan jag inte få den här filmen ur huvudet nu...ush!! Just detta är anledningen till att jag slutade ha filmkvällar med Linn för X antal år sen eftersom skräck råkar vara hennes favorit genre. Fast iof brukade vi alltid se en rolig film efteråt så man inte va så rädd. Hade inte den backupen igår.... inte ens Johan Glans "World tour of Skåne" funkade... kunde inte sova iaf. 

Dom enda filmerna jag kan se är SAW men dom är ju mer psykologiska trillers än skräck... Hatar läskiga barn, hastiga överaskningar så man hoppar typ 2meter upp och övernaturligt eftersom det inte finns nån direkt förklaring...

Ska absolut hålla mig till mina romantiska komedier i fortsättningen....


Äventyr på vårdcentralen

När man börjar sin dag med att kissa i en burk, känner man sig inte så jävla häftig längre. Va tvungen att ha med mig "morgonurin" i en burk med mig ner till vårdcentralen idag. Så där stod man utanför kl09.50 med sin morgoncigg i ena handen och en påse kiss i den andra. Kändes jävligt obekvämt, tittade mig själv konstant över axeln efter annat löst folk i Lindome centrum. Plötsligt dök det upp andra människor med påsar och jag kunde inte hjälpa att fundera på om dom oxå hade kiss i sina. Troligtvis inte, men det var en kul tanke.

Hatar förövrigt väntrum! Jag stör mig på att jag inte vet vad för sjukdommar alla har och vilka jag skall akta mig för. Har märkt att jag har mkt fördommar för jag satt och delade ut sjukdommar till alla i väntrummet i mitt huvud, alltså vad jag trodde att dom hade. Om jag hade krympt tillbaks till min 5-6års period hade jag med all säkerhet frågat dom istället. Den enda jag fick veta va att killen brevid mig va ett misstänkt klamydiaoffer, sneglade på hans papper han höll i handen. Gud va nyfiken man är.

När jag skulle lämna min smörgåsgurksburk med kiss i vid provtagningen höll dom på att tömma en tant på blod. Fy fan jag höll på att dö! Om det är nått jag inte klarar av så är det nålar och blod. Blev bara stående i dörren helt kritvit i ansiktet. Sköterskan som tog hand om mig frågade med en gång "e allt okej?" jag fick nästan inte fram ett ljud, mumlade fram mitt personnummer och sträckte fram min skopunkspåse med kiss i!

Skönt att kampen är över nu... hoppas inte jag behöver besöka vården på ett tag igen.

Men nu har jah iaf fått min medicin



Sex... with mom and dad

Sjuk serie på MTV och SJUKT underhållande...hahaha


Bjuder på första avsnittet här...

Sex...with Mom and Dad - MTV Shows

Ett steg närmare drömjobbet!

Dom ringde idag.... Jippie!
Telefonintervjun gick som en dans, nu får vi se hur det blir med resten.
Har annars ett annat topphemligt möte imorgon med....

Vågar inte avslöja något ännu, är lite skrockfull för tillfället.
Men om det går vägen så kommer jag skrika ut mitt glädjetjut här!

Okej jag ger en ledtråd... det har något med grus och streck att göra...

Snabb SPA




Provade en peeling i morse som jag läst skulle vara bra. Va en aning tveksam till en början men FAN va bra de funka. Kände mig superfräsh efteråt. Var tvungen att ge mamma en liten behandling och hon va jättenöjd hon med. Så nu e vi rena och lena som babysjärtar bägge två:P

Gör såhär:
Rengör ansiktet.
Plocka fram tre små skålar.
Häll upp en skvätt olja i en, pressad citron i en och blanda salt och farinsocker i den sista.
Har du en pensel så plocka fram den.
Börja med att stryka på oljan och sedan citronsaften.
Doppa fingrarna i farinsockret och massera noga in det i ansiktet.
Vänta 2-3min.
Skölj sedan bort med varmt vatten.
Hemligheten är:  Beskt, surt, sött & salt!

Lycka till!!

Här är lilla Mamma under Terrorese behandling


Uppe med tuppen

Alltid lika kul att vakna 07.00 och insé att man har urinvägsinfektion, fortfarande!
Verkar inte som om något av mina försök har hjälpt. Jag har druckit vatten i mängder för att spola bort bakterierna, levt på 2pkt tranbergsjuice varje dag och försökt ignorera problemet in i det sista. Inte ens den gamla antibiotikan från en urinvägsinfektion 2003 som jag hitta i förrgår har hjälpt.

Så jag tror jag måste ge upp min kamp nu och sätta mig ett par plågsamma timmar hos farbror doktor iaf.

*FyrdubbelSUCK*


Riktiga vänner ställer upp för varandra!

Satt och surfade runt lite i eftermiddags och kom på en idé...


