Lidköping igår...

Va ju uppe i Lidköping för intervju  på skolan för Kultur Turism. Åkte la dit lite halvhjärtat från början. Men nu känns det verkligen som att jag kommer bli jävligt besviken ifall jag inte kommer in. Tror den hade varit helt perfekt för mig.  Det enda som tar emot är att jag isåfall måste flytta dit upp.. det är inte stort asså.  Tog mig en promenix innan mötet, lite roligt att jag hitta ett ställe där jag och Nalle fick stryk en gång när vi va 13..haha..


*Traktor nummer 7 påväg upp*

Kan man bo här tro....?!
Fikapaus....


Torget

Jag väntar i hörnet på 7eleven!

Väntar på att Linn ska sluta jobba...eller ah sin kurs. Hade ju glömt att det va kurs hon skulle vara på hela veckan. Men nu sitter jag här på Järntorgets 7elevenbutik och väntar på att hon ska höra av sig. Tror hon sa att hon skulle sluta 5.

Sa ju att jag inte kunnat sova på hela natten. Just nu är läget inte riktigt det samma, är inne på dagens 7:e kaffe nu. Skulle inte vara förvånad om nån hittar mig livlös med pannan i detta tangentbord när som helst. E snart död, jag vill bara sova, känner mig nästan full..

...men nu hade jag faktiskt lovat Linn att hämta nån jävla sängram, så då får jag la stå för detta.

Har inte hört ett ord ifrån Cicci än, operationen skulle börja kl. 12:00 och ta typ 3timmar... så hon borde ju ligga på uppvaket nu iaf.... hela kroppen full med morfin:P haha gott e det isåfall... Hoppas jag får ett litet sms från henne snart.

Imorgon bär det av till Lidköping för intervju, drömmen vore ju att Cicci mår toppen och e skitPÅ att åka med imorgon. Inte alls kul att åka själv dit. Dumma Linn och Jenny som inte vill skolka från jobbet för en roadtrip. Har gnällt lite på pappa, han följer nog med om jag ber riktigt snällt. I värsta fall får jag bränna bästa musiken och burna upp....

Va på möte på arbetsförmedlingen idag med... fan dom måste ju ha kortslutning allihopa där. Kan inte ens förklara hur jävla körda i huvudet dom två kärringarna va som hade mötet idag. Varken jag eller nån annan fattade vad dom ville få ut av detta mötet. Men dom va rätt flitiga med att berätta att det va "på order av staten och nya regeringen" som detta meningslösa möte hölls. Går verkligen inte att förklara....

Näe nu får allt Linn höra av sig:P

Nått nytt!

Kände att jag inte orkade titta på min banner en enda gång till. Så kommer ha denna tills jag kommer på nått mer kreativt.

När jag och Linn snackade sist så prata vi om att hon ett tag tjaffsat lite med några stycken, eller ah inte tjaffsat men det har varit små irritationer. Men så hade hon äntligen lyckats få tillfälle att snacka ut om problemet med de inblandade. När hon sagt sitt kom det även fram att hon ansetts vara smågrinig å allmänt gnällig,

Men då lovade hon sig själv nått jävligt bra: Att vara världens gladaste och trevligaste Linn hon kan vara!

Igår när vi talades vid berätta hon hur stämningen varit helt anorlunda när hon träffade dessa människor igen. Hon hade haft en sån där riktigt trevlig stund, inget drama ingenting.

Men det beror nog på vilken attityd man har själv, istället för att bli upprörd över att någon kallar en grinig riktigt ta till sig kritiken och vända det till en positiv grej. Det är nog fan inte många som klarar.

Så eftersom Linn har föregått med så gott exempel så bestämde jag mig för att göra detsamma. Att vara glad snäll trevlig och den bästa Therese jag kan vara!

Du inspererar mig gumman!!!  Spank you!


Så jävla vaken!

Har försökt med allt, men jag kan fan inte sova. Va jättetrött förut hade cycklat till Kållered fram och tebax, slitit med gräsklipparen hemma hos mormor, hela kroppen va slut. Kunde knappt hålla ögonen öppna när jag såg matchen på tvn förut. (Tidsoptimisten Therese va framme igen så han inte in till stan...) Ändå kunde jag inte sova. Tankar har snurrat i huvudet fram å tebax. Har försökt med att öppna fönstret för frisk luft, meditation, kolla på film/tv, varm mjölk, räkna får...alllt!

