4 fester och en guling för mkt!

Fan va seeg jag är! Har legat halvt apatisk i sängen i nästan 2 dagar... men skoj har jag haft och gjort mer än jag vanligtvis gör på en månad!


Hela spiralen började väl egentligen i lördags då jag och Cicci var ute. Nog för att jag har vart ute en del det sista,men det känns som om man faktiskt mest haft ångerst för att man spenderat pengar och inte haft speciellt kul iaf.


"Festen med Bästisen!"


Men i lördags nu före jul, då va det en sån kväll då all skit som kunde hända hände, fast samtidigt va allt så jävla bra! Det var bara jag och Cicci, ihopsvetsade som två bara kan bli, bägge va på ett sånt jävla bra humör. Internskämtet för kvällen kom tidigt då Cicci sprang hejdlöst efter en brud som släpa sin vita halsduk i marken och ba "ursäkta, hallå, du tjejen" typ hundra meter hukandes i hälarna. Tillslut kom vi fram till att nästa gång skriker vi bara "PLOCKA UPP DEN!". Intert skämt som sagt... På rockbaren va de inget folk men vi hade inte ens tid med det för vi va så uppe i varandra... det e ganska kul att sitta i trappan och ljuga ihop en massa om folk:P Sen tog vi en snabbvisit till Dimond dogs och gick vidare till rose and crowns där vi träffa massa kändisar. Sen va det full rulle, blev nekade på parkan, men va fan gör de, vi va glada ändå och drog till valand! Hela kvällen va grym och man hade den där "vi mot världen känslan" hela tiden. även om det kanske inte bara va vi eller va säger du gumman:P


"Festen med gamla gänget!"


Julafton kom och försvann, så fort vi öppnat paketen hörde Kim av sig. Min stora kärlek genom högstadiet, vi fick aldrig till det då, eller ahhh jag fick la inte, känslorna va ju inte direkt besvarade. Men på senare år blev vi väldigt bra vänner som brukar umgås emellanåt. Anledningen till att han messa va att förra året var vi alla på den lokala puben lixom alla Lindomebor. (Dock slutade förra julafon med ett samtal till Cicci som lät såhär "Fan, CiccI Jag ligger å spyr, hos kim, på julafton! " *buhhhööö* #Livesändning från Kims toalett!#) Men iår är puben stängd pga ägarbyte och renovering, så vi improviserade med en kväll hos Kim, tog med mig hans gamla ölspel han glömt en gång i tiden och så va festen igång. Inmot småtimmarna blev jag nostalgisk som man altid blir, ni vet när man träffar människor från förr, haha han måste vara ganska trött på mina predikningar om hur illa han gjorde mig. Jag måste nog släppa det här en gång för alla nu tror jag de va ju ändå 8år sedan. Det blev ingen spya iår, en gång e ju ingen gång men två gånger hade ju blitt tradition:P Men decka de gjorde jag!


"Festen med polarna!"


Juldagen är som sed en festdag, då man går ut och träffar alla vänner efter ha stått ut med sin indolenta familj hela dagen innan. Babar var platsen och de flesta va där. Fast det började med Matson jag och Cicci och sen fylldes det på. Cicci va den som tog Juldan och dess tradition på fullaste allvar och avslutade sin kväll med ett störtdyk ibaren där hon gick bärsänkargång *PANG* sa det. Allt för att övertyda mig att hon va full antar jag, eftersom jag precis innan *PANG* stod och sa till Matsson " de e inge fel på henne låt henne va". (ÄR DU MEDVETEN?) Min egna kväll avslutades X antal timmar senare hemma hos Berra i Bergsjön.


"Den spontana festen"


Vaknade upp i Bersjön med tvådagars fest bakom mig, av att Tommy va vaken och krävde att alla skulle gå upp. Det tog fan inte ens en halvtimme innan dom knäkte första ölen, om inte ens det. NEJ, dethär är överkurs tänkte jag! Jag e inte riktigt där än satt jag och tänkte med mitt fåniga vatten. Fick veta att Cicci va med Matsson i Guldheden eftersom hon fått en invalidofylla och tappat lokalsinnet, då han skulle följa henne hem. Dröjde inte länge innan jag stod där på pizzerian i Guldheden och väntade på Cicci. men va va Matsson*? undrade jag när Cicci kom, näe han skulle tydligt iväg men hade lämnat nycklar och hem till Cicci. Så vi intog lägenheten och alla Matssons rakhyvlar och apparater, för kvällen innan lovade vi att vi skulle starta gruppen "vi som tycker matsson ska ha långt hår innan sommarn". Det skulle ju bli betydligt enklare för oss att driva vår övertygelse vidare genom att hindra han från att göra något dumt:P Framåt kvällen kom Matsson hem igen och vi va så fnissiga av vårt upptåg och annat vi hitta på. Cicci ska förövrigt köpa en.... ah jag vill inte säga det men.....katt vill hon iaf kalla det. tycker katter har hår ja men men... Sluta med att vi börja dricka en jävla massa öl och kolla på DEN STORA JULGROGGEN med galenskaparna. Tillslut kunde vi varenda replik haha. Vissa stunder skratta vi så vi vek oss helt. Matsson va den som gav upp först, men jag och Cicci va sega. Tills jag råka spy på hans tolalett, ett av mina minde stolta ögonblick. Sen slockna jag..."Den avikande festen"