"Fan va kul det hade vart att anmäla Cicci till en dokusåpa"



Så jag börja kolla runt på de olika tvkanalerna efter program som skulle passa. Tyvärr så är ju dockusåpor helt ute, och nån realityserie med Cicci i huvudrollen kanske TV-bolagen inte är lika intresserade av. Förra året va dom dock intresserade av att ha med henne i "frusna män söker" fast hon kom inte med i slutcastingen. Efter det ringde dom och frågade om hon ville vara med i Lyxfällan, eftersom hon hade en sån intressant personlighet. Intressant personlighet? -ja, ekonomiska problem? -nej....

Men nu hittade jag "Jag vet vad du gjorde förra Lördagen" som ska sändas på TV3... perfekt! tänkte jag när jag läst programbeskrivningen!

"Ett helt nytt och unikt program där festliga och humoristiska scenarion inspelade med en deltagare under hypnos mixas med utmaningar i en studion. Roligt, charmigt och underhållande."

Precis som Cicci...rolig (chek), charmig (chek), underhållande (
chek)!

Vinner hon pengar måste ju jag som "bokare av artist" ha min del....
Tyvärr är hon inte lika entusiastisk som jag för tillfället. Hon tyckte jag skulle "skaffa mig ett liv" som hon fint utryckte det med STORA BOKSTÄVER på msn för en stund sedan.

Vissa människor vet fan inte när dom ska vara tacksamma;P



Så nu uppmanar jag alla e där ute att tänka efter!
Hur kan du tjäna pengar på din vän utan, att prostituera henne/honom?
Skriv gärna ett par tips till mig:P


Äntligen ett inlägg!!

Jippie tänker ni...!

Har precis vart och hämtat en vän med problem i kärleken. Vilken tur att detta va mitt specialområde. Har märk att jag har väldigt lätt för att se vart fel och brister i andras förhållanden beror på. Annat är det med mina egna, där inser man det aldeles för sent. Fick iaf trösta så gott de gick, det är aldrig kul att bråka och vara förvirrad och åka ifrån någon mitt i natten för att sedan lägga sig som ovänner i varsin ände av stan. Ushhh...

Men detta va det gamla hedeliga onda cirkeln problemet. Man sitter där instängda med varanda, har inget att göra dag ut och dag in och inser att man inte har nått mer att prata om. Man käftar om småsaker som städning och disk, när det egentligen är andra saker som ligger bakom och klämmer. Man lever på existens minimum, det finns inga pengar och när en oväntad utgift dyker upp exploderar allt.

Istället för att ta tag i dem eventuella problem man har tillsammans så lägger bägge eller en av parterna över hela ansvaret på den andres axlar.

Det är inte lätt när man känner att man är på botten, fast i sin egna onda cirkel.
Men det finns inga problem som är så stora att dom inte går att lösa, glöm aldrig det!

Vet att jag blev lite djup nu, men det måste man vara ibland...


Va fan händer med världen!?

Har inte varrit insatt eller införstådd om vad det är som händer nere i Gaza,
fören jag snubbla över detta (obs! i en fotbollsblogg!!)

Allt jag kan säga är att jag inte skulle kunna komentera saken bättre....
...hatar känslan av att vara liten, ignorant och betydelselös utan att ha minsta inflytande eller påverkan på världen!


Du vet att jag älskar dig, men vet ni!?

Jag har kommit på att jag är jävligt bra på att skriva mindre smickande saker om min vän Cicci. Om vad hon och jag gör på fyllan, hennes minde smarta komentarer / ögonblick mm.

Så jag ska göra rätt för mig och ägna lite tid åt något jag har funderat på en tag.

Cicci är alltså min bästa vän, hon har i mina ögon allt!
Ett bra jobb, en fin lägenhet, bra klädsmak, humor, hon är snygg och har bra väderingar i livet. Hon ställer alltid upp, hon hör av sig, bryr sig verkligen om sina närmaste och dömmer en inte.

Det enda jag kan komma på som hon inte haft är bra förhållanden....
Vi brukar skojja ibland om att hon är "good luck chuck" vilket inte är så skoj egentligen. Hennes ex har en förmåga att träffa "den rätta" efter henne, skaffa barn och sen komma och berätta om hur jävla bra deras liv är! (läs själv) Eller...(för det finns en kategori till) så har dom precis kommit ur  ett (3årigt brukar det vara) förhållande och Cicci blir ikläm mellan dom och deras nya singelliv och oftast blir det inget alls eller ett väldigt kortvarigt förhållande. (Självklart har det funnits undantag som inte matchar kategorierna och självklart finns det alltid ljuspunkter nån gång i alla förhållanden)

Fram tills nu.... 
Jag skulle nog inte kunna vara gladare för hennes skull. Hon har träffat HAN! Jag har alltid tyckt att hon vacker, men aldrig så som hon är nu, det fullkomligt lyser om henne. För att inte tala om han. Jag älskar det sättet han tittar på henne, har inte sett den blicken i någon annans ögon. Det är precis som om han ser allt fint och underbart i henne som jag sett hela tiden. Precis som om någon äntligen uppskattar allt vad hon är för första gången. Vet att det kanske är tidigt, men hon verkar så lugn och trygg med sin tillvaro nu. Vi kan sitta där tillsammans och se på tv eller ah vad som helst och *bipp* så låter mobilen och hon skiner upp så det tom pirrar i magen på mig. Han verkar få henne att må så jävla bra, och det är fan på tiden! Om han kommer till att älska henne hälften så mkt som jag gör så vet jag att detta kommer hålla ett jävla bra tag till!