Vid 2tiden slumrade jag till lite snabbt och drömde att Cicci dog. Jag vakna helt svettig och tårarna bara forsade. Drömde att ingen mer än jag verkade bry sig och, där satt/låg jag i hennes hall på golvet och skrek helt hysteriskt nått  i stil med "jag vill inte leva mer, jag kan inte leva utan dig!!" medans "folk" försökte få mig att lämna lägenheten och tyckte jag skulle släppa taget. Paniken från drömmen sitter fan fortfarande kvar. Tårarna rinner nu baraför jag tänker å det igen

Tror det är för att hon opereras imorgon/idag. Men jag trodde inte jag skulle reagera såhär. Klockan är 04.33 nu. Vet att hon läggs in vid 08.00 så hon går la upp snart kanske. Vill bara ringa henne just nu, bara höra att allt e okej. Men vet att hon måste få sova.

Hatar detta!!*Every picture of us is like freezing a precious moment*

Fotboll ikväll...

Ja då va det dax för fotboll igen. Ännu en vinst på hemmaplan hade ju inte varit helt fel faktiskt:P Har egentligen inga pengar att gå men ska iväg å klippa gräset hos mormor så får man ju en liten peng för slitet.

Cicci följer oxå med, hon blir inte inlagd fören imorgon, dom har bara målat streck på henne än så länge. Då blir det ännu bättre:)

Några tankar i natten...

Kom precis hem, har varit och lämnat Cicci och Mattsson i trygga hemmet i majorna. Känns som jag kan andas ut igen nu när dom e hemma i säkerhet. Va ju så orolig för att dom inte skulle gilla det jag har gjort i deras hem. Men dom blev ju faktiskt väldigt glada så det kändes med en gång som en sten föll från hjärtat. Har ju rotat bland Ciccis och Mattssons privata grejjer. Det kändes väldigt fint och personligt att få blanda dem och faktiskt skapa ett hem för dom.

Jag har märkt att det varit väldigt mkt negativ energi mot dom och mkt prat om "om det inte skulle hålla" ,"när ni gör slut" och så vidare. Känns som dom orden ploppat ur min mun och väldigt många andras. Istället för att faktiskt uppmuntra deras beslut att skapa en gemensam vardag. Två människor har ju faktiskt hittat varandra och på kort tid verkligen kännt att detta är rätt. Dom har så mkt gemensamt, bryr sig om och är faktiskt jävligt måna om varandra. Dom lyser när deras blickar möts.... det är kärlek, det är äkta..

Så alla ni som känner igen er, tänk på vad ni säger och var lite positiva. Vet att vi lever i ett samhälle då det är ytterst ovanligt att man håller ihop med nån hela livet men vi kan inte gå in med den attityden från början.


Mina finaste
*kärlek*Terrorese is back!

I tordags kom hon tebax, Terrorese....mitt alterego som jag faktiskt lyckats pressa bort från mitt liv ett bra tag nu! Men i torsdags brast verkligen allt. Kan säga att det va väldigt längesen jag haft sånna minnesluckor. Det finns egentligen inga bortförklaringar, jag har alltid haft svårt för att dricka måttligt. Men det senste året får jag faktiskt säga att det inte blivit några direkta otrevligheter ifrån min sida mot andra människor.

I min förra blogg beskrev jag mitt alter ego Terrorese på följande vis:
Inside story, en rörig berättelse om Therese kamp mot alter egot Terrorese som ständigt tycks ställa till det for henne. Medans Therese vill ha en lugn tillvaro, finna kärleken och sin plats i livet, har Terrorese andra planer. Terrorese är livrädd för att rota sig och kan inte stanna på en och samma plats for länge utan att bli rastlös. En dag utan dramatik, fylla och sex ar ingen dag värd att leva enligt Terror.
(Tillägg:)
-För att inte tala om ett omättligt bekräftelsebehov som säkert bygger på en enorm osäkerhet på nått jävla plan!


Jag va full, vingla, klängde på folk, stötte på folk va otrevlig mot folk beteede mig allmänt äckligt. Jag va en äcklig människa. Jag som hackat på Cicci i tidigare inlägg nu det senaste. Men i torsdags då tog jag priset asså. Guld, silver, brons och resterande diplom.

