Two weeks uppdate;)

Heeeeej! Sist jag skrev hade jag en killer outfit på gång för vår inflyttningsfest… och såhär blev den!!
 
Dubbel bomull, sitter som gjuten måste jag erkänna, och kom över den väldigt billigt med, vilket inte e dumt. Till detta, nya skor och halsband;)
 
Inflyttningsfesten va en succé och vi körde singstar med allt från Nick Borgen till sjung med diseny och Haaavet e djuuupt!!!! Efter blev det utgång på mustang.
 
 
 
Dagen efter så drog vi ner till stranden, men de första två timmarna gick till att lyssna på et öronbedövande alarmljud som varnade för hajjar, så inget dopp på en stund. Ljudet va typ det sista jag ville höra den morgonen.. haha att jag inte dog.
 
 
 
 
 
 
 
 
Sen rullade veckan på och det blev åter helg och Australiaday, nationaldagen. Vi blev inbjudna till Emelies syster igen och åt känguru, det va grymt gott måste jag erkänna.
 
 
 
Sen blev det spelet Kampen mellan könen, Troy och Mattias piska oss rejält, och då va vi ändå 4 mot 2½ män;) Sen bar det sig ut i natten igen.. Mustang va destinationen, men vi tog en liten runda på en bar brevid men de va inge liv där, mustang e bäst helt enkelt;)
 
 
Nu är det Torsdagen efter och jag är äntligen människa igen haha.. Under min recovery har jag och Troy börjat att kolla på Dexter, Troy är helt fast… jag e inte helt övertygad riktigt ännu;)
 
 
Igår firade vi två år tillsammans, därför överaskade Troy mig genom att jobba över, han hade glömt … typiskt killar!!!
 
 
I övrigt mår våra tomater, paprikor och passionsfrukt väldigt bra;)
 
Imorgon får vi min gamla kollega Jennie som gäst i vårt hus, sen dyker nog Alex och Emelie upp igen på Lördagen… Fullt hus med andra ord. På Måndagen har Linn överraskat mig men utflykt, jag vet inte mer än att jag ska ha solskydd och solglasögon med mig… men jag behöver komma ut och göra nått så e jättenyfiken!!!!
 
 
Något minde kul är att vi har husbesiktning på tisdag nästa vecka, asså det e så jävla kränkande att dom gör sånt!! I Sverige hade det aldrig vart tillåtet för fastighetsskötaren att gå husesyn var 6e vecka och fota lägenheten och kolla att man håller ordning ect… fy säger jag!! Måste gömma katten med för det får vi ju inte ha egentligen haha, men Olivias kompis har som tur e ställt upp som kattvakt;)
 
 
Jaja Ha det bra!!!!

Då finns det ingen som tar en....!

Idag ligger för första gången i år två löner på kontot.... Vi som har levt i fattigdom sedan bröllopet kände oss plötsligt väldigt rika och begav oss så fort hyran va betald ut på en shoppingrunda.

Fick hejda Troy i sin shopping när han insistera på att köpa solglasögon för $150. Tur man blivit lite ekonomisk på äldre dar iaf...

Sjalv hitta jag en klänning fran en exlusiv butik som varit i solglasögon klassen men nu va nere i halva priset... vilken lycka!!!

Sedan blev det en sväng på IKEA med, vi kunde helt enkelt inte låta bli;) Skulle köpa en soffa men den vi ville ha va slut så det blidde ett skrivbord istället haha...

Olivia som nu har flyttat in är väldigt bra på en väldigt massa sätt... Hon e kattvakt på heltid då jag inte vill ha någon katt i mitt sovrum. Hon har fixat vår TV som förut vägra att visa färg och va typ svartvit. Hon skickar paminnelser till mig på jobbet. Jon kan ställa in min lunchlada i kyle jag glömde på bordet innan jag gick till jobbet. Hon fann min vigselring på nattduksbordet när jag infann mig i panik på jobbet.

Hon hjälpte även till att bära allt vi ville ha med oss från Ikea idag och imorgon får vi även vårt skrivbord ihopmonterat;) Vilken tjej!!!!





Helgens outfit är jag sjukt nöjd med, mer än såhär visar jag inte innan Lördag... Då ska det festas!!!

Här sitter jag;)

Detta måste ju vara den coolaste platsen att sitta och vänta på tåget!!! Haha skrattar för mig själv varje morgon när jag ser den;) ...och idag va platsen ledig så nu sitter jag här och ler:)




Dax för uppdatering;)

Ja då va det Måndag igen! Två söndagar i rad nu har det vart dimmigt, antagligen för att jag vart ledig, men idag kom solen fram igen, då blir man glad. Idag kom Olivia tebax! Jag va sååå lycklig när jag såg henne igen, så nu har hon flyttat in ett tag tills hon hittat ett farmwork så hon får stanna lite till!
 
På Lördag kommer Emelie och Alex och stannar ett tag, när dom e tebax från sin campingtur. Så lördag har jag bjudit in lite folk på typ inflyttningsfest typ.... med utgång, ser fram emot detta som faan;)
 
 

Garden uppdate
DED PLANTS
 
1/1 flower
8/8 Lettuce
5/8 Cucumber
1/2 Strawberry
0/1 Passionfruit
1/6 Tomato
0/4 Capsicum
0/1 Mynt
 

 
Olivia tog med min favorit!!!!!!!
Wiiiie!!!
 