Så kom Lördagen och jag hade 3 baksmällor pulserandes i huvudet. Ändå lyckades jag möta upp en vän för att följa med på fetish fest. Väldigt speciellt, vill inte gå in så mkt på detalj. Man märker hur mkt fördommar man haft iaf, har vart med en gång tidigare och jag tror det e nyttigt med på ett sätt. Man lär sig nått nytt och framför allt att ha ett öppet sinne och att acceptera alla sorters människor. En annan grej e ju att det är ganska avklätt (med vissa undantag) och man får ju anpassa sig efter dresscoden vilket betydde att jag va ganska avklädd själv. Man får helt enkelt ta och släppa alla tankar på sina skavanker och acceptera sig själv för den man är, för alla andra där accepterar dig, vilket du märker med en gång. Jag avslutade iaf kvällen på efterfest med god mat och bastubad, de ni!!!! Klart bästa efterfest jag vart på nån gång. Va väll ganska dragen i slutet men blev faktiskt körd hem med! Ni e underbara!
Kom ihåg vad jag avslutade mina fyra dagars festande med iaf.... något dragen men fan va jag kan säga mkt bra ibland.


Lyckade skräna fram dom här orden: (man blir alltid lite politisk på fyllan)
Obs! Fylle lista..


"Alla JÄva NöjEn hääR i Livet e fAnimEj antinGen.....
1. OANSTÄNDIGA!
2. OTILLÅTNA!
3. SKATTEBELAGDA!"


Ett jävla bra sätt att avsluta feståret på!


Nya låtar från förr....

Julen är nostalgi på hög nivå igen....
Förra julen spydde jag här... denna lyssnar vi på musik som får en att tänka på förr i tiden...


Saturday I love you like gold
Not like the Monday, you pass like a ghost
The fire killed you like a motherless child
I saw you last Sunday at Barbara Hotel...
Oh oh oh oh oh- oh babe I'm so sorry, I know where to go...

Could scream like a pig, Could bark like a dog
Just to get attention as I'm chasing you down the hall
Oh Maybelenne you've been so lonely
Got a fire burning as I'm smoking you out again...
Still all the leaves will keep on falling
Until I see you dancing on the table 45 again

(I) see you dancing for the young ones oh oh oh
Maybellene I Hofteholder
Could you be the only one
Well I beg you to come home
Dance forever my only one

Could scream like a pig, Could bark like a dog
Just to get attention as I'm chasing you down the hall
Oh Maybellene you've been so lonely
Got a fire burning as I'm smoking you out again...

(I) see you dancing for the young ones oh oh oh
Maybellene I Hofteholder
(I) see you dancing for the young ones oh oh oh
Maybellene I Hofteholder
Could you be the only one
Well I beg you to come home
Dance forever my only one

I flicked the switch at Monday night
Oh Maybellene I'm so sorry that I didn't see it coming.
And now the sky, I filled with prayers.
Oh baby I'm sorry I was blind


I will deaming of a white christmas!

Skulle ta min sista cigarett för kvällen, ställer mig utanför taket på verandan för att se grannarnas utebelysningar. Det blir bara mer och mer utsmyckningar för varje år tycker man.. och då känner jag plötsligt något mot pannan... kan de va?! nej det är inte sant!!!

...DET SNÖAR!!!

Känner ett lyckorus i hela kroppen!!!!

HOPPAS HOPPAS HOPPAS, att det är vitt ute när jag vaknar imorgon!!

Allt hade varit så perfekt då.

GOD JUL PÅ ER ALLA!

Vad hade du gjort?!

"-Här va de inte mkt ragg ikväll:P
- Ta Robin
- hehe va nej, Cicci har paxat han
- Asså han sa ju till Jonny att han gillade henne men sen när hon ville ses igår sa han att han skulle till en kompis. Men vi va ju hemma hos han igår och då hade han ju vart hemma hela dagen
- eh okej..."


Jag va full och glad, och skratta bort det hon sa. Men efter en stund började dem bränna i mig. Tillslut kunde jag inte vara kvar.

Påväg därifrån tänkte jag... Varför sa hon så?! Varför vill hon att jag ska ta nån cicci gillar!? Cicci e vår vän!!! Va fan tror hon om mig?! Tror hon jag e nått jävla luder som e med vemsomhelst tillgänglig?! E de så hon ser på mig!? nån som stöter på/ ligger med mina kompisars pojkvänner?! Är jag sån?!

