Oväntat samtal...

 RRRRRRRiiiiiing!

Pappa: Therese till dig...
Jag: Vem e de?
Pappa: ingen aning

Jag: Hallå?!
-Hej jag ringer ifrån Mr music, gick igenom gamla filer och såg att du va medlem för 10år sen... Ville bara berätta att vi kommer skicka en gratis skiva till dig angående vår nylansering så tänkte vbara fråga vilken musikstil du är intresserad utav.
Jag: Hits typ....
-Va bra då skickar jag den till dig.. samma adress?
Jag: ja..
- Okej, tack så mkt!

Klick!

...............................................................

10ÅR SEN?! va det enda jag kunde tänka....  va det verkligen så länge sedan man va medlem?!....  Jag e offesiellt gammal nu...!! Kom ihåg hur jag såg fram emot mina Mr music paket varje månad... när jag va 12!!!!!

Har samma känsla i magen nu...åhhh va kul!!!
En liten jacka...Började fundera på design till en jacka igår kväll. kl 11.00 idag började jag rita mönster och nu vid 21.00-tiden va den klar. Har knappt ätit eller nått - bara sytt, sytt, sytt... Är faktiskt ganska nöjd eftersom jag inte haft något färdigt mönster. All me!! Fast den e i manchester tyg så den passar inte till klänningen... tror jag iaf, har inte testat än.

Nu e den klar!

Första gången man har gjort något man faktiskt kommer att använda. La verkligen ner hela min själ på att den skulle bli bra....och de blidde den. Fast känner mig fortfarande jätteinspererad. Ska rota bland tygerna och se om jag inte kan göra nått mer kul plagg:P

Klänning!!!Hitta denna coola klänningen på swefox. För det mesta tycker jag dom bara har (hur ska man uttrycka sig) "billiga" kläder. Men tycker denna va gymt snygg...

Har sytt hela dagen på min nya klänning, förhoppningsvis blir den bra. Har klippt sönder en annan klänning för tygets skull så hoppas verkligen att jag får ihop det nu. Har designat hela mönstret själv och tatt varenda litet mått på min kropp för att det ska svänga in/ut på rätt ställe. Synd att jag inte tagit en för och efter bild bara. Lovar att lägga upp en bild på den. Vill egentligen bara tillbaks till symaskinen nu, men mamma har "symöte" (Äter gott och dricker vin med sina väninnor) så får inte störa. Den enda som sytt idag det är jag:P

Kanske ska man gå samma väg som mamma?!
Inte syslöjdlärare, men designer kanske?!

Ny video till gamal låt?!Detta är en sån jävla klassiker!!!
Har hört den här låten ungefär lika många gånger som det ringde till Ciccis mobil mellan år 2004-2007 men har aldrig sett videon... blev lite varm i hjärtat faktiskt!
Vet att jag inte bloggar på högvarv just för tillfället. Får väl erkänna att jag är en periodare när det gäller precis allt här i livet. Eller som jag kallar det "FASER"

Dom största faserna som växlar hela tiden:
(som jag kan komma på nu...)

Stryker under min status...

Alcohol /köra-bil-överallt
fest /tråkig jävel
pojkvänn/ jävla massa ragg / olyckligt kär
jobbar/arbetslös
entusiastisk/deprimerad
inspererad
(bloggar)/ oinspererad(bloggar inte)
organiserar / slarvig
spara / slösa
äter nyttigt / äter onyttigt

Måste bättra på lite på plus sidan känner jag. Får göra en koll igen om en månad typ.. Hoppas jag hunnit ordna upp en del stressmoment i mitt liv då...
Ska för övrigt börja sy en klänning imorgon... eller ahh idag eftersom det är natt nu... har lite svårt att sova nu för tiden.

Ingen bra dag...

Det är fredagen den 13:e. Ni som känner mig väl eller läst mina inlägg på diverse ställen vet va detta innebär för mig.  Det är en dag då jag skyller allt på att det just är denna dag -enligt många. Men sanningen är att det faktiskt så att denna dagen gör mitt liv bara värre hela tiden.

3 saker jag kunnat göra idag...

-Gått på fotboll med Linn,
-Druckit öl med Cicci,
-Myst med någon...,

Men istället får man passa sin bror så han inte har fest medans mamma och pappa är borta.. och så e jag sjuk med:(

Kollade på hela "How I meet your mother säsong 1" igår, har kollat halva säsong 2 nu... ska väll återgå till att titta på det och äta mina varma mackor jag precis gjort...