Tur att Cicci inte va med och bevittnade detta, för då hade det väll stått i hela hennes blogg om detta. Men det hade jag med all säkerhet förtjänat.

Har jag gått utan sex för länge kanske? Va det den utlösande faktorn?

Det enda jag kommer fram till just nu är att, gjort är gjort, finns ingen idé att älta skiten. Men jag har ett val. Vill jag hamna i den "gropen" igen? svar: NEJ!! och det är faktiskt något jag kan styra. Jag kommer kanske aldrig ha en helt sund relation till alcohol men jag är ju faktiskt medveten om det!! Precis den lilla detaljen gör mig skylldig varje gång jag "faller i gropen". Jag kan inte skylla på att jag va för full för jag vet vad jag klarar av att dricka och inte.

Nu blev det lite djupt här känner jag kanske oxå lite för persoligt men det skiter jag i nu....

Det som faktiskt hjälper, om du är precis som jag är att lyssna på dina vänner. Säger din vän till dig att tex. "ta det lugnt" eller "drick vatten" gör det!!!! Har den du är med samma problem bestäm innan att kolla varandra, gör det till en grej att hämta vatten åt varann, det funkar! Men om du tror dina vänner säger till dig för att vara elaka eller överlägsna så kommer du aldrig komma någonstans, då kommer du alltid vara den "fulla bruden". Tillslut kommer ingen vilja följa med dig ut eller bjuda hem dig. För ingen orkar i längden vara din jävla barnvakt!!

Jag har vart den fulla tjejen, den folk fått bära hem, hon som skäller ut sina vänner bara för dom ber henne ta ett glas vatten, hon som alltid gör bort sig, hon man altid tar upp "du va så full där och du gjorde så". Det händer fortfarande att folk tar upp gamla grejjer. Självklart skrattar man, men inte åt själva händelsen utan åt hur jävla tragisk jag faktiskt har varit. Det är egentligen inte ens kul...

Men jag vet oxå hur det är att stå där och sucka medans nån stackare skämmer ut sig totalt, eller hur det är att lämna en fest för tidigt för man måste hem och lägga kompisen! Det är frustrerande. allt man vill när man går ut är ju faktiskt att ha kul, dansa tjöta ja va fan som helst inte hålla nåns hår i en gränd för 10000gången...


Vet att jag varit väldigt hård mot mig själv de senaste dagarna. Men det som gjorde mig så illa va att jag nästan aldrig blir otrevlig eller vulgär mot folk på detta sättet. Sen va det ju ingen som stötta mig eller bar mig hem, spydde gjorde jag inte heller.


Jag tror nog inte Terrorese är tillbaka, men hon gjorde en liten snabb visit och lämna ett intryck på folk som kan bli svårt att suddas ut !

P.S. Jag tar över FYLLO AWARDEN nu om du inte har nått emot det.

Ur dimman, tillbaks till verkligheten!

Vet att jag varit en aning apatisk när det kommit till att skriva något denna veckan. Kan ju försöka sammanfatta lite:

I söndags körde jag iväg Cicci och Mattsson till Landvetter, vet inte hur många gånger jag sa "Jag älskar er". Man måste ju ändå säga det en extra gång när man vet att folk ska flyga. Fast oftast är det ju mamma som säger det en miljard gånger tills man börjar skrika på henne att lugna ner sig. Kul att det varit det sista man sagt varje gång lixom. Cicci sa det till mig med "Men lägg ner nu Therese, nu låter du som mamma"

Bilden av avskedet såg ni här i förra inlägget.

Måndagen va jag hemma och gjorde NADA, inte speciellt kul, men nu när jag tänker efter va den väldigt bra. På tisdagen begav jag mig mot Ciccis lägenhet, för tanken va ju att jag skulle hinna packa upp och göra fint tills mitt lilla par kom hem igen. På tåget in fick jag vad Linn nu det senaste kallat "buss-sjukan".