Sen började jag kritisera mig själv....
Varför skrek jag inte på henne?!
Skällde ut henne?!
Slog till henne på käften!!!,
varför skratta jag bort det?!,
 
.....För att jag kände mig obekväm, de va hennes födelsedag och innerst inne önska jag att de bara va skoj.

Jag fick sånna enorma skuldkänslor, som om jag svikit Cicci, genom att inte stå upp.

Ja, jag berättade för henne....och såhär i efterhand skulle jag faktiskt sagt vad jag tyckte till Jenny först, det va jävligt fegt av mig! Känner mig som värsta skvallerbyttan. Jag vet vad ni betyder för varandra och jag vill inte se er ovänner, de känns som allt e mitt fel nu, men det e det ju faktiskt inte, även om jag har min del i det.

Och Jenny om du läser detta....

Träffa ju Jonny på rockbaren i Lördags, Cicci tyckte de va dåligt med ragg så jag sa till henne att ta Jonny!
Vad tror du hon gjorde?!

Tror du fattar vad det är jag försöker komma fram till. Du kanske "skojja" som du sagt till Cicci. Men vi vet båda att det inte va på skoj. Jag tog skitilla upp, mest pga att det verkar som om du tror att jag verkligen skulle kunna såra Cicci på det sättet.

Jag tror du vet att de va dumt sagt och jag vet att du inte e sån, så varför inte börja där?! Det är Cicci som e offret här!!
Cicci din vän!! hallå!!! Istället tar du DETTA av allt som tillfälle att ta upp allt du tycker e dåligt med Cicci?! VARFÖR?! Det va väl fan inte de saken handlade om eller?! Om det e nån som förvränger saker nu så e de la ändå du?!

Du har ju bara gjort allt värre nu?! om du ens vill ha en lösning på detta?!
Om jonny dumpar dig imorgon så e det nog ganska bra att ha cicci där ellerhur?! Eller håller du på att bli nån jävla Szabo-Wannabe?! och ni kommer ju för fan träffas på jobbet så FIXA DETTA!!!

Insnöad - hjälp mig ut....

Fan jag har snöat in helt och hållet på Astrid Lindgren nu.
Laddade ner Lotta på Bråkmakargatan inatt, kolla på den hela familjen i morse, har sett den 3gånger idag.
Haha sist jag såg den va jag ju lika gamal som Lotta, helt anorlunda att se filmerna såhär efteråt.
Ska fan önska mig den nya boxen, eller ah boxarna för de e ju trotts allt en jävla massa filmer.Fast vilken ska man ha först?!....åhh... jag måste göra en lista på dem bästa eller alla e ju bra men vi har alla favoriter.

1.Pippi Långstrump - Min stora idol i början av 90-talet, kom ihåg att jag tvingade pappa att fläta mitt hår med ståltråd varje dag för annars vägrade jag att gå till dagis. Sen tvinga jag mina dagis kompisar att kalla mig Anna Therese Viktoria Pippilotta Viktualia Rullgardina Krusmynta Efraimsdotter Långstrump Elmgren!!!
fast nuförtiden brukar jag inte presentera mig så....
Byggde oxå en spunkfälla och va även jag proffisionell sakletare i mina yngre dagar... Älskade även den Amerikanska versionen....


2.Ronja Rövardotter - Henne indentifierade jag mig med väldigt mkt, hade ju mörkt ruffsigt hår och samma mörka blick när jag blev arg... haha.. Kom ihåg när jag sprang i skogen och skrek in våren, fast året runt då....


3. Lotta på Bråkmakargatan - En 5årings UPPROR rakt igenom, va ju ungefär lika gamal som Lotta när jag såg filmen första gången. "Jag kan visst cykla...i smyg"

 

4. Madiken på Junibacken - Hatar att hon ska vara så jävla redig hela tiden, men hon e så genuint snäll och har samma rättvisebehov som jag. Gillar den halvförsupne grannen med haha....


5. Nils Karlsson Pyssling - Tror jag sammanfattade varför i mitt tidigare inlägg. Så söt historia. Lite gay men söt som faaaaaan. (Har tänkt på två saker bara...

• Nisse och Bertil försöker undvika råttan Tjoffsan som vill ha sin hyra. Vad säger det oss?!, att man ska smita från hyran om hyresvärden är en idiot?! 

• Varför flyttar dom ner alla dockhusmöbler till Nisse!? Vore det inte bättre då att Nils flytta in i dockhuset?! Där behövder han la inte betala hyra..?!)6. Emil i Lönnerberga / Barnen i Bullerbyn- Älskar att de e Astrid som talar i filmerna, klart bästa berättaren någonsin. Emil har den absolut bästa musiken.


