Typical!!!

Varför vaknar man alltid as tidigt när man har sovmorgon...någon?

Tiden går, helg igen?!

Ja, efter fredagen kände man inte sig som den piggaste i världen. Vandrade med gosetofflorna under armen hem till Klas å bad om sympati. Efter att ha ojjat mig lite stack vi å spela biljard, han vann förstås. Börja disskutera "förr i tiden" och kom in på utvandrarna. Fick en sån jävla lust att hyra filmerna, men vi åkte runt halva lidköping helt för jäves. Alla försök till att hitta den online misslyckades med det va helt enkelt inte meningen, denna gången... Blev en annan film å massa kul nostalgisnack... och en invigning av Mc Donalds - jävligt bra dag!

Idag har jag spenderat hela min dag i skolan, pluggat som ett fån. Som tur va så fick jag iaf inte sitta där helt ensam eftersom fler i min klass har samma dilemma. Efter detta blev det att handla inför veckan, laga mat och nu e jag död... GODNATT!

Sködefesten i Götene

Skulle ju jobba igår... Skulle intervjua lite folk runt om i Kinnekulleområdet igår. Jag och Alina blev placerade i Götene där det tydligt skulle vara en eldshow å grejjer. Hade ju velat dragit till Gbg igår egentligen men men, detta blir skoj tänkte jag:P

Kommentarer är överflödiga....





En stund senare på Pizzeria Viktoria (enda stället med rättigheter:P)


 





Jag å Alina roar oss bäst vi kan:P

 


Måste ventilera hjärnan...

Asså nu har jag gått och slitit sönder min hjärna, för jag kan inte få ur en händelse från tidigare i veckan ur mitt system! Jag måste bara beklaga mig aningen.

Jag å Tyra står utanför KICKS och tar en cigg då en gubbe går förbi och i farten slänger ur sig:

"Rök inte du får grå hud"

Medans min hjärna höll på att koppla vad gubben sa så hade Tyra snabbt svar på tal:

"Det finns för fan smink"

Jag tänker inte försvara mitt rökande på nått sätt och jag vet att va gubben sa till oss faktiskt stämmer.

MEN VA I HELVETE GER HAN RÄTTEN ATT HÄVA UR SIG DET,
VEM FAN TROR HAN ATT HAN ÄR!?

Jag HATAR sånna människor,
vardagspoliser 
va vill dom ha för reaktion?
Helt ärligt?!! 
Tror han att jag ska svara nått i stil med: 

VA?! shit e det sant, ah men då slutar jag här och nu,
tack så mkt du har vekligen räddat mitt liv!

Eller e dom så soprena i huvudet att dom tror att dom går där och frälser värden med sin visdom?

Om vi istället stått där och vägt 150 kilo var med en korv i varje hand, hade han sagt "ät inte" då eller?
Näe just det!!!! Men på nått sätt är det okej att klaga på rökare?!

Okej....

....om man röker på nått dåligt puplic place kan jag fatta att man säger ifrån,
....om man är lärare och ser elever på 13år röka kan jag fatta att man säger ifrån 
eller om nån röker på en uteservering fullt med ickerökare då förstår jag att man säger ifrån!

Men helt seriöst! Utanför en affär där du kan gå förbi på en radie av 10meter?
Kan du inte hitta några snattare eller klottrare å predika för istället?

SKÖT DIG SJÄLV OCH SKIT I ANDRA
va e det som e så svårt med detta?


Ta livet av dig för fan om du inte har bättre intressen!




Ska fan sätta upp en lapp på glasdörrarna utanför KICKS

"Du gubb-jävel den 22/9 som klagade på mig och min väns rökvanor,
Snälla svälj huvudet och byt kropp!
PS. jag hoppas att du klämmer dig"




Jag e fan bara trött nuförtiden!

Försov mig i morse, eller ah trodde vi började 12.30 av nån anledning, hatar halvklasser!! Fick cykla i pissregn med, kom till skolan helt jävla pissvåt. Inga cigg på hela dan heller... yss jag va irreterad i skolan. Fick ändå en hel del gjort, både i datan och med broshyren till engelskan. Hann tom snacka med Margareta (rektorn) och disskutera min LIA period som jag planerar att göra med med Ä-lin:P Vi har nämligen stora planer numer!


 Gårdagen började med ölspel, men slutade i ett evighets spel i sextärningar. Tror fan inte jag taffsat på så många bröst i hela mitt liv. Å då e jag ändå jävligt ohyffsad och kanonfull emellanåt och har vart ute med cicci X antal gånger (fast då e det iof mest hon som står för antasstandet av brudar:P). Detta va lite av en sån där "då man körde sanning konka första gången fest" å det va sketsköj:P hahaha...