(Brukar alltid ha missade samtal från Linn, men när jag ringer upp å frågar va det va hon ville skyller hon på sin "buss-sjuka". Hon blir helt enkelt pratsjuk när hon åker buss, tur att hon iaf ringer någon än så länge, vem vet om några år börjar hon kanske prata med personer brevid. Eller värre, med sig själv!! Haha min Linn kommer bli du-vet-hon-som-alltid-pratar-med-sig-själv-på-bussen-tanten)

Försökte ringa Jenny men det va fan upptaget från Lindome till centralen. Hon måste vara på jobbet och ha tråkigt tänkte jag. Cicci brukar alltid ringa å gämra sig då. Men det tog inte många meter innan hon kom där på perong1 med telefonen i örat. DEN JÄVELN:P

Fick följa med henne och förbereda tåg, det va jättekul. Jag fick tom. låna Jennys väst:P detta va en sak jag inte visste att Cicci och Jenny gjorde. Vet hur stolt Cicci va när hon hörde mig berätta för första gången att jag visst visste va dom gjorde på jobbet 

"Sätter ihop tåg, tar isär tåg och tvättar tåg."

Förstår att det är mkt mer än så med men Cicci va glad för mina små framsteg.

Jag såg Jenny kolla, dörrar, högtalare, bromsar, så-att-ingen-dör-om-lokföraren-dör-pedalen och  lite sånt. Sen fick jag hjälpa att kolla nödbromsen. Ni vet hur frestande det är att dra i hantaget... och det va jätteskönt att äntligen få göra det..hihi. SEN ÅKTE JAG TÅG!!! Jenny körde, jättekul va det, fast lite läskigt med.


Snyggve på jobbet!


Jag testar nödbroms


Jenny kör tåg!


Hela min vecka har jag nästan bara varit i Cicci och Mattssons lägenhet och packat upp grejjer, från början tänkte jag att detta skulle bara ta 1-2 dar eller så. Men efter 2dar såg det ut som ett jävla bombnerslag eftersom det va grejjer överallt som väntade på att få komma till sin rätta plats. Jag har ännu en gång fått bekräftat att jag är en jävla tidsoptimist. emellanåt har Ciccis mamma Anne vart där och tvättat lite och kommit med fika. Hon e för söt ibland asså! Men nu kan jag säga så mkt som så att det bara är dammsugning och några lådon som ska ner till källaren kvar. Det hinner jag förhoppningsvis göra nu en snabbis innan jag hämtar upp dem ikväll.

På onsdagskvällen va jag faktiskt i guldheden en sväng och hälsade på Linn, det va meningen att hon skulle bjuda på bubbel och middag i utbyte mot en färgning och klippning. Men det blev bara pizza öl å bubbel:P konstigt va haha... Vi fick planerat lite mer inför klassfesten med den 13juni. Kommer bli såååå kul!

Sen va det fotbollen på torsdagen. Bojkott som alla vet. så vi stack till PC där det flesta andra man känner sitter. Jenny och Jonny va oxå med, plus en arbetskompis till henne och kompisar. Livsfarligt med så billig öl (25kr) fast jag borde väl förstått detta eftersom det aldrig slutat helt hundra när man börjat där. Men mer om det en annan gång, det gör fortfarande ont. Huvudsaken va att vi vann över GAIS. Sen om det va en bra match kan diskuteras.


Såhär såg man ut innan helvetet bröt ut.. och inte ens då såg jag speciellt bra ut!Jenny, betydligt sötare.... kärlek!

Försökte få dagenefter-ångersten dämpad med att upprepa mantrat  "STÄDA STÄDA THERESE...TÄNK PÅ NÅTT ANNAT...DET VA INTE SÅ FARLIGT" istället för den gamla hederliga "fosterställningspositionen-på-ciccis-soffa" eftersom Cicci inte va hemma och kunde pilla mig i håret och tycka synd om mig.

Nu är det söndag igen, ny vecka allt nytt!! Ut med det gamla! Fick svar från ett jobb i veckan med nya jobbtider till ett extra jobb, på onsdag har jag ett "långtids-arbetslös-jobbgaranti-möte" på arbetsförmedlingen och på torsdag ska jag till Lidköping för en intervju på en skola jag sökt till.

Livet kanske är påväg att vända lite iaf..

Efterlyser två Svenskar i Kina!Såhär såg dom ut innan dom åkte,. Va lite tråkigt med kortet i förra inlägget, kände mig tvungen att ta ett nytt. Två riktiga sötnosar. Saknar er redan, om ni läser detta kan ni väl skicka ett medelande eller nått annat livstecken så jag vet att resan gick bra.