7. Saltkråkan - Skrevs ju direkt som manus för SVT, kom ihåg när den gick på tv. Skrollan e grym!!!!!


8. Bröderna Lejonhjärta / Mio min Mio - snyftfilmer... Tycker dom e riktigt bra idag men tyckte båda va läskiga när jag va liten. (Hur man nu kunde va rädd för pappdraken Katla.....)


9. Resten får en delad 9:e plats, så som Rasmus på Luffen, Peter och Petra, Mästerdektektiven Blomkvist, Kajsa Kavat, mfl...


Så vem tycker jag om minst?! Om man ens får säga så..!? Detta är nog heligt för vissa....
Men jag måste....

10. KARLSSON vädens  bästa  sämsta Karlsson - Min bror älskade Karlsson och kunde fan aldrig sluta sjunga den förbannade egosången!  

Blir riktigt sur när jag ser han, E han en unge eller gubbe!?
Vad e hans problem!? Vem gav han propellen!? Han e CP..... och jag förstår han inte.... kanske för att han påminner om min bror....förstör, ljuger och snor saker... haha.. dom förtjänar varann..

Gamle Nisse!

Apropå mitt inlägg igår...
..Här har vi Nils eller
Jonatan Lindoff (26år) som han faktiskt heter.
Visste att han skulle bli en snygging, fast de förstod väl de flesta...
Han e vart fall inte så "liten" längre... hahaha


Tack Astrid!

Satt i soffan och käftade med min kära bror, som i vanlig ordning satt och i upprepade gånger körde in pekfingret i min överarm, bytte kanal, tog all filt, sparkades och lekte "luften är fri"
-"Stör dehär dej?!"


DU STÖR MIG, DITT CP BARN!!!!!!!!!!!!!

Ibland så tror jag fan att det inte blev några hjärnceller över till mongobarnet i tillverkningen av mina föräldrars andra "kärleksbarn". Eller kanske va det kanske den gången jag "råka" putta ner han för trappan när han va 2år, då han slog i huvudet och ut bägge framtänderna?!
(Obs! att mina föräldrar fortfarande inte vet om detta! "han bara ramla av sig själv ner för trappan" och eftersom jag var det enda vittnet, Robin inte kunde prata ordentligt eller har nått minne av händelsen, köptes min historia..)

Ja, man kan försöka analysera de psykbrytet i en evighet.
Allt man behöver är en evighet och någon som bryr sig!
Jag e INTE rätta personen för jobbet!

Iaf, Mitt i allt detta tumult slår idioten av misstag på tv4+, som för övrigt aldrig brukar komma med något vettigt!
Vilken film började precis?!!!! JO, Nils Karlsson Pyssling!
Helt plötsligt inser jag att vi båda sitter där som två änglar, helt nostalgiska, med fula leenden och minns våra barndoms dagar!


(Då vi faktiskt va vänner större delen av tiden, man kan inte tro det, men mamma kunde aldrig förstå varför alla hennes vänner klagade på allt bråk syskon för med sig. "Mina barn bråkar aldrig" ack så fel hon skulle ha!!!! )

Kom ihåg sist jag såg den filmen, med Cicci åhhhh, saknar dig gumms-mums, min insperation i livet!

Blev tårögd av sången med..

Ur filmen
"Vad det är bra att jag har dig
Vad det är bra att jag har dig
Vad det är bra att vi har oss
Och jättebra är det förstås
att vi får träffas varje dag
och va' tillsammans du och jag
För ingen, nej ingen, vill va' ensam!"Tack för familjefriden Astrid!!!Ny design!

Har gjort allt helt själv!!!
Helvetes jävla htmlkoder!!!!, tog Xantal timmar,
innan jag förstod den 10-del som behövs för att skapa en någolunda knullduglig sida!

Men faaaaan va snyggt allt blev, iaf för att vara första gången!

Förhoppningsvis kommer insprationen tillbaka nu:P

Har fått ett antal påpekningar av Cicci nu, och i vanligt ordning när jag vet att Cicci och jag inte är i samma land får jag totalt Cicci-nojja. När jag vet att hon e hemma kan det gå dagar mellan att vi pratar men bara för att hon råkar vara okontaktbar i en vecka så e de just då JAG måste prata för det är ju då ALLT händer!!!!
 
Men lugnt gumman! jag har en lista:P vi tar det när du kommer hem! (...om ca42timmar... men vem räknar...)

Tänkte iaf göra henne denna tjänsten och ta tag i mig själv.

Har massa saker i huvudet hela tiden som jag verkligen vill skriva av mig, men så skäms jag ju lite för att jag inte skrivit på länge, och får en enorm ångerst av de och känner ´"näe de e ingen idé."


Som en tjockis som vet att han/hon borde och vill motionera men inte gör det, i den kategorin...
Där har vi mig!

RSS 2.0