Brakefast at Domes..

Vaknade tidigt av att Camilla skramlade i badrummet... hade inget för mig så erbjöd henne sjuts till jobbet. Ska passa på att handla mjölk och lite annat med när jag ändå är ute.. ska boka om en tid för mitt bio-test på gymmet med som jag skulle gjort idag.

Jag börjar med en frukost på Dôme så får vi se sen vad dagen har att erbjuda. Mår dock klart bättre än vad Camilla gör idag haha...
off to the movies!Nn ska jag testa outfitten en gång för alla, blir en klassisk "dinner and a movie" dejt med min äkta make... notera halsbandet jag fick av Troy idag med tillhörande "förlåt att jag va en surfis igår kort" ....fint ska de va;)

Känslan att jobba på en Lördag

Sitter påväg till jobbet nu... Suck ... såååå trött, pallar inte alls. Åker i sittande fosterställning av ren ångerst. Hoppas denna dagen går fort.

Igår va jag i Harboretown och shoppade, hitta en jäkla massa kläder... och ett styck Linn som oxå va och shoppade. Blev väldigt förvånade bägge två av att stöta på varann där haha..

..och de där med att hitta vardagskläder... suck.. men lyckades ändå ganska bra.. endst en klänning inhandlad!
im loving it

Lyckades försova både mig och Troy imorse... hade ställt klockan på 5 och alarmet va på... vad jag hade glömt fylla i var att den skulle ringa på fredagar... nymordernigheter!

vi tog en sväng förbi donken eftersom vi ändå va sena (eller ah Troy va, jag var bara sen till gymmet) beställde en bananaberry smootie och en mcmuffin... insåg ganska snabbt att jag inte skulle palla att äta denna så tätt inpå träningen då den med allsäkerhet kommit upp lika snabbt igen. så va jag gjorde var att jag la det lilla donkenpaketet i väskan för att äta det efteråt på jobbet.... tror aldrig jag kännt mig så skyldig någonsin som smugglar in mcdonalds på gymmet haha...

men det va gott att äta när förbränningen stod på max.


Camilla ringde nyss med och fråga ifall hon kunde ta min lördag om jag tog hennes söndag så då e man ledig imon!!!

Anzac day!

Idag är det en helgdag så har inte vart nått jobb... gött e det då, synd att man bara måste få ihop timmarna ändå. Men blir bara två dagars jobb och sen e jag ledig söndag, måndag. På måndag ska hämta mitt pass och kan ÄNTLIGEN boka biljetterna till Nya Zeeland whiiiiiuehooo... kul att Troy lyckades tvätta sitt pass förra veckan med så fick stå hela morgonen idag med att försöka stryka alla vågiga sidor under ett örngott.... gick ganska bra faktiskt, och nu ligger den i press under sängen...

Vid 11 tiden kom Rhys, Kat och lilla Akira och hälsade på oss. Först tog vi en liten fika här och sedan gick vi en promenad ner till stranden och hade kul på en lekpark. Till lunch åkte vi upp till Hillerys boatharbour, fattar inte hur jag kunnat bo så nära och ändå aldrig vart där, fattade ju inte hurmycket butiker och så som låg där... blir absolut ett andra besök!

Efter mycket busande och för mycket frisk luft så slockna jag i soffan, blev sedan väckt av Troy som varit och hyrt film, det blev Ruby Sparks och Racket Ralf... fina filmer båda två.

Jättenöjd med denna dag!


Vinhäng

Idag unnar jag mig fan en vinare med camilla, vilken dag man haft... leveranser hela dagen... fullt ös och Camilla jobbade i en annan butik idag så kändes inte alls bra där.... men vi passar på innan gym tävligen som drar igång nästa vecka så nu tar vi sista slurken... Skål!
Jag ska bli 'the biggest loser!'

heeej igen, denna gången skyller jag på att jag vart så himla hurtig på gymmet och därför vart för utpumpad för att skiva;)

näe... jag e slapp. så e det!

Tycker sällan jag har nått att skriva om, men nu har det dykt upp något jag kan fylla bloggen med. Jag ska vara med i en biggest loser tävlig på gymmet... ska göra mitt bioage test på söndag sen 1maj drar det igång... i 8veckor ska jag pressa mig själv... hoppas det går. lovar att hålla samtliga uppdaterade<3
RSS 2.0