Imorgon e det alla hjärtans dag med.... känner mig brutalt ensam!

Orutinerad...

Va meningen att jag skulle sitta hemma hos Cicci i fredags och ta det lungt men... Ingvar, Cesar, Kalle, Erik... ICKE! Efter nån timma stod vi där i dimman och dansa till en gammal A-teens skiva som Cicci tagigt fram från en hemlig gömma.

Sen är det ju självklart bara 5öl som krävs, innan jag får för mig att höra av mig till Kim... igen(för miljonte gången i mitt liv). Varför det alltid blir mitt Ex Kim vet jag inte, har eller ingen bra teori på det heller. Iaf... halvägs hem till han insåg både han och jag att jag va alldeles för full för att umgås med någon annan än möjligen Linn och Cicci. Tänkte att det bara va att åka hem till Cicci igen men bruden hade gått på spriten och tomatjuicen.

Sluta med att jag ringde Mimmi och hängde med henne istället.
Resten är Historia....

      
 När lördagen kom och det va dax att åka in till Linn som skulle ha kalas va jag helt förstörd. Det bästa på hela dagen va när vi satte oss och åt...mmmm kycklig, sallad och goooo sås. Hann klippa både Linn och hennes mamma på bakfull darrande hand, men det blev faktiskt jättebra:P

När Cicci kom stirrade vi bara på varandra vid varje klunk öl vi tog,
FAN VA DET TOG EMOT!!!

Det va så jävla typiskt med! massa trevligt folk på förfesten, bra musik, alla va ute och det va bartömning på Gotebar (allt 20spänn!!) Men när vi skulle ut smet jag och Cicci iväg, vilka kärringar vi va!!!! Ångrar som fan att jag drack i fredags!! Men det är straffet man får ta när man går på flaskan i förtid!

  
   


Vad jag och Cicci-pissi gjorde sen.... det är hemligstämlat av säkerhetsskäl....

Så många som lyckas...

Läste om en tjej för ett tag sedan. Hon va 21år, alltså i min ålder, hon hade 3 företag, bla. så gjorde hon överfalls alarm mm. Vart har jag kommit i livet, man blir deppad när man tänker på det. Önskar att jag kunde vara lite mer ambisiös (kan ju för fan inte ens stava ordet). Vet ju att man kan bara man vill. Men man måste väl veta någonstans i vilken ände man ska börja  med.

Jag har jättemånga idéer, okej alla är inte bra. Men jag saknar verkligen kunskaper. Kanske får börja plugga igen.

Känns som att man ständigt håller sig själv tillbaka.

Reklampaus!

Hitta en sida nyss http://www.reklammusik.se. Har gått och sjungt på MR Green låten nu i typ 3dagar, höll på att bli helt jävla galen. Men tänk ändå hur jävla mkt bra musik det finns i vissa reklamer, bara det att man kan fan inte lyssna på den utan att tänka på prudukten. Men det har varit en hel del skit genom åren med och det är oftast dem som fastnar i huvudet på en...

Min favorit reklammusik:
José Gonzáles - Heartbeats "sony"
Lill Lindfors - Rus "IQ"
The Plan - The Wind Starts Blowing  "Willys mjölk"
Shirley Temple - When I Grow Up "svenska spel"
Alphabeat - Fascination "Coka Cola Ligth"
Elin Lanto - My Favorite Pair Of Jeans "Nelly.se"
Doktor Kosmos - Festmetoden

Hjärntvätt genom tiderna:
Petter och jag  "polly"
Jag är ipren - Iprenmannen "ipren"
Sun Harbor's Chorus - Hard Work "SEB"
Ian Dury - Hit Me With Your Rhythm Stick "ving"
David Hasselhoff - Looking For Freedom "Djuice"

Klassikerna
Bobby Trafalgar - Kung-Fu Girl "JC"
Dieter Gold - Ice Cold "jägermaister"
oboylåten (vet inte vem som gör den)
Grieg - Morning Mood "grumme tvättsåpa"
Livet har sina goda stunder "Mc Donalds"
Torbjörn Petersson - Jag vill ha fredag idag "Kronfågel"

Hatar:
Bo Kaspers Orkester - Three is a Magic Number "3"
David Cassidy - Could It Be Forever "Telia"
Electric Banana Band - Batterilåten "Batteriåtervinningen"
Blondie - Maria "Maria bingo"


.... Vad tycker ni? Har jag glömt nån?