...och nej gumman...,det är inte för bra för att vara sant.
Du har bara fått det du faktiskt förtjänar!!!


Love you honey!


Febersömn...

Fan vakna nyss... inte kul att vara sjuk, men jag att jag sov mig igenom allt! Känns lite bättre nu. Fan, jag som hade massa saker att göra idag, personer att ringa å allt!

Men det kan inte hjälpas, får ta det imorgon...

Jag har fått baciller!!

Dumma Cicci som gör både mig och mattsson sjuka.... och skyll inte ifrån dig nu, för du e den enda jag har haft "oral närkontakt" med det senaste. Haha va fult det lät!  Får jag feber nu så dör jag...

...och vi som inte har vart annat än snälla mot dig:P


 

Där har vi henne, akta er gott folk, hon gömmer sig i hoodtröja och solglasögon för att försöka döjla sin identitet! Så fort hon får chansen så smittar hon dig!

Hello Kitty, de va ett tag sen

Hitta ju min lilla Hello Kitty figur i väskan, jag och Cicci fick ett infall att börja samla på dom i höstas. Vi skulle bygga ett hus där dom skulle bo tillsammans, vi kollade vilka olika sorter som fanns, tvingade i oss chokladen för "det va man tvungen att göra"... och JA... vi är 21år gamla... !!

Som vanligt när vi får sånna här idéer och infall brukar det rinna ut i sanden. Som den gången då vi skulle ta kort på alla vi hånglat med under ett år, listan vi skrev över "saker vi skulle göra innan vi dog" eller Bulgarienboken... det är alltid så kul i början men man har ju fan inget tålamod.... Ska nog ta och skriva en lista över "mina och Ciccis mest korkade projekt genom tiderna". 
 








Cicci fick iaf sina Hello Kitty´s som hon ville ha och där satt jag med mina 3 dubletter, "brevbärar Kitty". Kom inte ihåg vad vi döpte alla till bara!? 

En väska, ett liv..

Tog tag i det som nästan va ounvikligt nu. Att rensa väskan. Man brukar ju säga det när killar frågar: "Va fan har ni i era väskor egentligen?",
-Mitt liv!, brukar jag svara då. Fan va skit man samlar på sig...
..och måste allt ligga i väskan!?



I denna väska befann sig...

1 plånbok - Vilken tur!
1 Svampbob nyckelring utan nyckel - Äger inget som måste låsas tydligen
1 kamerafodral
2 trasiga halsband
1 adapter till kameran
1 par trosor - ej använda, man vet ju aldrig vart man hamnar
1 vit kam
2 hårnålar - ena stunden har man 1000 i nästa stund springer man runt som en heroinmisbrukare och letar efter dom
1 tofs
1 borste
1 kundvagns 5:a i plast
1 pinsette
6 ADHD tabletter
1 minneskort
1 rakhyvel
1 gul garderobsbricka - konstigt för jag saknar ingen jacka!?
1 nagelfil

1 Hello Kitty ägg

1 röd bläckpenna - sån som fröken altid hade:P

1 lös enkrona

1 Visitkort, VOLVO - Från den fulla tönten i fredags.

2 Kvitton - ICA och Apoteket

2 biljetter - västtrafik...


...och vem fan är det som jämt häller en massa grus i min väska!!!!


 


IQ?! va e det?!

Gjorde ett IQ test aldesles nyss, hitta de på en blogg här, men åter igen klickade jag bort den:( Fick 107!! vilket bevisar att jag är över medel iaf och smartare än 67% utav populationen. Utmanade mamma sedan, får ju för mig ibland att jag nog är smartare än henne. Men där hade jag tydligt fel för hon fick 121 och det är väldigt högt och bevisar att hon faktiskt är smartare än mig och 91% utav populationen.

Pröva själv här, du kanske e smartare än mig ändå:P


Kolla dina fakta!


Första beviset på att jag har en normal hjärna...

Han klicka bort så glömde av i vilken blogg jag snodde detta test, sorry...
Snälla, lös bara uppgifterna och dra ner sakta sakta....
förstör inte det roliga...
Helt sjukt...

DRA NER SAKTA, FUSKA INTE!