Ska snart till eran lägenhet där jag vet att Ciccis mor står och tvättar för fullt, otippat:P
Hoppas iaf att ni får det grymt bra... och att ni hittar nått kul till lilla mig;)Snart åker min babe!

Ska göra iordning mig nu, snart ska jag köra mina älsklingar till Landvetter. Va ju inte längesedan jag hämtade dem sisst. Suck... me gonna miss so mutch...  Tell Peking hello!

Nä nu får jag skynda mig, detta e en av det få gånger som jag inte får vara sen!


såhär såg det ut sist:(

Tingelingelinge tåget går....

Vaknar i majorna, vet att nu ska vi städa hela Ciccis lägenhet. Hade ju bara sovit 4-5timmar med efter en natt på berget. Cicci hällde upp tomatjuicen och vi försökte skaka liv i oss själva. Till sist säger Cicci fan vet du inte nån som kan städa, jag betalar. Faktiskt så vet ja det:P Ingela min söta fina Ingela!! Min svärmor nr 1 fast jag inte har nån pojk! Så jag brännde av ett sms och fick säkert svar på mindre än 10sek. "Jag kommer!"

Nu va va bara problemet att ta sig från majorna till Mölndalsvägen när det är Göteborgsvarvet!
VADÅ FOLKFEST!!!!!!!! HATA "GAIS-Varvet"!!

När vi väl kom fram 5år senare stod Ingela där och väntade, vi kände oss så dumma men hon va glad. Hon fick ju sitta i solen mena hon på. När vi släppt in henne i lägenheten och röjt undat alla grejjer som Mattsson redan tatt (eftersom han tatt allt)

Cicci:

Detta upprepades flitigt medans Cicci röjde det sista:P
Sen gick jag och Cicci till världens godaste smörgåsaffär och käkade och prata om morföräldrar och om hur det va förr i tiden. haha vi som inte ens levde då:P Sen såg vi att dom servera bärs på uteserveringen brevid så vi flytta oss ditåt!

"Man har inte roligare än att man dricker bärs medans lägheten städar sig själv dö"
/Cicci


Sen gick vi tillbaka till lägenheten med en macka till lilla Ingela. Men det skulle ta sin lilla tid innan hon blev klar så det blev att gå ut en sväng igen. Vi funderade på att åka till Mölndalsbro för att ta en glass...kanske en öl. Men när vi stått vid hållplatsen ett tag och fördömt GAIS-VARVET 70-11gånger kom ett gäng gubbar som yggt ihop 12 cycklar. Jag drar upp kameran för att ta kort och Cicci noterar samtidigt att det finns två lediga platser.Får vi följa med?

 

Vi hängde på dom hela vägen till Kvarby, till Mölndals egna bryggeri café Kråkan. Med ett litet stop i Lana. Hela vägen sjöng dom tingeling låten från årets Melodifestival.

"Men du jag kan en go bit , ska jag ta den"
TIngeling tingeling..............

Gubbarna hade cycklat hela "Gais-varvet" för att hejja på två vänner som dom sedan tappat bort under sin en av sina pissepauser. Det är inte lätt med cyckelkorgen full med bärs!  När vi kom fram till Kråkan bombaderade vi dem med frågor dom kommit på denna idén med cyckeln. Tydligen så va det en gubbe som inte va med just denna gången som alltid haft denna drömmen eller ah, han hade två drömmar.

1. Bygga cyckeln
2. Åka tåg till Strömstad

Tydligen hade han nu lyckats med bägge nu.

Men jag och Cicci hade en väldigt trevlig stund tillsammans med VETERANOS som dom hette. Tror det va ett innebandylag dom hade. Nått sånt iaf. Vi blev bjudna på nästa fest oxå, fan hade vart jävla roligt.

Sen tackade vi för oss och vandrade ner til Mölndal där vi mötte upp Ingela. Även Markus som är mitt ex, systers barn.. Växlade några ord, sen sa jag hejdå till Cicci och jag, Ingela och Macco-Pacco gick hem till Ingela. Sen gjorde vi det som flickor gör bäst, snacka massa skit:P

....och så kolla vi Eurovision.

Brände av ett sms tillsammans till den söte norrbaggen och lovade varan att åka till Oslo nästa år ifall han vann.. och det gjorde han! Så nästa år åker jag och Ingela till Oslo!


Fytt e flytt och kommer aldrig igen!