Brott och straff och annan politik!

Hade ett väldigt intressant samtal med Linn igår. Prata om bättre lagar för att motverka pedofili och brott överhuvud taget. Vi spekulera i allt närliggande och vinkla saker fram och tebax. Känns skönt att man inte bara behöver prata om förhållanden, kost och hälsa, kläder och annat typiskt tjejtrams jämt, utan oxå kunna prata om viktiga saker i livet.

Jag och Linn har dock en tendens att alltid vara oense om typ allt! Nu menar jag inte att allt är svart/vitt varje gång, för oftast har vi samma grund ideologi men, sen vägen vi vill välja att uppnå saker på kan skillja sig en aning. Där brukar det skära sig.

Men igår va vi så samspelta att det va sjukt, de va inte ens en disskution, men samtalet fortsatte ändå en bra stund. När vi tillslut skrev exakt samma mening, exakt samtidigt!, då dog samtalet,

Vi va överense!

Denna förteelse har endast inträffat en gång tidigare -att vi disskuterar och lägger fram samma argument för samma sak. Låter kanske sjukt, och det är det med...

När vi ändå snackar om Facebook

Hittade en ny(?!) funktion på FB idag. Vet inte om ni har den men den heter iaf "Vänfakta". Där kan man typ svara på slumpmässiga frågor på vad man tror om sina kompisar. För varje fråga man svarar på får man ett silvermynt ,som man sedan kan använda för att kolla vem som svarat ja/nej på exempelvis "Tycker du Therese är snygg".

Blev lite smått chockad när jag såg att några svarat JA på följande:

Tror du Therese har använt herorin?

Tror du Therese har tagit betalt för sex?

Tror du att Therese Elmgren har använt sex för att göra karriär?

Tror du Therese plågat ett djur?
<-hoppas den personen menade "dra katten i svansen när man va typ 2år och inte visste bättre!"

Så nyfiken som man e så satt jag där och klickade ihop samtliga mynt för att kolla vilka det va som tydligen trott detta. Fan va besviken man blev..... nära vänner eller iaf folk man tror man känner.

Vet att jag kanske inte ska ta detta hyperseriöst men lite lessen blev jag faktiskt...

Mamma + Facebook = ?!

Min mamma har blivit uppmuntrad av en vän att skaffa facebook, för utbyte av bilder, hålla kontakt med mera. Så vad hon gjort den senaste tiden är att tjata på mig att hjälpa henne skaffa en Facebook. Vem fan vill att ens morsa har Facebook?! Problemet är att jag börjar få slut på ursäkter till att inte hjälpa henne.

Anledningen och sanningen är väldigt enkel:
Jag vill inte att mamma ser bilder jag eller nån annan lägger upp på mig, jag vill inte bli taggad på släktfoton eller bebybilder. Orka att mamma ska kommentera allt jag säger, status eller det jag lägger upp. Det gör hon ju för fan hela tiden annars!! Hon skulle säkert bli vän med alla mina vänner och vara den pain in the ass som bara hon kan vara.

Vet att jag låter som en 14åring nu ...."pappa filma inte:P"...

Men tänk er själva om ni lägger upp 14 bilder från "festen i fredags":

10min senare..

-Du har 40 nya kommentarer....alla från din mamma!

Jag är nöjd med den bilden hon har av mig nu, hon behöver inte veta vem jag egentligen är eller? Ska jag behöva tänka mig för hela tiden??? (ja jag vet det låter dumt:P)

....eller ska jag bara vara glad att hon inte har adressen till min blogg!?

Jag är en jävla skvallerbytta

Jag har märkt en grej med mig. När mina vänner gör dumma grejjer ute brukar jag vanligtvis sucka, kanske tom skratta på sin höjd säga "de där va la onördigt". Men när jag ser nån annan ute betee sig dumt då förvandlas jag till värsta skvallerbyttan. Jag säger till om precis allting. Jag skäms över mig själv när jag tänker efter.

"det ligger glas där"
"nån har spytt ner toan"
"det ligger nån och sover därborta"
"det är några som bråkar där"
"hon där e föör full"


...är några av de komentarer jag kan fälla


Vilken jävla skvallerbytta man är!!!
Men man e la vaktens bästa kompis iaf:P

RSS 2.0