Hur mycket är:

12+18

















RIKTIGT 30


3+56






















RÄTT 59


89+2

























YES YES 91



12+53




















JAJEMÄN! 65



75+26






















RÄTT IGEN 101



25+52






















JOPP 77




63+32
















ALLDELES RIKTIGT 95



Jag vet! Matematik är hårt arbete, men det betalar sig!!!! Kom igen, ett par till...



123+5



















KORREKT 128




111+222+333?



















Fick du det till 666? Rätt!!!

















SNABBT NU!
TÄNK PÅ ETT VERKTYG OCH PÅ EN FÄRG!











LITE LÄNGRE NED LITE TILL...













BARA LITE TILL..























Du har tänkt på en HAMMARE och RÖD, inte sant??? Om du inte har tänkt på en röd hammare, är du bland de 2% som har en annorlunda (onormal) hjärna 98% tänker på en hammare och röd, när de utför denna uppgift.

Nytt hak sökes...

Therese och Cicci, "Radarparet of Göteborg" söker nu ett nytt hak för vardags och helgbesök här i Göteborg.

Kriterier: Servering av alcoholhaltiga drycker, någolunda bra musik, fräsha toaletter, bra buss/spårvagns komunikationer och folk i vår ålder.

(Väldigt) Meriterande: Öppen planlösning utan vassa kanter, fastmonterat möblemang, spillfria muggar, fri gaderob, happy hour och personal med otroligt dåligt minne (sånna som aldrig känner igen oss från helgen innan).
Personalen får även hemskt gärna bestå utav homosexuella män.

Vi kommer att hålla öppen casting här i Göteborg hela våren med start senast den 20:e Januari, så hör gärna av er!

Tack på förhand!
Therese & Cicci!

Mer fruktpoesi!

Har ätit så mkt granatäpple nu att det drar i kinderna på mig,
 men gott och nyttigt är det!
Visst ser dom ut som små röda majs..




..hela magen full av kärnor!

Vart va ni igår!?

INTERNSKÄMT FRÅN JULDAGEN!




Beers never shows up alone...

2öl gumman?............ som sagt i vilken värld då?!
Sitter här med den gamla hederliga Cicci-och-Therese-va-ute-igår-känslan i hela kroppen även kallad
Va-FAN-syssla-vi-med-igår-egentligen-känslan...

Hur kunde vi tillåta oss att bli såhär pissfulla!?....igen?!
Men men årets första fylla, och jag väntade hela 9dagar....wooohoo rekord!

Allt började ju så bra, vi satt och snacka om dina "fula kläder" och mitt feta hår! Jag busade med hemliga sms till Matsson och du klagade på att jag drack för långsamt:P
Sen blev vi sällskapade av han va-han-nu-hette... full va han iaf, de va det enda han sa oxå..typ.

Citatmoment!

Cicci:
"Näe du stör inte, jag har pratat med henne hela livet,
vi har fan inget mer att säga varandra, sätt dig va fan!"




Sen gjorde vi som vanligt som alltid när vi träffar folk som vi är helt säkra på att vi aldrig träffar igen, VI  LJUGER arslena av oss. Igår va jag inchekningspersonal på Landvetter och Cicci va väskbärare och vi kände varandra genom jobbet (inte så smart sagt eftersom vi sekunden innan "känt varann hela livet")
Men så visade det sig att han flög ofta till Belgien och börja prata om olika flybolag och grejer och jag prata på och sa både en och fem saker som avslöja min scam... tur att han va full...

Som valigt när Cicci inte anstränger sig fastnar alla för henne som flugor på flugpapper eller faller som käglor. En av hennes beundrare för kvällen va lyckligtvis bartendern. shot, shot,shot.....
Råka spilla en av shotarna och får en utskällning av Cicci, 2sek efter säger de *pang* -Cicci tappar sin drink på golvet...haha vissa straffar fan gud med en gång!! Tur att bartendern va på hennes sida ikväll. Sen va det en gölleplött i baren som såg att jag tappa min shot i backen, så medans Cicci va och fjäska med bartenden kom han med en ny shot till mig...

IF YOU LOVE IT, SET IT FREE, IF IT LOVES YOU, IT WILL COME BACK, LIKE MY GROGG DID TO ME:P

Efter massa sms kom Mimmi tillslut, och hon hade IT-klänningen på sig, den e magiskt och ger henne alla ragg hon vill ha...haha.. Önskar fan vi kan gå ut snart igen och ta oss en riktig helkväll....
Cicci: Brukar du hångla upp dina tjejpolare?
Mimmi: näe inte direkt
Cicci: Men det gör vi!


Sen blev Mimmi invigd i denna ritual....frivilligt vettefan men ska du va med oss får du faktiskt bete dig!...hahaha Cicci lyckades bli bjuden på X antal öl av en pratsjuk typ, varje gång jag gick för att röka eller kissa smög han sig fram med en ny öl till mitt lilla troll... själv lyckades man ju spy efter öl #3, nytt rekord, men du hettsa mig att dricka!! Sen när magen va tömd gick det mkt lättare att dricka....