Såhär firar vi studenter på kultur turism att tentan e avslutad
på ett civiliserat och vuxet sätt,
man får faktiskt fundera på om vi pluggar på högskole nivå
eller om vi är på "vi har slutat nian ohohhhhh" stadiet

Huvudsaken e att man har kul påvägen tycker jag:P


Stackars Sopie som hade så ont i musklerna idag, efter skolan följde jag med henne hem å knåda hennes muskler mjuka med massa "jenka". Hoppas du  mår bättre nu min sparv...

Inledde en kärlekshistoria med hennes nya boxer med, eftersom de e precis en sån vi har hemma hos mamma å pappa... Fan va jag har saknat den! Kom ihåg hur jag predikade för mina närmaste när den va ny, om hur jag aldrig någonsin skulle kunna kolla på ´TV normalt igen..

(OBS! Då Jenny sa att hon inte förstod vad som va så speciellt med det, vänta bara sa jag... snart kommer du att få äta upp dina ord...snart min vän:P)

Fick lära Sopie alla checka funktioner och frälsa henne i boxerns underbara värld. Snart e hon säkert lika beroende som jag:P Nu vet jag vart jag ska kolla på mina favoritprogram (för dom e satta på inspelning:P)

Hann å kolla på Kidulthood med, den filmen e så störd! fast sorglig:(

"Go away BLAKE"



SUCK...Å nu sitter jag här med en 10kanalers skit TV, det enda jag har roat mig med e att faktiskt lägga in rätt kanal på rätt siffra. Inget pausande, spolande eller inspelat å titta på...

Kanske ska tänka som Linn... det finns iaf Text-TV


Engelska Tenta...check

Hade provet i English Buiness Communication nyss, det gick mkt lättare än jag trott att det skulle göra. Kanske va mitt checka studieteknik jag intoducera igår.. La in en öl i kylen och lova mig själv att jag skulle få den när jag pluggat riktigt ordentligt... fuka för mig tydligt, haha.

Nu är det bara min Kulturbroshyr som jag ska ha gjort klart tills den 29e. Men måste göra en muntligt presentation oxå. Så de blir la att skrapa ihop nån ful power point med antar jag.

En tyngd e som lyft från mina axlar!!

Tenta-fest ikväll? någon?

Bye bye Twitter

Palla inte å skriva både blogg å twitter helt enkelt.. Kanske kommer tebaxs en annnan gång:P


Upp å iväg.....

Igår fick Foxy å Tyra den smarta idén att bli blonda..

Det gick la lite si sådär:P Foxy gick från rött till rosa.
Tyra gick från brunt till först en fin mörkblond efter avfärgningen men sen blev det oranga slingor då hon inte lät blonderingen sitta i ens 30min....


Men men, silverschampo löser alla problem har jag märkt.. så Lugnade Tyra med detta.

..och därav anledningen till att jag är uppe nu, ska med Tyra och köpa silvershampoo och dusha innan skolan börjar 12.30:P

Trött som ett as dok... bye

PS. Ska försöka ta ett foto på spektaklet:P

Helgavbrott igen!!

Så va helgen slut, känner att det är så in i helvete mkt just nu både i skolan och privat, så då får tyvärr bloggen komma i andrahand.




80-tals fest va temat i Lördags... började rätt tidigt redan vid 13-tiden var jag och Sophie på systemet (gjorde olagligheter:P)

Har blivit riktigt otursförföljd här... varje fest jag gått till har jag innan ankomst..VARJE gång lyckats punktera en burk så den bara pissar ut öl/cider.. Antigen försöker gud säga mig nått eller så får jag helt enkelt fixa bromsvajern som sticker ut på min cykel..

Detta inträffade självklart i Lördags, precis utanför systemet fick jag spela min "burkflöjt". Annat vore ju alcoholmissbruk. Kände inte heller mig speciellt sugen på att springa in en lördag precis innan stägning för en ny cider:P*



Sen bar det hem till Sophie för att packa ner kläder. Hon bjöd även på köttbullar och macaroner på japanskt vis:P (vi satt på kuddar på golvet...de e fan inte helt simpelt) Efter ha letat efter en försvunnnen disktrasa som nästan drev oss vansinniga va det dax att bege sig till Robin. "I en annan del av Lid-KÖPING"

Där börjades det med styling...

Daniel blev kostymnisse (fan att vi inte hitta en tegelsten till dig, tur att du hade en rysk pälsmössa som backup, för de e ju nästan samma *not*)

Efter det blev det en Glam Arobics Insruktör som Sophie blev förvandlad till.

