Simhallen here i come;)

Bomben!!!!

*plask*

Ja
då va det dax att bege sig till badhuset å skrämma slag på folket. Har stått å förberett mig nu å kollat spegeln 1000gånger nu tror jag haha.. Har kommit fram till att med min kropp finns det ingen bikinisäsong.

Äch va fan, ska ju iaf röra på mig nu..
Får suga in magen å svälja stoltheten helt enkelt!


Ja gott folk här har vi fläsket i all sin prakt!

Fan vad jag kommer ångra så att jag la upp denna...haha
Nä fan detta bjuder jag på!!!


Måste bara jävlas med brossan!

La ju upp en film på min bror när han klanta sig å ramla genom isen i våras... Men idioten gjorde det igen nu förra månaden när han tvinga mig köra upp han å några kompisar till skara sommarland:P

Självklart e jag tvungen att lägga upp denna med...


Excellent i Exel!!

Haft ännu en låååång datalektion.. Fast nu e vi inne på Exel, helt otroligt hur mkt man kommer ihåg av matten ändå, fast det va ett tag sen man använde formler osv..

Jag å Klas va ändå grymmaste teamet idag, löste en av de svåraste uppgifterna efter lite om och män. Han e min nya exelkompis från å med idag haha..

Jävligt skön kille hela han faktiskt, en sån person man kan prata om allt med, märkte jag tydligt i fredags när vi var ute.. Han e lite som jag, som har en åsikt om nästan allt å vet lite om alltmöjligt.

Skönt att ha nån att ventilera lite tyngre saker med emellan allt mitt vanliga flams trams. Inte så många jag väljer att visa min seriösa sida för.. Försvarsmekanism kanske?

Imorgon ska jag upp 06:00 å hänga på låset till simhallen, men ska faktiskt göra en liten tjuvstart redan nu i eftermiddag. Så det e väl bara att hoppa in i dushen redan nu å trimma lite;) vill ju inte skrämma nån. Räcker ju redan med att man e "blekfet" som min kära Angelica skulle sagt:P *miss you*

 Dagens funderare:

Hoppas på att Angelica och Jenny lyfter sina arslen å parkerar här nästa helg! Skulle ju kunna sluta hur som helst de:P Saknar er redan faktiskt... men denna gången e det ju faktiskt Sverige ändå!


"Denna bilden e en klassiker... undra va det va Jenny leta efter i min armhåla?"

 


När jag ändå håller på med mitt tjöt kan jag ju passa på att officiellt be om ursäkt för mina samtal till Jenny och alla andra i min telefonbok (..igen)
....för natten till fredags;P
Men det e faktiskt en av förmånerna med att vara min vän..
Vem annars tänker på er kl 04:00 på en fredagsmorgon?
Inte många, kanske rent av ingen?
Här har vi en vän ska ni veta!

--------------------------

! VARNING TILL FRAMTIDA VÄNNER !
(det finstilta till personer som planerar på att bli min vän:P)
Läs mer ----> Fyllesamtalens drottning <---- Läs mer


Veckan som gick i bilder...


Detta va cykeln jag köpte första dan, en riktig pärla om jag får säga det själv:P

Jag på Fridas inflyttnings fest, ibörjan av kvällen.....
...jag några timmar senare... *suck* (Sarahs bilder)
Efter första skoldan, ute på harrys och lär känna varann...


...varför ser det ut som alla tittar på mig? inbillning? (sarahs bilder med)


Utflykt till Läckö slott (Jonas bild..)Spikens fiskeläger


Frida och Sarah diskuterar änder:P "tänk gås" hahaha...E detta Sverige? 22mil sandstrand e fan inte fel asså.
Tog lite bilder på min lilla promenix...


Har bestämt mig för att börja röra på fettet, det kommer inte va samma Therese som kommer tillbaks till göteborg om 2år.
Här e jag från i fredags när jag fått med mig några att sjunga min egenskrivna sång till Robin.
(Billes bild)


Ska ta bilder på min lilla stuga med men orkar inte idag.... pussar på er!Jag trodde jag va teknisk!!!!

Blir så in i helvete irreterad på mig själv!! Trodde att dom haft problem med internet här, så suttit utan internet sen 15.00-tiden igår. Har nyss kommit tebax från receptionen där jag gapa lite. Fick dom att starat om hela sin internetserver. Å ändå funkade det inte... men efter lite efterforskningar i hjälpavsnittet insåg jag precis att jag lyckats komma åt en knapp på framsidan som stänger av motagningen för det trådlösa...

Allt va lixom mitt fel från början!

Men men, kan ju inte bara se det negativa, fick städat hela stugan (i brist på annat). Sen hade jag ingen möjlighet att köpa skräpmat igår eftersom jag inte kom åt att föra över pengar...

Man blir mer aktiv å smalare ouppkopplad helt enkelt:P


Kräft-kalas kräft-kalas vi höjer våra glas....

Ja igår va det skoj, även om det va en sån in i helvete spontan ide.... "kan vi inte ha kräftskiva nu i helgen" lixom... Hade nog vart bättre nästa helg för då hade vi haft tid att planera mer... men fan va vissa hade gjort i ordning fint å nån hade dragit ut sånghäften, en annan köpt dukar å engångsbestick. Märker tydligt att många e vana vid event iaf;)

Tog några bilder med mobilen:P


Kände att jag inte riktigt hade råd med kräftlyx, så för mig blev det skaldjursbaugette, men va ju tvungen att ta mig en symboliskt kräfta iaf:P Dom här va egenfiskade av en tjejs pappa tror jag de va, sötvattenkräftor e så söta:P

 
Efter gårdagen som vi numer kallar "Det stora fylleslaget i Lidköping" så va jag förvånad över att jag, Alina, Robin och Lina fick ner nått överhuvudtaget...Min gooa göteboska klasskamrat Robin fick även en hatlåt som jag skrev på 10min och sen fick med 4pers att sjunga... den va faktiskt riktigt uppskattad:*)

Men robin det förtjänar du.. hahaTill Robin
Text: Therese och lite Simon
Melodi: Jag vill vara din Margareta (Självklart!)