Sen flöda de gamla vanliga sentementalsnacket som vi alltid tar. DU e min Bästa Vän, Jag äLskaR veerkliGen DEj, Du sKA va GudmoR tiLL mina BarN, Va sKulLE jag gÖRa UtannN DÄj....

2 öl blev till en kväll då dom tillslut fick slänga ut oss...VI STÄNGER NU....!!!

Bartendern ville ha med sig Cicci och "dra vidare",
jag ville ha med Cicci hem och Cicci ......hon ville ha mat!


Utanför fråga hon två män om hon fick låna en tändare, sen skällde hon ut dem för att dom skulle kunna vara hennes pappor.... hur tänkte du där? Sen va det Mc Donalds och där va det en brud som försökte gå före Cicci i kön...Ingen går före Cicci...!! haha att jag inte dog...Sen med hamburgare i ena handen mobilen i andra skäller hon ut en man på vagnen som utger sig för att vara Irländare. Vem bryr sig lixom! Sen är han börja prata med en annan tjej börjar hon igen. "MEN PRATA INTE MED HAN DÅ!! han e fan inte Irländare"

Själv höll jag på att fylleringa till allt och alla...som vanligt...(läs tidigare inlägg)
Cicci stanna la hemma i typ 2sek, sen bar det av till kärestan, jag somna med telefonluren i örat...

Vakna av att Cicci ringer mig, hon måste ha nycklarna till sitt skåp! De enda jag får fram e E DU SERIÖS!
Mitt huvud va som en tickande bomb och jag luktade MÖK i käften!
Skyndar mig in till Centralen, på vagnen skickar Cicci att jag kan sova en timma till....FÖRSENT!!
Vänta in henne i EN timma på Centralen... törstig och jävlig, kollade mobilen och fick se en bild som jag fan inte e så stolt över. Tycker de va jävligt onördigt... men men... vi hade kul...








Jag är ett fan!

Har inte haft några riktiga idoler sen typ Aqua/Spice Girls/Backstreet Boys -tiden.
Men nu... Jag är helt jävla frälst i Volbeat! Har laddat ner alla album nu, lyssnar för fullt!
Tycker dom har sånt jävla härligt sound, ångrar bittert att jag inte såg dom när dom va på Sticky.
Alla låtar e grymma...men de finns favoriter!

1.Mayelenne i Hofteholder
2. Still counting
3. I only wanna be whit you
4.Radio girl
5.The gardens tale

... blir sååå glad av den här musiken!!!!

2 beers party!




Får la se om de går!


New Pass

Nu har jag åstakommit två bra saker...

Brukar fundera över varför det nästan inte går en enda dag utan att jag tänker på ett av mina ex, detta har pågått i nästan 2½år nu..... och nu vet jag problemet, eller ah har vetat det ganska länge men inte gjort nått åt saken..
...har ju haft människans namn som lösenord på min msn! Vilket betyder att jag i snitt tänker på han 3-5gånger om dagen. Men inte längre... nu e han äntligen väck!

Mina kompisar har även stört sig på att jag har dolt nummer på min mobil ett bra tag nu. Detta händer i perioder då jag tex lånar ut min telefon och inte vill att mäniskor jag inte känner ska ringa upp, eller då jag busringer för att kolla missade samtal. Lite halvt paranoid sådär! Saken är den att jag alltid glömmer att vrida tebax så jag visar mitt nummer igen. Varje gång jag ringer någon påpekas detta och då tänker jag att jag ska fixa det när jag lagt på luren och så glömmer jag det. För det är ju inte jag som haft ont av  saken....

Men nu e det fixad!, två små irritationsmoment i mitt liv! BORTA!


Aj aj kiss...

Fan jag hatar att ha urinvägs infektion!!!
Men men... så blir det när man sitter i kalla busskurer mitt i natten.. eller är tjej överhuvudtaget.

Fan va lätt de va i Grekland, där kunde man bara gå till närmaste apotek och få antibiotika hur lätt som helst. Allt man behövde säga va "Hej jag har urinvägsinfktion!" och medicinen va din.

Kom ihåg när jag fick urinvägsinfektion i Norrland förra vintern. Fick ett besök på ishotellet i julklapp fast de va ju en överaskning så jag hade ju ingen aning om vart vi skulle. Jag hade ju inte en tanke på att jag skulle ta på mig termobyxor. De har man ju bara när man leker i snön:P (De e så vi sydsvenskar tänker)
Åkte ju hur som helst på världens jävla urinvägsinfektion och närmaste sjukhus va Xantal mil därifrån. I 3dar satt jag nästan helt okuperad på toaletten. Resan från Gällevare till Luleå va olidlig och sen när man väl kom till sjukhuset och sa: Jag har urinvägsinfektion så sa dom "sitt ner", sen va de provtagningar och flera timmars väntan!!