Robin kompis Mattias va på ett i sista minuten besök, men han fick till det bra trotts kort varsel och var en kopia av kärleksobjektet i Tjenare Kungen.. ni vet "han som kan spy själv" (förövrigt en av mina favvofilmer)

Robin fick stå för glamrocken med tajts å bandala.

Elin och blev disco prinsessa i cementlugg:P

Jag stod för en mix av seglarmode vs. Madonna...

Tesamman va vi ett ganska bra TEAM!


Kvällen gick... som vanligt får jag la säga... ena stunden sitter vi och tjötar och har jättetrevligt. I nästa ligger man halft över bordet och får för sig att häfta tungan med en häftapparat. Tack Henny för att du stoppa denna galenskap.






Jag antar att jag gjorde ett rebelliskt och jävligt korkat försök till att va lite punk...






Vid 14.02 gick sista utgående samtal från min mobil, brukar i regel ligga i sängen inom en halvtimme efter det... 
Men han att filma detta innan jag gick:P om nån undrar varför dom spelar Lady Gaga på en 80tals fest e det för att i en halvtimme cpa spotify. annars va det strikt 80tal å inge annat. Men låten passar bra till fylleRobin!
 

 

 


 

 


 

 

PS. När jag gick ut för första morgonciggen i söndags så låste jag upp, gick ut och sen när jag skulle gå in igen så insåg jag att nycklarna satt i dörren... va jag full när jag kom hem i lördags tro..? stor ide att låsa inifrån då menar jag:P 

 

 


 

 


Hörde även att mitt kära sviskon Jenny tydligt inte fick komma in på krogen i Lördags för att hon va för full.... 
Trodde aldrig att jag skulle få uppleva denna dagen. Nu vet du hur det känns att "ta ett varv" din jävel:P
Come join the club biatch!

Pussipuss

 



Hänger du med?


Lekt hemma idag:P

Efter skolan idag så va jag å några från klassen å handlade lite kläder inför 80-tals festen på Lördag... Köpte mig en jeansjacka, en sjömansscarf och en stoor vit tofs.. Herrejävlar va jag så ut när jag kom hem å prova allt framför spegeln. Behöver bara lite halsband ala madonna med...

Försökte få den rätta frisyren oxå men det va inte det lättaste...



Såhär e det tänkt att jag skulle ha det,
.....men det krävs en jävla massa jobb å spray för att få en sån jävlig frisyr:P


Vill så gärna lägga upp en bild på mig, men då blir det ju inte kul om alla hinner se innan:p

 


varm i hjärtat...


 

Va inne och kolla nattstad förut... har inte kollat min sida där på år och dar tror jag. Snoka runt bland bilder. Får sån varm gooo känsla i hela kroppen när man inser hur jävla kul maan haft...

Gamla kort är verkligen hela känslan av ett fruset ögonblick...


Cicci överaskade mig med att hälsa på mig på Rhodos,
detta var första utekvällen på Toxic




Linn och jag passar på att catch up på min
 "nu-e-jag-hemma-igen-för-3e-gången" fest




PS. Saknar mitt bonda hår!


Tar allt tebax...

Sa ju att jag skulle prata med min kära "husvagns-svensson" granne till helgen. Men dom bor tydligt här nu med så jag morsade förut när jag va påväg hem. En av dem verkar smått halvalkoliserad och den andre sitter i permobil, så på ett sätt kan man ju säga att vi har samma humor dvs om dom skrattar lika mkt åt sig själva som jag skrattar åt dem....

Näe sanningen är att dom va så in i helvete tråkiga...


Har aldrig velat bjuda nån på knark så mkt i hela mitt liv!


Vad är det för en dag?

Är det en vanlig dag?


..Nej det är ingen vanlig dag,
för idag e det ELINS födelsedag

 HURRA HURRA HURRA!





Grattis min favorit Elin!
Du e alltid så glad å snäll mot mig
(...när du inte skräms)


Ja, va säger man...

Fick ett väldigt sött medelande ifrån en helt okänd människa på facebook... visste seriöst inte att man kunde skicka medelande till folk man inte är vän med där...

Men konversationen gick såhär:
(<- obs! angående min coola bild:P)



Ämne: raaaaaawww... eller va säger du?:P




Rickard 
den 15 september kl. 21:49
ville bara säga att jag gillar din bild:D
 
Therese den 15 september kl. 22:02
åhh tack va snällt av dig;)
 
Rickard den 15 september kl. 22:06
jag är en väldigt snäll person... känner ju robin;)




Hahaha...
Hur ska jag svara på detta utan att bli otrevlig?
Robin snälla förklara läget för din vän:P

Känner mig slut....