I fredags gick det sista lasset för Cicci hem till Majorna igen. (Iallafall så trodde vi det eftersom Mattsson hade "tatt allt") efter inlastningen blev det den heliga flyttpizzan och bärs! Hade jävla trevligt. Sen kom Ciccis kompis Matilda med, det va oväntat och jätteroligt.

"Jaha... jag trodde du ville ha en kram"
Matilda sitter med en kebab i knät och med utsträkta såsiga fingrar frågar efter papper, vilket kunde misstolkas enligt Tommy:P

Ölen tog slut, whiskeyn kom fram...vodkan med... synd att vi inte hade bland dryck, men det gick ju tydligt bra ändå insåg vi. Det började snackas om att gå upp och se soluppgången från masthuggsberget. Fan vilka jävla idioter dom va tänkte jag, orka sitta här hela natten. Men det skulle visa sig att vi redan suttit där hela natten, Ciccis kompis Matilda hade kommit förbi, efter det krogen stängt, klockan va nästan fyra och den enda idioten det va jag, som helt supit bort tidsuppfattningen.

Cicci gick och la sig snällt, denna gången va det min tur att vara fyllot. Så med en whiskeyflaska och glas besteg jag Mattsson, Tommy och Berra Masthuggsberget. Fan vad jag inte ångrar det, det va något av det absolut vackraste jag sett. Höjdpunkten var när Berra sätter på en väldigt svensk låt precis när solen reser sig över vackra Göteborg. Jag ryser bara jag tänker på det.Mattsson drar åter igen en av sina "roliga" ordvitsar
Just här va ordet "KNÄ-SKÅL"


Mattson bjuder på kampsånger klockan 4 på morgonen


Alla pesssar på körkan!


En bild som sammanfattar:P


Första parkett, väntar på att showen ska börja...


Får väll lägga ut den enda bilden på mig då. (Så Cicci nu har du en fulbild!)


......Tommy och Berra ska hitta plan mark för att brottas

Vid 6tiden gick vi. Jag å Mattsson hem till Cicci och Tommy och Berra till Stena terminalen. Smart drag killar!!! Mattsson fick ett samtal från en förvirrad Berra i Danmark som tappat bort sin Tommy. Men han hitta han på en parkbänk, som tur va:P

Försvunnen spray!

Asså ena stunden står jag och tar ut min nya hårsprej ur sin påse i hallen. Nästa sekund är den borta! JAG HATAR DETTA! Jag förlägger ALLTID grejjer. Har letat som en jävla idiot i 3timmar nu. Min bror sitter bara och skrattar åt mig för att jag är så upprörd. Men jag måste ju vara helt dum i huvudet?

"Om jag ser din spray ska jag säga till den att du letar efter han" / Robin

SKITUNGE!


Träffade Soffi-propp förut med, hon va hemma och hälsade på sina päron. Gick en sväng med hennes vovve som jag aldrig kommer ihåg va han heter... söt e den iaf. Fan blev på så jävla glatt humör efter vår snackis:P Hon är nog en av de mest genuina mäniskor jag känner. Slog mig hur mkt jag tycker om henne. Vi ska bugga på klassfesten!!!


Utdrag ur Ciccis blogg:
O DU DIN JÄVEL, JAG SKA LETA REDA PÅ ALLA
FULA KORT JAG HITTAR PÅ DIG O LÄGGA DOM PÅ MIN BLOGG!
du förstår precis varför jag är upprörd din lilla filur !

Svar: Hade du inte varit ett sånt fyllo så hade du inte supit bort din kamera, och då hade du kunnat ta massa fulbilder på mig:P hahaha


Illusioner

Hade du kunnat gå in i detta rökrummet, ta din cigg utan att få ångerst?! Detta funkar nog bättre på mig än bilder på svarta lungor:PTänk att du är på fest, 10e våningen och ska på toaletten.


Fatta hur luften bara skulle gå ur en när man öppnar dörren och få se detta golvet!

Bägge är riktiga målningar, inte photoshoppat:P Riktigt bra gjort!

Tillägnad Cicci!

Vet inte varför jag alltid tänker på Cicci när Fucking Åmål kommer på tal. Kanske för att jag och Cicci kan filmen utan och innan bägge två och ofta skojjar om att vi är just .... "Fucking Åmål-generationen" vilket faktiskt stämmer om man tänker efter.  Hittade förövrigt inte bara ett utan två! par dojjor på Fornarina idag som va läskigt lika dom "Elin" hade för 11år sedan!