När jag väl kom in till doktorn frågar han: Hur va de här då?
- Urinvägsinfektion, svara jag
Doktorn tittar på datorskärmen för att se svar från provtagningen och konstaterar
-Jo det är väldigt tydligt det!

Ja de har jag vetat i 4DAR!

Jag förstår inte varför det ska va så svårt?
Varför låter ni oss stackare med urinvägsinfektion sitta och vänta när vi vet vad som är fel?! 

Denna gången är det iaf gamla beprövade huskurer som gäller, jag ska bota mig själv, för jag VÄGRAR åka till läkaren för en sån här sak.

Nu blir det tranbärsjuice och vatten, och i helgen vodkacranberry å massa Cosmos:P


Konst i väntan...

Vår dator vill inte alls nu för tiden, det tar typ 15min att starta den och sen låser den sig hela tiden.
Så medans jag väntade på att datorn skulle starta om så åt jag lite clementin. Sen blev det konst:P






Varför följde du inte med mig?!

Du visste ju att jag skulle iväg, jag höll dig i handen precis innan jag åkte.
Du hatar ju att vara hemma själv! Du vet hur lessen och irreterad jag blir när du inte är med, för att inte tala om hur lessna alla andra blir. Du är min länk till omvärden! Jag vet att vi bråkar ibland, men du måste erkänna att det är oftast är när du kronglar. Älskar när du spelar min favoritmusik eller då när du e hjälpsam och berättar när bussen går för mig. Ibland kommer du med glädje besked, ibland med tråkiga nyheter. Du hjälper mig att hålla kontakten med dom jag älskar. Fast du stoppar mig aldrig när jag försöker kontakta dom jag kanske en gång har älskat. Förlåt att jag skyller på dig när jag dricker, att jag ibland behandlar dig dåligt. Vet att jag kanske får cancer av dig en dag, men jag måste bara ha dig mot min kind....Sanningen är den att jag inte kan leva utan dig!

Så varför hoppade du inte ner i fickan när du såg mig gå?




Min kära lilla MOBILTELEFON!!!



Idag ska jag träffa Cicci!

Jag är uppe i tid, är redan i ordning, tåget går om nån timme! De du Cicci. Hoppas du känner dig stolt när du läser detta och inser att jag faktiskt kom i tid. I år målar vi om ditt tak i ett korsmönster! Om det nu inte är så att du sitter och skrattar åt detta inlägg eftersom jag i skrivandets stund inte har en aning om jag faktiskt kommer i tid. Kanske tänker du istället "Seriöst Therese, som om det någonsin skulle hända". Men jag är relativt säker på att idag är jag i tid!

Vi ska på REA:n idag, jag vet lite sent ute tänker ni......och Ja, där har ni rätt!
Allt kan inte göras i god tid!

Kollade in ASOS REA förut, hitta massa som jag gillade!

Speciellt den här, den har allt!
1.Svart
2.Guld
3. Avskuren under bysten
4. Stor rosett
5. Kostar 188kr!


När man e oväntad besökare...

Andre-As ringde mig igårkväll och frågade om jag ville hänga med till en gemensam kompis Peter. "Följa med" betyder la oftast köra, men vet att han tycker det är kul att ha mig med, då jag oftast e svikaren i det "gamla gänget". Det är alltid jag som ska in te stan, utomlands, eller flyttar någon annanstans tillfälligt och under dessa perioder e jag oftast dålig på att höra av mig. För att sedan återvända till min lilla håla i Lindome där tiden står still och söka upp gamla gänget igen!

Hos peter bjöds det på kaffe och jag lekte för fullt med hans son Jessie på 1½år. Han e så jävla söt!!! Man blir så varm i hjärtat när han skrattar. Tog säkert 1000kort på han med mobilen. Tyvärr ville inte hans mamma Theres att jag la upp något, vilket jag respekterar. Men där låg jag på alla fyra och kravla runt på golvet, blåste magen och prata bäbisspråk, lite avlastning för mamma e alltid uppskattat. Tur att dom e lätta att underhålla, men ska jag vara ärlig så hade jag lika roligt själv.

Peter har sen ett tag tillbaka börjar tatuera, mest på sig själv, med de blir la så att man vill testa. Han hade skrivit  Andre-As hundars namn, ett på varje ben för ett tag sen som nu skulle fyllas i. Kanske kan han hjälpa mig att fixa färdigt min tatuering, för han har blitt jävla duktigt.

Under tiden som pojkarna gaddade spela jag Theres och Sandra (Andre-As flickvänn som oxå va med) kort, eller ah det gamla hedeliga spelet skitgubbe!! Jag vann 1gång av typ 10 och då va det jag som blanda, vilket verkade lite misstänktsamt för mina medspelare:P

Tiden flög iväg och vi kom inte iväg fören vid ca 01:00.... shit sa vi när vi titta på klockan!