Fan va stressad jag e inför office provet imorgon, kanske för jag vart så säker på att jag kommer fixa det hur lätt som helst. Men nu helt plötsligt funderar jag på om jag e så jävla grym som jag tror att jag e. haha typiskt å känna så dan innan.

Sen e det massa i Engelskan just nu, massa skrivande..suck. Jag e så grymt dålig på att stava. Fan då att man skulle vara så jävla häftig i högstadiet:P Känner att jag får igen det nu... BIG TIME!





Det enda jag ser fram emot nu är vår 80-tals fest på lördag. Jag Robin och Sophie va å ragga hårt efter div 80tals artiklar vi kunde hitta i Lidköpings små butiker. Blir nog att man tar en sväng på nån loppis i helgen å leta lite axelvaddar å skit;P  Va drack man för dricka på 80talet tro?




veckan som gick...


Tömmer mobilen....å lägger till veckans oupplagda bilder...




Robin å Tyra kom på mat i söndags...



Var på sveriges genom tidernas sämsta förfest, jag som va så glad att jag fick komma på kill-kalas å allt....




Alina skulle visa mig att hon allt kunde käka... sanningen e att duvan käka hälften när Alina va på toa hahaha:P



Passa på att köpa inflyttningspressent till Lina å T(O)bbe när vi ändå va i Götet




Tvinga Sophie att ta på sig sina kosta boda tofflor på väg hem fån göteborg



Inte min bild men den måste va med eftersom händelsen är såpass kommenterad





Terrorese planka in på festen förklädd till arobicsinstruktör


Jag älskar min granne...

Okej jag bor på en camping så mestadels av mina grannar e ju husvagns-svenssons...altså volvo villa vovve.. Skit tråkiga människor med säsongskort på en jävla camping som dom åkt till i 10-20år..

Husvagnar har väl hjul av en anledning eller?

Men nej, dom här jävla människor ska för fan asfaltera, sätta staket, mura grill, hissa flagga, bygga tvåvåningsförtält, ställa ut trädgårdstomtar och fan å hans moster framför sin sprillans nya husvagn som endast körts direkt från husvagns-svensson till campingplatsen!!!! Å sen ska dom sitta där utanför år ut och år in tills döden skiljer dom åt, i nån jävla ful träningsoutfit, smuttandes på nån jävla apritiff, morsandes på grannen som vandrar förbi, nickandes nöjt mot varann och upprepa sitt inprentade svenssonmantra

"här sitter vi och har det bra"

Fy fan för er asså....ni e så in i helvete tråkiga, jag kräks på er!

Men så e det en av dem här hemska vagnarna som jag precis beskrev som får mig att le stort varje gång jag cyklar förbi... kolla här:P


 

 

Om man går förbi kvällstid är det ännu bättre.. då  har dom tänt julbelysningen i trädet brevid  som blinkar så man absolut inte kan missa hunden:P

hahaha...
vet inte vems humor som e sämst deras eller min...
fan måste snacka med dom nästa helg:P


Då va man med igen... nästan

Ja de va en väldigt bra helg detta!
Av många anledningar:P








"Korvfest"




Grillfesten i fredags va väldigt trevlig, massa tjöt, sång å lite "jag-har-aldrig". Gick aldrig med ut men hitta en video på Simon på youtube dan efter.

Jag är ditt största fan just nu Simon.. vem trodde du va så vulgär;P


http://www.facebook.com/video/video.php?v=162318675099&ref=mf


Annars tog jag det lugnt och gick inte ut å söp skallen av mig i Lördags som alla andra tydligt gjorde. Märkte det tydligt igår när jag försökte dra ihop en biljardkväll å ingen kom.. era fittor!

Märkte även att ingen notera att jag försov mig idag. Dvs. Ingen förutom Robin!!! Av alla människor!? Eller ah vakna iof av att Tyra ringde när vi sluta.. kuuuul!

Robin du ska få "en såndär med armarna"
fast inbilla dig inget bara för det;)

Ska sura lite till faktiskt...




Nu sitter man mest i skolan och försöker få nått gjort överhuvud taget.... första gången jag faktiskt inte ligger avsevärt efter med något. Börjar jag bli vuxen nu tro?

Helg!

Tar en bloggpaus över helgen!

Har annat för mig;P

Stukad fot och 1000saker att göra...

Gick ju jävla bra på Camp Active, stuka foten på första aktiviteten. Trampolinen va skitkul men när jag skulle göra en volt trampa jag snett med foten, så nu e jag i samma klubb som miss Foxy! 

Gick jättebra första gången jag testa att göra en volt när jag sen skulle göra det igen bad jag Alina filma  mig, så det finns filmbevis på hela händelsen. Ska få tag på den å lägga upp den här så ni kan glädja er i min olycka.

