Nu ska dom ut!!!

Äntligen så har dagen kommit!
Snart ska jag köra till sjukhuset och dra ut spikarna ur min lilla tumme!
Får se om det är som dom sa, "som att dra ett plåster".
Är skitnervös om jag ska va helt ärlig!
Håll en tumme för mig!

Glassbilen!

Idag har varit en riktig slappardag, gårdagen bjöd på häng hemma hos Jack och Erin. Blev en vinare för flickorna och TV tittande, laddar upp lugnt inför min och Erins födelsedag jag fyller den 6e och hon den 14 så nästa vecka kanske det blir lite mer festande.
Väl där började det regna något fruktansvärt och att köra i regnet va inget vi va sugna på då Troys vindrutetorkare e skit och det är rentav livsfarligt att köra på vägarna när det e blött då oljan och skit ligger kvar som en hinna över assfalten (till skillnad från i sverige då vägarna spolas av regn hela tiden... ) Det blev tillslut lite uppehåll och vi lyckades att ta oss hem hela...
En liten glassbil kom utanför oss nyss, den va såååå söt så jag va tvungen att springa in och hämta kameran;)
Jag valde en mjukglass i bägare med babansirapp och krossade nötter och Troy en mjukglass i dubbelstrut doppad i smält chocklad.... mums!!!

Troys guidade tur....


Swedish-Saturday

Idag är det lördag och jag och Troy har skapat lite av en ny tradition att åka till IKEA och luncha/fika. Sist satt vi där i en timme och drack "svenskt kaffe" med gratis påtår.... så jävla gott det är!!!

Minus får dock IKEA för att de serverar pommes med köttbullarna, men antar att dom anpassar för kunden i fråga, snåla med lingonsylt e de med... jag e svensk!, ös på änna!!!
Skall även införskaffa mer knäckebröd... älska älska!!!
Måste lura Troy till frisören idag med...han ser för rolig ut nu. Sen blir det kanske en sväng ner till Jack och Erin, Jack bröt sin hand i veckan, precis när jag blivit bra och vi kan göra saker ihop igen, typiskt... lite svenska delikatesser kanske piggar upp;) Jag och Erin som prata om att ta en tur på stan... vi får se vad som händer..
Troy hämtar kaffe,precis som hemma:)
IKEAMAT!!... minus för kolsyrad lingondricka och smält socker på kanelbullen med...!

jag ska bara...

Nu när man äntligen fått igång datorn igen och packat datorn med internet så va det tänkt att jag skulle få massor gjort som tex skicka brev till myndigheter, fixa internationella körkortet (ja, jag har kört utan detta ett tag), betala för min ansvarsfulla alcoholhanteringskurs och så småningom komma igång med jobbsökandet...

Kom på att det är mkt roligare att slötitta på en massa serier istället och intala mig själv "ett avsnitt till sen tar vi itu med detta".... kl är nu snart 16.00, troy e hemma om typ 30 min och kommer fråga vad jag gjort idag... ja du.. jag gick upp tidigt, sen skulle jag bara...och fick inte gjort något....
Köpte för övrigt ett par jeans igår...ja ni sag rätt, ett par jeans... det va senast 2007 jag använde detta... men dom lär ju inte passa mig länge om jag håller på med detta slöandet...
Ja detta är min röv i mina nya jeans förstås, hade kanske vart roligare att lägga upp ett kort på när jag tog kort på den... måste sett förjävla dumt ut...;)
Puss på er!

orka vänta!!!

fredag, lördag, söndag.....MÅNDAG!!!! 

Då ska dom bort!!! så över dessa spikar i tummen, sugen på att dra ut dem själv....

Nu ska jag sova så det går snabbare!
BTW. ny sladd til datorn idag....whiiiiiee! Så bloggen kommer garanterat att uppdateras mer nu!
Tyck synd om mig!! puss

ANZAC day...

Hej alla igen!

Ni undrar säkert varför jag inte skrivit på ett bra tag o h det beror helt enkelt på att jag fortfarande inte lyckats få fram någon sladd till min dator och att jag lyckades bryta tummen vilket gjort att mina tangent-skills är tillfälligt ur funktion...

Skriver från mobilen nu för jag hatar verkligen att inte ha å ä ö.

Så som ni vet lyckades jag bryta och dislokera tummen på st paddys day... har nu lidit med två spikar i tummen i 5veckor men på måndag så ska dem tas bort, så ser verkligen fram emot detta nu. Sen är det lite handterapi och skit för att träna upp tummen igen men känner mig så fruktansvärt taggad att få komma ut och jobba... jag ska söka allt gå och fråga om jobb på ett flertal ställen jag spanat in och ge järnet helt enkelt för jag är vansinnigt rastlös!!

Jag och Troy har även lagt ut en fin annons på nätet där vi söker sk farmingwork tillsammans. För hoppningsvis så kan vi resa norrut snart.

Vi har aven köpt en bil en sk “Ute“ ....en ford pick up typ. Beige, läder 3sits, växelspaken sitter vid ratten... en våldtäktsbil helt enkelt eller ah en sån som hillbillymördare i filmer kör... dagen efter köpet av den bilen va som att vakna upp bakfull.... “va fan köpte vi igår ?“ lixom. Men Troy va som ett litet barn när vi titta på den med tindrande ögon så jag kunde inte säga nej.

Troys kontrakt för de han jobbar för nu går ut om två veckor och han va inne igår för en jobbintervju för ett annat jobb nära freemantle så vi hoppas han får det. Hade vart grymt om man kunde flytta dit med.... en annan som ska flytta dit snart är Linn som ska plugga där i 3år ...så snart får jag sällskap iaf ....och förhoppningsvis lite lösgodis och loka päron;) *blink* *blink* annars vet ni andra att jag fyller år snart och detta är vad jag önskar;)

Troy ska planera min födelsedag, hoppas det blir nått kul!

puss puss så länge!!

RSS 2.0