Tuffa tag!

Nu har jag äntligen hittat till gymmet igen! Wiieehoo, det va verkligen en energiboost. Har en 3 dagars testperiod så får vi se sen om det passar mig eller inte. Men idag känndes det jättebra!
 

Vardagslyx

Har numer blitt lite av en tradition för mig och Troy att g på IKEA på torsdagarna. Kan ha något att göra med att lönen kommer då med haha... igår hade jag även fått en voucher på $20 att spendera så det blev nya kuddar till soffan. 
 
Hur skulle jag överleva här utan IKEA?!
 

Trötta efter jobb....

MMMM... delikatesser!!!


 
15kr hg .... så jävla värt det!!!

Troy blir alltid glad när vi handlar på IKEA.... iaf på denhär bilden haha...
 

Pappersarbete..

Igår fick jag en handläggare på migrationsverket, det går framåt! Har fått ett papper med bevis dem vill ha, ingen liten lista heller, tror jag fick 28dagar på mig att fixa allt. Vill bara ha mitt nya Visum nu så vi kan börja att planera en resa till Nya Zeeland, eller ah nån annanstans överhuvud taget!! Jag kräver semester;)Delfinsafari!!!!

Linns överaskning va en 1½timmars Delfinkryssning med utflyktsbåt. Båten avgick ifrån Mandura, som e ett jättefint ställe söder om Perth. Vi hade lite tid att slå sönder så det blev nån öl innan båten avgick. Det dröjde inte alls länge innan vi fick se delfiner, en mamma och en liten bebis... dom följde sedan efter oss och surfa på vågorna efter båten, men då hade redan mina batterier dött, typiskt ...men Linn har lite film på det hela..
 
Verkligen en jättehäftig upplevelse!
 
 

Feb. 04, 2013

Sitter man på tåget på väg att träffa Linn Våglund. Vi ska på utflykt, vart vet jag inte för Linn e väldigt hemlighetsfull. Endast fått instruktion om solglasögon och solskydd... Får se vart det bär av;)

Igår va jag med Jennie och Camilla på stranden en sväng, två veckor sedan jag va där sisst så det satt väldigt bra... På gick även en volleyboll tunering på stranden som vi kika lite på, det e kul att det hela tiden händer saker här nere i Scarborough amfeteater eller va det nu kallas..
RSS 2.0