Anton sträckte dig i mitten av bröstet så vi låg som sjuklingar på en madrass bägge två. Sen körde han hem mig och begav sig till akuten. Jag har nu sovit en hel del och ska börja städa min lilla lya, göra engelskaläxan, förbereda käk tills imorgon, tvätta, dusha, betala hyran...allt på en fot...suck


Vet att jag varit en liten elaking mot Robin men han va faktiskt den enda som va gullig nog att ringa å fråga hur det var med mig och om jag behövde nått.. men tro inte jag tycker om dig för det! (bara lite;P hihi)

Lina aka Foxy!
Läste va du skrivit för gulligt om mig på din blogg.
Sötnos e du!


Sova? -Ja tack!

Ska snart åka å hälsa på Camp Active med skolan idag. De sista jag känner mig efter min tvådagars är aktiv. Funderar på att missa vår samling om en halvtimme... jag vill inte!!! Jag e trött, jag vill sova!








Jag e lika pigg, social å aktiv idag som Sophie va på bussen igår...


got the message....

Alltid lika kul att gå genom medelanden man skickat och senast utgående samtal dagen efter.
Sofie berätta förut att hon hade haft planer på att ringa Kungen igår, men jag gick kanske inte riktigt så långt ändå. Jag ringde alla gamla vanliga, det hedeliga mönstret. Men inga av mina stammisar svarar aldrig nu för tiden.


Sista medelandet skickat igår:

Motagare: Klas

Hej. Villebara säga tackför allt
a förlåtför ätt du säg mig spy.
Hemma nu. Godnatt a puss

----------------------------------------------------

Första motagna medelande imorse:

Avsändare:
Mattias

Du kan slänga mitt nummer nu!

----------------------------------------------------

Första motagna medelande på MSN:

Avsändare: Kim
(apropå att jag ringt igår)


*satt lite dåligt till igår..

Minuter senare...
*antar att du var full nu när jag har uppdaterat mig på din blogg :P



Damage controll *check*

Får försöka övertyga mig själv om att det kunde vart värre..... de har ju vart värre!


På en buss ''hem''....

Haft en underbar dag i Göteborg. Mässan va helt okej faktiskt, men det blev inte att man gick runt sådär överdrivet länge ändå.

Höjdpunkten va ju ändå helt klart att träffa Jenny och mamma, hade velat träffa Angelica oxå dock men såg att hon hade mkt att göra idag å Linn fick jag inte tag på:(

Jenny och jag åt lite mat på BK (förlåt Linn va på bK två gånger idag men inte hos dig, känner mig som en svikare) Var så jävla skönt att vara i Jennys närhet, att bara på några sekunder känna att man är 100% sig själv. Samma sak när man träffa mamma. Hon va så käck å glad.

Mamma tackar för tipset föresten om de du såg på västnytt jenny!


Nu sitter man på bussen ''hem'' igen. Känns inte alls kul att behöva lämna Göteborg.




Min nya bakgrunds bild på mobilen.. Love you bäjbi!





''...take me home to the place I belong...''

Ja, då sitter man på bussen ner mot göteborg.

Självklart på min plats, ni som gått gymnasiet med mig vet vilken och hur viktigt det är för mig att sitta där;)

Alla e riktigt uppklädda till max och bakfulla till 1000. Känner inte att jag riktigt kan se klas i ögonen än. Men när man hört allas fylleberättelser ifrån gårdagen känns det som om jag klara mig ganska bra undan ändå.

 Fast nyss fick jag kommentaren:
 '' vi kommer alltid se dig som arobicisnstuktör nu'' ...suck, är inte livet förjävla underbart ibland
-not!!





 





Idag mår man fan som man förtjänar!

Då va det klart... Terrorese har flyttat till Lidköping hon med... mitt CP alter ego som har en tendens att hälsa på mig när jag blir full.

Igår va det inspark för oss 1:or.. Tvåerna ordnade västa festen med lekar å allsång och ett band som spela, allt va grymt bra planerat. Å jag som hade intalat mig själv att jag skulle vara nykter men det förstår ni säkert hur det sluta. Stackars Klas fick leda mig och min cyckel hem och som extra krydda på detta spydde jag framför honom...

Måste säga att det tar emot att vara Therese å att gå till skolan idag, speciellt när jag vet att jag inför hela skolan körde körsång, höll ett tal eller nått (kommer fan inte ens ihåg vad jag sagt) och dansa ett arobicspass med en systempåse på huvudet... Resten av diabilderna har inte ramlat in än... men jag gissar att facebook kommer att påminna mig senare idag...