Men det är kul att umgås...


Små Barn - Stora drömmar

Läste om en fruktansvärd rolig historia på Aftonbladet.
De va en 6årig pojke och 5årig flicka från Tyskland som försökte rymma till Afrika för att gifta sig.
Med sig som vittne hade dom även pojkens storasyster på 7år. Dom tog spårvagnen in till Hanover tidigt i gryningen. Där skulle dom byta till tåg som skulle ta dom till flygplatsen fast längre än så kom dom inte som tur var. Snacka om att föräldrarna fått en chock....

...Men en sak e klart barn e förjävla härliga!



Klicka på bilden för att läsa hela artikeln!

Gör nått vettigt..

Hade gått upp i tid idag för att hinna få saker och ting gjorda. Eftersom jag har ADHD så måste jag alltid ta mediciner varje gång jag ska konsentrera mig en längre tid. Nackdelen är att jag kan snöa in på något helt annat istället... Idag var inget undantag, hade fortfarande kli i fingrarna efter att jag designade min blogg på nytt att jag fortsatte med en ny banner till Cicci. Ännu en gång har jag lyckats göra hennes blogg snyggare än min.
Men det är du värd gumman!

Klicka på bilden för att besöka hennes sida!


Skadeglädje den enda sanna glädjen!

Skratta så jag nästan kissa ner mig när jag såg dom här tre klippen!
Äntligen har
1000apor lyckats göra humor!


Hela gänget hugger i
Hela gänget hugger i



Ett gäng afrikaner busar till det

Ett gäng afrikaner busar till det

Farbror Blå
Farbror Blå


Hur kommer det sig att det alltid är så jävla kul att skojja med främmande människor!
Som en uppgadering av gamla "dolda kameran!"
Sjukt mkt roligare iaf!

Inget gnäll...

I ett samtal med Cicci nu på kvällskvisten fick jag sanningen i ansiktet!
NÄE THERESE NU GNÄLLER DU FÖRMYCKET, ORKAR INTE HÖRA PÅ DITT GNÄLL MER!
Min första tanke va att.... "de hade vart betydligt lättare om alla bara gjorde  som jag ville istället"

Men det kanske va sant, kanske har jag gnällt lite väl mycket de senaste, över småsaker, människor, pengar ja de mesta har jag nog gnällt över. Här har man gått och stört sig på alla som gnäller för att i nästa stund inse,
:S"fan jag kanske är en av dom?!":S

Så nu har jag lovat Cicci att inte gnälla över någonting mer den här månaden!
Inte inför henne, hemma, andra vänner. Ironi är förbjudet och inget gnäll i bloggen. Detta ska bli en positiv månad! Jag ska framhäva allt bra i livet! Jag ska bli en nykläckt optimist!

Vem fan vill va den gnälliga kompisen lixom!?......

Munkaveln på!
Dålig bil vet, men va tvungen att göra et satement!

Inspererad!

Vet att jag va nöjd med min tidigare design..... i typ en vecka... sen gjorde jag Ciccis design och insåg att hennes blogg blev mkt finare än min. Så kan vi ju faktiskt inte ha det. Håller på att skapa en ny design... igen...
Hoppas att den blir klar snart! Har denna sålänge:P

"Cicci kom hem, för jag längtar efter dig, kom innan sommarn e slut lilla Cicci...tralalala"


Om man bara va lite rikare...

Råka snubbla över dethär för en stund sen, och nu sitter man bara här och undar?!

VARFÖR VA INTE VI I LAS VEGAS ÖVER JUL ........CICCI!!!???

rubriken säger la allt iof...

Jag blir så jävla arg!

Överviktig hund frös fast i gatan
Överviktig hund frös fast i gatan


Hur fan kan man låta en hund bli så jävla överviktig, man gör den ju för fan inte en tjänst genom att ge den en massa godsaker!!! Stackars lilla (stora) voven. Hade han inte vart så överviktig hade han aldrig frusit fast med magen i gatan. Men det värsta av allt va att ägaren tydligen flera gånger varit ute och "tittat till" honom och ändå låtit han ligga där hela jävla natten! Det va inte ens ägaren som larma.

Om hunden ser ut såhär kan man ju bara gissa hur ägaren ser ut.

Fast han inte kan gå på grund av sin vikt ser han så glad ut, de bevisar bara hur fina och oskyldiga djur är!

Tur i oturen kan man säga, för nu blev han omtagen och tydligen har många hört av sig som vill ta sig an han. Hoppas att han får hjälp att tappa vikten och kommer till ett kärleksfullt hem med folk som vet vad en hund behöver!

Den nya Therese...

Gav ju ett nyårslöfte till mina tjejer i det tidigare inlägget, nu är det dax att lova mig själv ett par saker.