Super driver of "red danger" Linn och Förste Postiljon Therese

Idag va jag på kungsmässan igen, fast denna gången va Linn med. blev en fin klänning, en flaska håsprej och 23frimärken! Sen tog vi en sväng och lämnade inbjudningarna till vår klassfest med alla vi gick i grundskolan med. Känns som om det kommer bli en jävla bra fest faktiskt. Vi har hittat på massa bus. tråkigt är la att man inte blir överaskad själv eftersom man själv är med och planerar. Nästa gång kanske...

...sen blev det fika hemma hos mig med lite bullar å Linns nyinköpta te:P Vi började att skapa en låtlista till klassfesten med en jävla massa gamla låtar. ett tips om du vill hitta gamla klassiker är att gå in på absolute musics hemsida.

annars kan ni alltid ta min om ni har spotify. Ge mig gärna tips på andra låtar om ni kommer på nån jag glömt.


Linn tagen på bar gärning när hon besöker konkurenten... funderar på attt sätta upp denna på hennes jobb, eller e det elakt kanske? hihi

Idag har jag shoppat!

Har köpt nya kläder idag! Va jättelängesen sist! Känner mig riktigt lycklig nu faktiskt. Blev ett blålila linne/klänning och en småblommig volangkjol, jättesöt. hängde undan massa med så ska ta en sväng imorgon igen. Behöver ett par promenadskor med eller ah typ ballerina.. Få se vad jag hittar för skoj! Linn kanske hänger med oxå, kan bli kul!


Här kommer bildera från valborg!

Historien är ju redan nerskriven i det förra inlägget så det finns väl inte så mycket mer att tillägga! Bilderna är i kronologisk ordning, altså, Nyktra-> lulliga -> fulla -> Cicci hahaha:P

 
   

  
  

 

Känner mig väldigt 21 idag!

(För alla  er som inte va med på mitt krismöte i förra veckan: Så har jag gjort ett livsavgörande val.. att fylla 21 iår igen! Jag tycker helt enkelt att det inte var ett bra år och jag vill göra om det. Cicci och company får bli kärringar utan mig)

Vakna upp i morse och kände mig faktiskt inte 22!  Något min familj trotts tydliga instruktioner inte har förstått!Ser jag inte lycklig ut?!
Ser jag ut att vara upplagd för kort!? Är jag påklädd? har jag en bra hårdag, svar nej!!


Så mamma varför-i-helvete drar du upp kameran och tar 50-11 bilder?!!!!
Tyvärr orkar jag inte lägga upp de andra hemska bilderna, så nu slipper ni att roa er på min bekostnad!

3 tänkbara rubriker!

Valborgsfirande, Linns flytt och en klassfest.... en del har iaf hänt det senaste.

VALBORG
Blev att man firade i Lindome iår, va ett tag sen måste jag säga. Kom ihåg när man va 14is och drack folköl och hoppa hoppborg nere i centrum. Vuxen...men ändå barn:P Hämtade Cicci och sen va det en misslyckad grillning med päronen, sen for vi upp till Andre-As och Sandra. Kim hade oxå hittat dit och satt redan och pipla öl när vi kom. Det va trevlig stämning redan från början. Vissa gånger skratta vi så vi skrek och vek oss på mitten.

Efter ett tag besluta vi oss för att åka ner och kolla på elden nere i centrum, men dom fick inte tillstånd att elda där iår. Istället hade dom en stobildskärm med elden mot almåsskolans gympasal "Live från Lindevi!!" Har tekniken kommit till Lindome undrade jag? Sen blev det en öl på Lindo...eller ah Lailas som det heter nuförtiden. Dom kan döpa om det bäst fan dom vill, det kommer fortfarande alltid vara Lindo! Men det va inget drag där alls iår så vi stack tebax upp och fortsatte festa till det. Det enda roliga va när Jimmy Herkules kom, han har ju nämligen fått för sig att han låg med Cicci på midsommar och har spritt ut det för allmänheten, vlket retat cicci nått så in i helvete. Så Cicci valde att konfrontera mäniskan.