Ingen vet, det jag vet, en hemlighet
någon som går i vår klass, från notan smet

Kan inte Robin sluta att beteee sig såhääär

För Robin han e så jättekleeen
Åhh han springer runt på kycklingbeeen
super sen sig ful, ramlar sen omkull å ikväll så spyr han ut skaldjur

Åhh han tror han är en av dem heta
Men ingen tjej av Robin vill veta
Kommer han förstå, varför alla bara går
eller ej?
Angelica, du måste skicka bilden på mig å bajsträngen!!!Hade tråkigt ett tag under kräftskivan
..lät fantasin skena iväg en aning:P


Ikväll är det kräftskiva!ICA-Glenn é bäst;)

Första vardagarna i mitt nya liv.....

Ja, det blev en månads paus här, lite mer tom.. Det har hänt en del sen den 12:e juli, men tänker inte ta detta här, kanske i ett annat inlägg.....

 Therese är numera Lidköpingsbo, va inte så överlycklig över att flytta först men nu efter några dar här så tror jag att jag kommer trivas riktigt bra faktiskt.

I Lördags kom jag upp och mor och far var med, köpte en cykel nästan med en gång för här måste man verkligen ha cykel!!!! Efter att ha inhandlat mat och spanat lite bar det snabbt iväg till Frida (klasskompis) som vart modig nog att bjuda in 29pers hon inte känner på inflyttningfest. Riktigt kul hade vi, fanns ju så många att prata med... som en "blind date" fast  fest lixom haha..

Vi hade planerat att gå ut efter festen allihop men krogen hade 22års gräns så vi ringde och fråga om dom som va yngre kunde komma in med eftersom vi va så många. Å de va inga problem så länge det va innan halv 12 tydligt.

Jag drog en dum kommentar och sa nått i til med:

"Men om inte alla kommer in så säger vi bara fuckoff till dom å går nån annanstans"

Någon annan: Men du, de finns ingen annanstans!

(Konstatera snabbt att det va var man för sig själv:P)

Söndagen låg jag bara hemma och vänta på att päronen skulle åka hem, blir så irreterande att ha dom så nära efter ett tag. Sen mös jag hela dan å kolla fignetiskt på facebook ifall nån taggat nån CP bild på mig från gårdagen.

I måndags va det upprop och fika i gamla stan. Våran lärare föreslog att vi skulle hitta på nått kul hela klassen på kvällen för att lära känna varan. Fan tänkte jag!! En av mina kompisar är sthlmare men av den bättre sorten "änglarna stockholm" och vi hade redan planerat att kolla djurgårdsmatchen. La fram lite försiktigt att fan en öl på harrys e alltid trevligt:P
Åå dom gick på det;P

På tisdagen va det två föredrag eller ahh sammanfattning om allt vi ska läsa om i turismen *suck*
Sen när har jag gillat att sitta still å lyssna på nån annan än mig själv i 6timmar?!

Igår (onsdag) hade vi en tur till Läcköslott som tydligt e Lidköpings stolthet, fikade sen vid "spiken - en fiskeanläggning! och fick en guidad tur runt om i Lidköping.

Idag va faktiskt första riktiga skoldan, ska börja med att läsa Engelska och Data nu som de första kuser. Data va mest att få inloggnings skit å sen spendera vi 3timmar!!! åt "tabbar å spalter" i word, nytt menar ja.

Engelskan va jävligt mkt roligare. Gillar våran lärare som fan, en ung Amerikans tjej, riktigt grym. Diskutera kultur i 3 timmar och tiden bara flög förbi. Ser fram emot nästa lekton, tycker detta e sååå roligt!

En annan sak jag börjat med e att röra på mig, nått jag sluta med när jag kom hem från Rhodos.typ. Cyklar varje dag till skolan, funderar på hur lång tid det ska ta innan min kropp slutar ställa in sig på överlevnad innan jag e framme. Tror typ jag ska dööö emellanåt.

Jag å några klasskompisar har bestämt oss att träna regelbundet utöver detta med! Kom precis från mitt första pass av dance-arobic nu, höll på att avlida! Min kropp la av helt efter ett tag, jag kunde bara inte röra mig. Fan va hemskt det va. Men det blir bara bättre. På tisdagar öppnar simhallen 06:00 då ska jag hänga på låset. Har hört att det tar 3veckor att få upp konditionen, får se om det stämmer.... rökningen e på G att försvinna ur mitt liv med!!!

Nä nu e det dushen som gäller... puss på er

Bilder kommer!!!


Im back!!

Vet att det är emot mina principer att skriva här egentligen. Men ibland får man helt enkelt svälja sin stolthet antar jag. Har haft sånt kli i fingrarna att skriva av mig och massa bilder jag inte direkt velat lägga upp på facebook. Men något har hållt mig tillbaka .....eller snarare någon. Men jag får helt enkelt släppa det irritationsmomentet och "get over it". Vill den personen heldre smygläsa om vad som händer i mitt liv istället för att knappa in mitt nummer och ringa och fråga mig hur läget är så e det bara tragiskt...

Nog sagt om det nu

Bloggen fortsätter from idag....

RSS 2.0