Men tro de eller ej, jag hade skitkul!



















 

Ja.. nu e det snart dax att åka på besök i Göteborg över dagen... ska på eventdagarna på svenska mässan. Känner att klassen inte kommer att må så jävla bra idag... hoppas bara inte jag va värst igår, hoppas de va nån som va snäppet värre eller att jag smälte in...

 


Lektionerna blir vad man gör dem till....

Excel e grymt tråkigt måste jag säga.. Håller på med diagram, kände mig inte alls motiverad att göra massa tråkiga uppgifter i boken så försökte komma på nått verkligt att göra diagram över.

Så jag valde ett offer (svårt att gissa vem va:P) och gjorde en enkätundersökning och sedan tog jag fram ett diagram över resultatet.


Tänk att man kan göra nått så tråkigt så roligt:P
Fick precis beröm av min lärare med för min kreativitet...


 

Har aldrig sysslat med mobbing innan men jag börjar faktiskt gilla det=)


Dagens bästa!

Höll på att skita ner mig förut på engelskan.... Robin (puckot i min klass) skulle ha en dialog med Klas. Dom skulle bygga upp en dialogen utifrån att de satt i en bar och småprata. Robin skulle berätta om korvskivan han varit på i helgen
(= kräftskiva, budget style...eller ahh "Robinstyle" haha)

Så där sitter Robin i en bar, med Klas och berättar följande:

"- I was at a sausageparty this weekend...."


Haha, att jag inte dog... visste dock att du va lite smyg-gay Robin!



Thank god for facebook! 


Snälla Robin du gör det så jävla lätt för mig att driva med dig ibland.



P.s. Fast de där med korvskiva lät jävligt kul.... vi får fixa nått sånt med skolan!


Postat av: Elin (angående inlägget om lip-filmer...)

håller helt med! gråter som faen till dessa rullar! vi får ta en lip filmkväll ngn gång :)
2009-09-07 @ 21:34:54

Svar: Ja det måste vi göra... Hyr du ett par rullar så tar jag med näsdukar:P

True Blood fanatic!

Jag bara älskar True blood serien. Börja med att jag såg det första avsnittet på SVT s hemsida sen va jag fast, jag va helt enkelt tvungen att se mer...nu!!! Så hittade en grymt bra sida som har länkar till alla sända avsnitt, mest till megavideo. Där får man kolla gratis i 72min, sen får man antingen vänta i 52 min eller om man är smart så ställer man in datorn på arbeta offline när avsnittet laddat klart eller byter IP adress tillfälligt.

Såg precis det näst sista avsnittet på säsong 2... sista sänds i USA på söndag så på måndag nån gång lär det ligga uppe på sidan.

Måste tillägga att Alexander Skarsgård gör sig jävligt bra i rollen som Vampyr vikingen Erik.. Skitkul att han får prata mkt svenska med, ännu roligare när alla runt han pratar eller ah "försöker"  för det låter jävligt illa emellanåt. Något som dock bara vi svenskar kommer störa oss på...




I övrigt grymt bra handling, den amerikanska cencuren verkar helt bortblåst vilket känns lite "ÄNTLIGEN". Har tydligen vart ett jävla ramaskri i USA om att det är aldeles för mkt sex, men ingen verkar nämna allt våld och kallblodigt mördande? Får la varna för det e en jävla massa blod med. Kan inte kolla emellanåt (fruktansvärt känslig för blod), får lite smått panik av alla vampyrbett med:P Men kan ändå inte slita mig, är så in i helvete fashinerad:)

Blev ni sugna på att ta en titt så gå in HÄR





Great minds think alike...

Igår kväll/natt ringde Tyra mig med gråten i halsen,
jag blev stel i hela kroppen å ba:

-Men gumman vad har hänt?!
-Tittar inte du på Forest Gu mp...*snörvel*
-Haha nej.. e det därför du gråter?
-Ja den e ju hur sorglig som helst i slutet när han står där...
-Haha du fattar inte hur jävla lika vi e! Jag lipar oxå på filmer! Hade säkerligen lipat lika mkt som du om jag tittade.


Sanningen e ju att jag alltid blir mobbad för att jag lipar nästan alltid. Min pappa e likadan så jag antar att det e där jag fått det. Vi sitter alltid å lipar ikapp till filmer eller typ Extrem home makover å saknad:P

 Fan kommer ihåg när jag så P.S. I love you på planet till USA förra året. Satt i ett mittensäte mellan två helt främmande människor med filt uppdragen till hakan och försökte kväva mina egna snyftningar. Vilket bara gjorde saken ännuvärre för jag satt där å lät som en jävla gris eller nått, begravd i snor å tårar.

