Tillbaka i Nelson

Har precis avslutat min andra dag i nelson.... har hunnit hälsa på en hel del släktingar framför allt troys söta brorsdöttrar Autum och Giani... supersöta tjejer... Troy har äntligen fått hänga med sina kompisar Isaac och Luke & Jessie och jag passade på att gosa lite med deras lilla Halow på 7månader..

Idag besökte jag Kloës (isaacs tjej) salong och bättra på min röda färg... blev sjukt bra! Imorgon ska jag träffa Luke på gymmet och han ska ge mig en PT session... ser fram emot detta, för jag måste gymma nu.... för mkt slappande.

Kvällen avslutades med stor familjemiddag pyssel med småtjejerna och a game of pictunary,... jag och troy vann... hur vet jag inte för han målar fult!


Troy och Isaac


Jag och Halow


Min gamla skolaKloë fixa mitt hårJag och Autum byggde en TV med ett program med rymdmonster... Autum vilke ha samma hår som mig så nu är vi tvillingar..


Hur Troy målar en "skallig man" !

Nu bär det av...Hej då tråkiga vardag...!Heeij semester!

Mot ljusare tider!

Då var midsommarhelgen över för den här gången. Hoppas att ni alla hade trevligt. Själv firade jag midsommar på Ikea... det va festligt.

Medans Sverige firade årets längsta dag med varm ljus sommarnatt firade vi årets mörkaste...och kallaste... och imorgon bär det av till Nya Zeeland och landets första snöstorm...


payback s a bitch!

måndagar

Normalt brukar det vara packat med folk på gymmet måndag morgon... idag knappt en själ... har jag missat nått? eller har alla valt att snoza idag, trodde det va ett skämt först och att alla skulle dyka upp och säga buuu... men alla va la slappa idag eller nått... men inte jagappen krånglar så har skrivit massa men det läggs lixom inte upp... snyft...

måndagar...

Normalt brukar det vara packat med folk på gymmet måndag morgon... idag knappt en själ... har jag missat nått? eller har alla valt att snoza idag, trodde det va ett skämt först och att alla skulle dyka upp och säga buuu från någon vrå och skrämma skiten ur mig... men antar att folk slappar... inte jag ... 1vecka kvar i biggest loser tävligen!

vet att jag inte uppdaterat på ett tag men de e denna jäkla skitappens fel! har skrivit och skrivit men så har det inte laddats upp så då gick jag på strike;)


RSS 2.0