Jag måste, måste, måste lära mig att stå upp för mig själv, som nu senast med Jenny, jag tog inte upp det hon sa med en gång för jag ville inte såra henne, vilket sårade henne ännu mer. Jag tog sen inte upp det med henne i efterhand vilket bevisar ännu en gång att jag va för feg för att säga något. Sen skvallrar jag för Cicci.

... inte okej, och i den situationen vill jag inte hamna i igen.

Jag måste lita på mitt egna omdömme, ända sen jag va ihop med mitt ex Kim i 3år för mkt har jag verkligen haft så jävla svårt att lita på mitt egna resonemang. Jag va blind, jag satt i en bubbla, min egna lilla värld och såg inte alls det som va så jävla uppenbart för andra och det jag själv förstår idag. Men jag är inte den svaga tjejen längre så varför låter jag fortfarande andra tycka för mig? Jag ser själv, jag är medveten, sikten är klar. Men jag kan inte hjälpa att jag hela tiden ifrågasätter mig själv borde jag göra si / så? e jag verkligen så naiv!? Alla andra kan ju omöjligt veta i alla lägen vad som är det bästa för mig?



Jag gjorde ett stort misstag häromdagen genom att ljuga för Linn och hennes mamma om vem jag skulle äta middag med, istället målade jag upp en person som jag trodde passade bättre in i deras värld. Jag står i så stor tacksamhet till dom för allt dom gjort för mig under allt jobbigt som varit och all kontakt med Andreas känns egentligen som ett stort svek. Hade velat sköta allt anorlunda. Jag önskar att jag hade haft ryggrad att stå upp och säga: Jag ska äta middag med Andreas, för att jag vill det. Att jag inte gjorde detta ger dom all rätt i världen att se ner på mig och känna sig besvikna. 
Mer om detta tänker jag inte ta upp för det har kommit fram fler saker om vår relation som får en att ställa sig frågan om det verkligen är värt det?



Saker jag ska försöka att inte göra 2009
försöka vara någon jag inte är
säga vad jag tror folk vill höra
dömma folk på förhand
prata illa om dom jag bryr mig om
inte ljuga eller fösköna sanningen
bli sur för småsaker

Saker jag ska försöka att göra 2009
vara realistisk
tro på mig själv och att "dehär det klarar jag"
utmana mig själv både psykiskt och fysiskt
stå upp för mig själv
älska mer


2009 ska bli året då jag tar tag i mig själv och mitt liv! Jag ska jobba röven av mig bokstavligt, jag ska resa, jag ska ta hand om mig själv och min kropp, stå på egna ben, inte vara beroende av någon, betala av mina skulder, vara den bästa vännen, dottern, systern och Therese jag vet att jag kan vara!

Tjejer, tjejer, tjejer...

Försöker lösa hela Cicci, Jenny och Therese konflikten nu.... pratade med Jenny häromdagen och jag hoppas verkligen vi kommer fixa allt detta nu. Känns som det som hände på Jennys födelsedag är löst. Men det dök ju upp en massa andra saker som vi måste ta itu med så att alla kan gå vidare. Vi är tre tjejer, det brukar ju inte fungera, men det kan faktiskt göra det om alla anstränger sig.

Likt ett äktenskap måste man nog jobba på vänskapen med och det är nog dax att uppdatera våra löften till varann...

Vi har bestämt oss för att skriva brev till varandra, ärliga brev om varandra, om det vi tydligen säger bakom varandras ryggar. Det är så synd att man har en tendens att fokusera på allt negativt istället för det som är bra. Men nu måste vi ta upp det! Vi tycker ju faktiskt om varandra. Sen får vi helt enkelt berätta vad vi faktiskt önskar oss av varann, förändring sker ju kanske inte på en natt men om man är medveten om sitt beteende så finns det en chans att man lyckas att vända på det. Nu har ju allt vart väldigt fokuserat på vad Jenny tycker om Cicci, de mesta är väl lagt på bordet men vad vill Jenny att Cicci ska göra med den informationen?! Vad måste jag göra för att förbättra vår relation?!

Mitt nyårslöfte till er är att sätta mig ner med er och vara så ärlig jag bara kan och verkligen ta till mig det ni säger, för jag älskar er tjejer!


Nystart

Äntligen kom ett nytt år, en ny blank sida i mitt liv. Nu kan jag kasta det förra bladet.

Firade nyår i all enkelhet hos Cicci, tack igen Cicci för att du bjöd in Andreas, trodde först att det kanske inte alls skulle va en bra idé. Men allt va så jävla bra. Jag är glad att vi är vänner, att jag inte behöver fundera på allt, och nu släppa det!
Den 27e tar jag över lägenheten utan en massa krongel, stenen har lämnat hjärtat.

Maten va perfekt!!, sällskapet oväntat, stämningen på topp, och det va klart den bästa nyår på länge!

3:e gången gillt gumman!


RSS 2.0