Favo-lip-filmer:
Goast
Notebook
Pearl Harbor


Lördagen som känns som en söndag

Har vart å avjutit en god middag hos min favorit Tyra idag...igen..
En mer omtänksamm människa får man allt leta hårt efter. Va meningen att vi skulle kollat Sverige-Ungern men så ringde Soffi-propp å sa att hon va i Lidköping.

Hon har ju numer hittat en grabb i Vara så dom va här å kolla bio. Tänkte att jag skulle möta upp dem men så fick jag inte upp mitt cykel lås! SÅ IN I HELVETE TYPISKT! Varför händer bara sånna här saker mig? helt seriöst asså? Sluta med att Tyra fick springa efter en tång och vi fick klippt upp låset. Vilket inte va det lättaste....

Efter det va det bara att stressa hem och röjja så att man kunde bjuda in Sofia och pojkvännen på en visit och en kopp kaffe. Fick veta att det va dans i folkets park den 25-26 här i Lidköping så det blir nog att jag hänger på dem dit då:P Denna gången blir det sköna skor och ingen väska, för de har jag lärt mig sedu...








Nu går Stockholm Boogie på Kanal 5... filmen som förstörde mitt liv. Det va denna jävla filmen som gjorde att jag blev kallad Terrorese:P men men... e van nu. Kom ihåg hur jag fruktade att mina klasskompisar i gymnasiet skulle se den. Vi hade film planchen uppsatt i datarummet på skolan.. och jag påpeka ofta hur kass den va så dom inte ens skulle bry sig om att se den...

Men så en dag kom Jenny å Cicci med ett leende på läpparna till skolan å det va kört:

"haha såg sthlm boogie igår.....Terrorese!!"




Det blir aldrig som man tänkt sig...

I fredags va det tänkt att jag skulle bli sketfull hemma hos Lina i Skövde...Han la dricka en öl och ett halvt glas vin innan jag mådde så jävla illa att jag höll på att spy, vet inte om det va att jag hade gått upp så tidigt den dan eller om de va  nått jag ätit eller resorben som Tyra tvinga i mig. Hon e helt övertygad om att det botar baksmälla (ungefär som windex i "mitt stora feta grekiska bröllop") Men det funka fan inte på mig för jag va fan mer bakfull än nånsin.

Linns ex hade en jävla bra grej mot bakfylla som han gav mig ett par gånger, kommer inte ihåg va det va bara, men den första gången jag testade det va jag kanon kalkon och kände inte ett enda spår av det dan efter. Synd att jag inte haffa honom när jag ändå va i skövde:P

Apropå Linn så måste jag bara adda denna filmen som hon skickade till mig för en stund sedan. Hahaha..


1st Annual Small Penis Contest
by Babar007


Idag va man uppe med tuppen!

Okej, de flesta som känner mig kanske inte tror på mig men idag gick jag upp redan klockan fem och cyklade kilometrarna det är till simhallen för att sen simma en halv km å gympa i 30min.

DE NI!


Imorgon e vi lediga.... hinner tyvärr inte skriva mer nu, ska iväg till Skövde å festa loss å dom kommer å hämtar mig snart:P

PARTY PARTY!


P.S. Robin e sämst!


Datalektion

Ja då har man data igen.. Formaterar kalkyler... sååå spännande..*not* Vår lärare har gjort en kalkyl som alla kopierar. Den ser grå och trist ut, ungefär som nått från windows 92!
(....till skillnad från min som ser ut som flowerpower och lite på knark sådär)

Kom att tänka på PONG.
Fick för mig att leta upp världens älsta dataspel.
Vann faktiskt med 10-9
... aningen pinsamt, min klasskompis Anton skrattade åt mig:P

--->TESTA<---


Från Tjuvlyssnat.se appropå datorernas historia


Kista, Stockholm

Mamma, ~40 sitter på tunnelbanan med sin son, ~7. De talar om dataspel.
Mamman: När jag var i din ålder fanns det inte datorer.
Sonen (mycket förvånat): Men hur gick ni ut på Internet då?!


Tror hon att hon kan överlista mig?!




Mentolister!

Inte för att jag bryr mig speciellt mkt (ska sluta). Men jag stör mig så in i helvete på att alla röker mentol i min skola. Nu har dom tom fått med sig Lucky-Strike-Klas.. För jag såg han allt när han kom där med sitt mentolpaket och med motiveringen "dom hade inte Lucky strike"... hmmm tänkte jag... one more man down.

Det va fan samma sak i gymnasiet!! En jävel börjar röka mentol, sen gör alla det!! Va e dett för fel på folk!!!? Mentol kör man med när man e liten å otuff och inte vill dra halsbloss...