Cicci: Har vi legat med varann?
Herkules: näe det vet jag inte...OJ NU RINGER DET *tar upp mobilen* (som inte ringer)
Cicci: Det gör den ju inte alls det!!!
Herkules: Jo... "Ahh det e Jimmy" *låtsaspratar i mobilen å smiter därifrån*

ÅRETS BORTFÖRKLARING nr 1!

Efter ett tag blev Andre-As trött och slängde ut oss:P Jag, Cicci å Kim vingla vidare hem till mig. Cicci va vingligast av alla och försökte ett tag rida på Kims rygg vilket inte alls gick bra, sluta med att bägge låg på backen..haha.
När vi närmade oss mitt hus såg vi att min käre bror och hans vänner satt på balkongen. tydligen hade dom haft bajjtråkigt hela kvällen så det va ju jätteskojjj att vi kom.

Öl hade dom med...tack sa vi och fortsatte vår fest. Det är oxå här det är en aning dimmigt för mig. Kom ihåg att vi hitta en GAIS-halsduk vi grilla upp.. fan pappa va inte glad när han såg brännmärket dagen efter. En stol gick oxå sönder....liiite mitt fel faktiskt. Skyllde allt självklart på Robin... Whats a brother for...

Kvällen sluta med att jag å Cicci börja tjaffsa när vi kommit förbi vårat senementalsnack vi alltid har. Cicci skulle absolut åka hem, slänger min mammas väska över axeln och är påväg ut. Jag påpeka att det va fel väska hon tog medans hon tror att jag anklagar henne för stöld. Sen stormar hon iväg och jag efter och frågar om hon inte sak ha sin väska varpå hon svarar något jag inte kommer ihåg...men roligt va det. Jag tänkte ju att hon skulle komma tillbaka eftersom hon varken hade nycklar telefon eller pengar med sig. Inte ens Cicci skulle sticka utan det.... oj va fel jag hade.

Cicci måste ha promenerat ner mot Centrum och lyckats få tag i en taxi, sen när hon inte hade pengar till taxin anklaga hon taxichafören för att ha stulit hennes väska. Hennes pojkvänn va heller inte hemma och sen fick hon tag på nån snubbe med mob men då svarar varken jag eller pojkvännen för jag antar att vi bägge låg i koma vid det laget. För att göra en lång historia kort så kom Linn och fick hämta henne i Mölndal dagen efter. Då hade hon somnat i en fotölj hos nån ful jävel som tyckte synd om henne.

Kan väl säga att det va straff nog, att jag kommer att skratta åt denna kvällen så länge jag lever.

Amatörernas afton - Valborg... Cicci tog det hela till en helt ny nivå..
Älskar dig ditt jävla fyllo!

Bilder kommer imorgon pallar inte nu...


FLYTT
Linns flytt gick ganska smidigt till, men får la erkänna att jag nog inte skulle ha kört bil. Fastna nästan med hjärtat i halsen när jag åkte in i en svärm av poliser och piketer när jag va påväg att hämta andra lasset. som tur va det inte mig utan alla 1maj demostranter de va ute efter..phuuuu.

Två svängar blev det med bilen, kan ju inte direkt säga att jag inte kände av baksmällan heller men Mattson som höll på att packa ner en del höll mig på ett glatt humör. Skratta medt åt Cicci och alla Flashbacks jag fick allt eftersom dagen gick. Vi hade vår egna lilla demostration med samtidigt som jag packa upp å diska:P

"RÄDDA VÅRA TRÄN"

Hahaha du e föör skön ibland Matsson!

Sen va det hem till Cicci och mobba skiten ur fyllot. Hon såg inte alltför pigg ut. Sen va det jobb för hennes del haha stackarn. Själv åkte jag hem, trodde jag skulle köra av vägen, va så jävla trött.


KLASSFEST
För några timmar sedan ringde Linn mig och bad mig hoppa in som reserv i Klassfestkommitén. Dom hade samlat sig hemma hos Nalles mamma... åhh va kul det va att se henne å Nalle igen. Fast man inte setts på så jävla länge känns det alltid som det va igår när vi träffas. Konstigt egentligen.

Är ansvarig för alla inbjudningar nu å lite annat, men det tycker jag ju bara e kul. Att knepa å knåpa e ju min grej vet ni väl:P Oj vad mycket skratt och fniss det blev, ska faktiskt bli riktigt jävla roligt att träffa allt folk igen.

RSS 2.0