 
 
 

Emelie är här !!!

igår kom Emelie och hennes kusin Alexandra hit. Emelies syster Johanna flyttade hit i Augusti så Emelie hälsar på henne... och lite mig med;)

Va och hälsa dom välkomna hemma hos Johanna som lagat grymt good mat. Hon hade även bakat kanelbullar och fast hon inte tyckte dom va bra så tyckte jag det va det bästa på länge ;) Blev inga bilder för glömde stänga av gps en på mobilen så mina batterier dog:(

Idag skulle dom iväg till stranden och IKEA tror jag... Fan! Just nu känner jag inte för att jobba alls! ...och idag jobbar jag till 19.00 *suck*


Tur att jag gjort världens starkaste svalkaste frappen för att trösta mig själv ;) Ångrar inte en sekund att jag köpte min milkshake vispmaskin haha





Man hinner med mycket om man vaknar tidigt...

Jag gillar inte att gå upp tidigt men jag gillar at ha lång tid på mig att vakna och göra mig klar för jobb ect. Jag är mest produktiv på morgonen med så lika bra att passa på typ.. Denna morgon har jag hunnit med tre tvättar och fixat och donat, hackat en stor skål med sallad för lunchen och middagen, (lika bra att hacka allt på en gång) och kokat ägg..... Nu sitter jag och räknar ner minutrarna till det e dax att gå till bussen mot jobbet... 
 
..En hel veckas jobb framför en... känns inte så dåligt ändå och denna veckan kommer ju Emelie ner med, ska bli så grymt kuuuul!!!!
 
 
 
 
Här är då butiken jag jobbar i;)


Och såhär såg det ut i butiken under julen



....och här är lagret i där jag numer jobbar mest, detta är oxå bilder från i Julas då jag blev anfallen av leveranser som skulle ut i butiken och upp på hyllorna... Troy kom tom in en dag och fick hjälpa mig och jobba lite extra för att hinna med allt;)
 
 Så länge det inte ser ut såhär när jag kommer till jobb idag e jag nöjd....

Det här med att dölja sina spår....

Det hade vart så mycket lättare att dölja att man vart på IKEA om det inte vore för att det är nästan fysiskt omöjligt att lämna detta förbannade varuhus utan att köpa på sig något!!!!

Ensam hemma

Det är nu tidig morgon, har lämnat Troy på jobb inne i stan och har för första gången huset för mig själv. Det låter konstigt men att få vara själv är numer något av en lyx måste jag säga. Självklart för att man e ledig så regnar det med...vart är rättvisan där lixom?!
 
Ska ta mig till Good Sammys och Salvos sen, två typ loppiskedijor eller ah typ som erikshjälpen och myrorna, här finns det verkligen överallt, men har inte besökt våra närmaste här än så det är lite spännande. Idag e jag ute efter en kaffeburk gärna med machande socker och te med... får se vad jag hittar. IKEA gör reklam i varje kanal varannan minut om deras REA som slutar snart så blir nog en liiiiten liten tur där med... säg inget till Troy bara, då blir han tokig på mig;) 
 
 
 
...Troy dansar varje gång han ser reklamen haha....

Nu grönskar det i vår rabatt;)

Idag är jag ledig!!!  Hade min första riktiga sovmorgon på jag vet inte hur länge. Min kropp brukar sällan fatta att jag är ledig och vaknar typ vid 06.00 och vill gå till jobbet…

Men efter en snabb frukost bestående av varsin hemmagjord frappe begav jag och Troy oss ner till dvs. butiker och kolla runt efter möbler till vår lilla lya.. främst en soffa.. vi har två, ingen e speciellt skön att mysa i framför TVn..

Men det sluta med att vi hamna på Bunnings som e typ ett storvaruhus och köpte på oss en hel sallad av olika plantor. Jag insisterade även på att ha en hängkrukväxt men den dog i bilen på vägen hem, gick från grön till brun och halvdöd på 10min så får se hur detta kommer gå med massa plantor att sköta.

Vi gjorde ett litet grönsaksland iaf, och försöker att odla; gurka, tomat, paprika, sallad, passionsfrukt, jordgubbar och mynta.

 

Trädgårsdmästaren;) (.....lägg gärna märket till vår döda hängväxt)
 
Vårt fina grönsaksland <3  
Tomat och paprika...

Gurkor...

Mynta, ifall man får för sig att göra en Mojittooo nån gång;)

 
Mitt lilla lilla jordgubbsland, och min lilla jordgubbe som vaktar;)

 
Men vår trädgårds stolthet är nog ändå denna fina palmen, den känns lyxig!





Och efter en hård dag som trädgårdsmästare gick jag sedan och la mig på stranden och tupplura, har jag nämt att vi bara bor 5min från detta?! hihihi
 
 
 
 
 
 

Att jobba i hettan!!

Detta är anledningen till att Svenskar inte jobbar på sommaren... Jävla arbetskläder som skaver bort min solbränna!!! Grrrrrr!!!

Får bättra på den imorgon ;)




Indie baaar

skulle träffat Jenny idag och tatt en öl efter jobbet men hon har fått Bali-mage innan hon ens hunnit dit stackarn... will miss u alot hun;)


...som tur va rädda min man kvällen och nu sitter vi på Indiebar nere på gatan. spelar liveband här varje kväll och i väntan på det övar vi modellposer... SKÅL !!





Nya året har börjat!!!

 
 Det nya ret har bara tuffat på.... redan tillbax i jobb mm. Imorse fick även Troy ett samtal om jobb och va utanför dörren innan 08.00 så antar att han har jobb nu, underlättar en del vill jag lova... 


Nyår var nog den lugnaste någonsin, på tolvslaget stod vi och drack alcoholfri champange på stranden, inte en enda smäll, inget glitter på himelen, kändes väldigt konstigt. Alla va i säng innan 2 med.. man börjar bli gamal nu. 
 
 
 
 
 
 
 
...Näe om man inte skulle ta och städa innan det e dax att dra på jobb!
 

RSS 2.0