 

 




Nu e det bara jag kvar... one left!! Som inte fallit för mentoltrycket... men dom e efter mig dom jävlarna!



Zuzu Petals. säger:

*menthol ciggaretter is the shiet. (6)

Terrorese säger:

never

Zuzu Petals. säger:

*oohyeah.

*i will make u come over to our side..

*(6)

Terrorese säger:

leve me alone biatch!!!

Zuzu Petals. säger:

*oh hell no !

*game on honey, ;)


SLUTA TRACKA MIG!!

 

LOVAR JAG KOMMER SJUTA ER MED MENTOS I ÖGONEN  OCH STOPPA UPP TIC TACS I NÄSAN PÅ ER!!!


Tänk va lite soppa kan göra!

Blev så småningom på bättre humör igårkväll, tack vare den söta Tyra Banks som bjöd in mig på tomatsoppa och vitlöksbröd... Åhhh va gott det va. Nakdelen e ju bara att hon va aningen krasslig. Det började lixom med att en tjej va sjuk de första dagarna å nu har vi 5-6 pers som e sjuka... vore ju  typiskt om hon smitta mig med. Men då får jag faktiskt skylla mig själv.


Visst ser det mumsigt ut?

Jag skrev ju sisst om hur jobbigt de va att inte kunna åka in å träffa sina kompisar mm. Det finns lixom bara en person som alltid bjuder mig på soppa när jag e lessen... elller när jag tycker synd om mig själv.

Tyckte det va så jävla komiskt! Tyra fatta ju inte hur mkt den soppan betydde för mig...  Men tacksammt va det.

Börjar känna mig jävligt bekväm runt henne, ni vet när man kan sitta å inte säga nått på 10min utan att det känns konstigt. Kom tom på att vi har två gemensamma vänner, men det kanske inte e så konstigt eftersom människan har 468vänner på facebook!!.. och bor i Götet. Själv har man ju bara 161 å jag gillar inte ens hälften av dem...

Utmanade henne, för man kan omöjligt ha så många aktiva vänner tyckte jag... å hon börja rabbla exakt hur hon känner alla.. person för person... Tröttna dock när hon kom till D. Så jag får helt enkelt tro på detta.

Vi tjöta som fan ett tag... å skratta:) Å kolla SYTYCD!
Äntligen har man nån att snacka pojkar å sex med;P
*WONDERFUL*





Det Pissregnar ute nu med... suck! Börjar dock inte fören kl 12.30 så förhoppningsvis har det bättrat sig då... om inte så skiter jag fan i skolan idag! Måste köpa ett paraflax känner jag!

only one way up...

Har som sagt vaknat lite på fel sida idag. Men när man e sur å gnällig så får man försöka omge sig med allt som gör en glad. Jobbigare och mer frustrerande när man e här å inte bara kan dra in till Göteborg och träffa sina vänner. Lite kramar, komplimanger, dåliga skämt och gamla minnen får mig alltid glad:P (åhh vad jag älskar mina vänner asså)

Så vad jag gjort nu e att sätta på all min må-bra-musik och skruvat upp volymen på max.

Tror helt seriöst att toner i en viss kombination gör dig lycklig, ni vet när man bara känner ett lyckorus genom kroppen...


Ska gå ut nu på en redig promenix med musik i öronen och dansa när ingen ser mig (precis som om du inte gör det...)

Min må bra musik just nu:

 Knox you down - Keri Hilson ft. Kanye West & Ne-Yo 
En midsommarnattsdröm - Håkan Hellström
Man must dance -
Johnossi
Do you want to see the world - The kooks
Im yours - Jason Mraz
Crazy - Gnarls Barkley
Soljaboy - kiss me thru the phone
Smile - Lilly Allen
Only wanna be whit you - volbeat
Sean Kingston - Beautiful Girls
Beat it - Michael Jacksson
Long before rock n roll - Mando Diao



... för att nämna några....

Snälla ni, ge mig tips på fler må-bra låtar!



Just när man e som mest förbannad....

....så skickar Angelica kortet med bajsträngen till mig!



....Hi hi... nu sitter jag här å småler istället:)

CSN era jävla fittor!

Hit med pengarna för i helvete!!!! Jag blir riktigt whääänsinning! Skulle fan inte förvåna mig om det blivit nått fel asså, skulle va just min jävla tur. Blir ju inte direkt bättre av att ni stänger ner er hemsida heller!

Mitt kort la för övrigt av igår.....igen!!!!!!!, så måste till banken å fixa nytt, SUCK! Tur att dom har min hor-bank här iaf...

RSS 2.0