Sol, värme & shopping!

Nu måste sommaren väl ändå vara här? Inget mer regn nu tack, vill ju imponera på pojkvännen med en riktigt svensk sommar. Det är iaf planen....

Något mindre kul är ju att jag och Sarah sitter på vårt lilla kontor hela dagarna, dock inte igår då Sarah jobba hemifrån och jag va här på eftermiddagen. Även idag är vi inne sent, dels pga av SJ som inte släppte ner Sarah från skövde i tid och så har vi en photoshoot för Mölnlyckes nya butikskarta ikväll. Fotografen blir åter igen Kenneth och idag ställer vi Sarah framför linsen.

nu e de fotodax;)Nybliven Sambo;)

 

Tack alla ni som välkomnat Troy .. Telefonen gick varm hela dagen igår och fick massa fina sms. Har inte hunnit svara på alla för det va så himla mycket men Troy har fått alla hälsningar och vi är verkligen jätteglada. Igår va absolut en av de bästa i hela mitt liv, var så lycklig så jag grät..

Blev först ett kärt återseende på Landvetter, sen en tur i affären, visning av lägenheten, middag hos mamma och pappa och sen hänge vi med brossan och tog en snabb tur genom Göteborg innan det va dax att åka hem och sova. I början kändes det hela sååå sjukt, han är lixom här i min bubbla - i min värld. Har fortfarande lite overklighetskänslor kring det hela men det lägger väl sig antar jag..

Idag är första dagen av resten av våra liv. Han är killen som åkte över halva jordklotet för min skull, mannen jag älskar. Det har inte varit en självklarhet för oss att kunna vara ihop och vi har fått jobba hårt för detta och kommer behöva göra det en bra tid framöver.

Allt stöd vi får från er omkring oss är otroligt uppskattat och jag är så lycklig att jag har sån fin familj och vänner som är beredda att hjälpa Troy komma in och känna sig hemma här fast han är så långt hemmifrån.

Tack!


Det blev tummen upp för Göteborg;)


Igår blev det fan en lapp!

Blev så sjukt förbannad igår när jag kom hem, skulle parkera bilen och insåg att puckot brevid mig åter igen lyckat göra det fullständigt omöjligt för mig att parkera. Så blev till att parkera på gata, där man bara får tå i 15min egentligen och sedan sprang jag upp till lägenheten, skrev en lapp med min argaste handstil, satte en liten tejpbit på och marshera ner till garaget och satte lappen på puckots bil.

Lappen lyde;

"Jag vill aldrig mer tvingats att ställa min bil på gatan och riskera böter för att jag inte kommer in på min parkering som jag betalar för. Tack på förhand! Therese P268"

Hade egentligen velat be henne svälja huvudet och byta kropp men tror inte mitt budskap riktigt nått fram då.... fan börjar man bli gammal och gällig nu eller?

Har ni någonsin skrivit en arg lapp?Såhär kanske jag skulle gjort?!


Ny hårfärg....typ

 
Före <-----> Efter

Ser ut som Hej-kom-och-hjälp-mig på bägge bilderna
men färgen är iaf bättre, jämnare om inte annat.
Blev Chokladbrunt denna gången...


Aningen lat...

klockan e nu 16.16.... någon tänker på mig!!!!
Får hoppas det är Troy, bara 18 dagar kvar nu, sen är han här.
Pratade med han i morse i vanlig ordning om allt mellan himel och jord, fan vi kan verkligen prata om allt och ingenting i flera timmar. Sedan dess har jag bara legat här i sängen och sovit, stirrat i taket, kollat på tv, facebook mm. absolut inte gjort något. Jag som hade bestämt mig för att städa och allt.

Väntar på att hämta upp Chrill från flyget....whiiie! Men det är inte än på ett tag. Sen blire Lindome och imorgon Varberg för att se kusin Sanna ta Examen.

Men just nu ska jag fortsätta att göra ingenting och kanske diska...


RSS 2.0