Nytt nummer...

Efter att ha varit aningen obetänksam har jag lyckats att göra mig av med mitt SIM kort... så om ni försökt ringa de senaste dagarna eller skickat något medelande och inte fått svar så e det därför.

Kommer självklart ge er (mina vänner) mitt nummer allt eftersom...

Passar på att bli av med allt löst häng man haft i telefonboken.

Kommer nog inte vara så aktiv på ett tag, har en del å ta tag i och kommer inte ha möjlighet att skriva här.


Spend it!!

Ja igår va det en stor inpulsrunda på stan, hatar dock att allt stänger så förbannattidigt här. Fattar verkligen inte hur affärerna kan gå runt här. På vardagar e allt öppet till 18.00, lördagarna har dem bara öppet till 14.00 och på söndagarna är allt stängt!!! När man går i skolan till 16.00 varje dag så blir det ju fan ingen tid över för shopping!!


Försökte bota Sophies förskylning med en liten wiskeypinne igår... funka inte... sluta med att vi sprang runt i våra nyinköpta underkläder och gjorde pinup poser framför kameran.... dom bilderna läggs dock inte upp här... haha.

Nu ska jag lyfta skrot för första gången, ska få hjälp att lägga upp ett tränings schema av en "expert" jag känner;)

Jävla mkt rikare än igår....

Äntligen har mina fucking money kommit!!! Hade lyckats dra på mig räkningar på typ 7000kr dock så det sved rejält att betala in skiten sådär på en gång....

'Men men har mer än hälften kvar... wieee nu blir det shopping!!!



Sista veckan med bokföring!

Nu har man hållt på att lära sig att bokföra i två veckor, har varit jävligt tankspridd det senaste men nu jävlar. Nu e det bara en vecka kvar och tenta på måndag så det är bara att köra på. E sjukt motiverad, hoppas det håller i sig.

Nyårslöftena går bra dom med även om det va jävligt nära att bli en pizza i lördags.

I morse va jag i vanlig ordning ute på morgonpromenad å den första låten som kom på radion va "what is love" från min favvofilm å allt;) bättre start på dagen finns ju inte!

Efter skolan blir det att hälsa på min svampbob som ligger hemma och e sjuk, stackarn. Tur att jag kommer med presenter;)

Vet att jag vart jävligt dålig med bilder nu det senaste, ska försöka ta lite oftare. tråkigt nog har föräldrarnas dator med alla mina foton försvunnit...igen!!! men tror dock jag har backup på det mesta denna gången..

Nu e det dax för eftermiddagspasset... ciao!!

"Har du en femma måste du lägga en femma"

Nu är det kalas igen!
Känns rätt stressigt att behöva åka upp till Lish igen redan ikväll.
Vankar runt här och funderar på om det va något jag glömde att ta med mig sist?
Vet att jag lova att ta med pennorna och en dataskiva till Sophie
(lugn gumman det e nerpackat).

Gött ändå med kalas!!
....då får man ta med sig rester. Inte för att jag ska äta massa onyttigt men ändå
... kan fjäska med andra och få min vilja igenom att muta med gott;)

Just nu har jag avlägsnat mig till datarummet, därute lär mina kusiner brossans flickvänn att spela GURKA, som är ett kortspel vi spelat i denna familjen i X antal år, speciellt under födelsedagar.

Regelbrott är illa betraktat när man sen spelar med "de äldre" och därför  är det lika viktigt att kunna reglerna som att ha trevligt. Skulle man dock under 2sek glömma av reglerna så blir man omgående påmind om detta av
*host*
min mosters man*host*

´Tyvärr råkar alla som någonsin firar födelsedag med oss ut
för denna upplärning utav spelet!
Inga undantag....


Stackars flicka;)


Detta ska jag nog inte testa hemma

Sophie, såhär behandlar man väl ändå inte apvinet?
Stackars Anders Ove och Göran!



På streckbänken!

Ja då sitter man i bänken och försöker lära sig något. Har bara haft halvdag idag och ändå e jag redan trött. Tur att vår lärare muta oss med semlor förut annars hade det aldrig funkat;) hur fan ska man kunna gå ner ett enda gram under februari månad? JAG ÄLSKAR SEMLOR! Kan lätt trycka i mig ett 10tal i veckan. Illa illa... Känns som om den långa promenaden och längderna i simhallen i morse försvann när semlan passerade mina läppar. Får bli en extra promenad sen!

To the swimminghall...

Nu tänkte jag ta mig en redig promenix å sen gå å simma....trötta ut mig riktigt ordentligt! Så skönt att sova när man är riktigt trött....men i morse va jag lite fööör trött så ser det nästan som en utmaning att ta igen morgonpromenaden nu..

Får se om jag hinner iväg å kolla på lite tyger å så med så man kan sätta igång å sy. Fick massa insperation igår från alla böcker jag låna och ritade massa olika slags kreationer. Kul å ha något att sysselsätta sig med;)

Ciao!

Det spökar..

Igår satte sig Kim å klinka på mitt piano, spela introt till "stand by me" å lite så. Men så kom vi på att det nog inte e så populärt att spela piano kl 01.00 på natten iom att det e så jävla lyhört.

Så Kim sätter sig i soffan brevid mig å vi börjar prata, plötsligt ser jag hur Kims ögon spärras upp och jag hör hur pianot dovt spelar det stycket Kim precis avslutat nån minut innan.

-Hör du?, fråga jag
-Jaaaaaaa!!!!, du med? fan jag trodde bara det va jag!!

Vi satt tysta i soffan en stund....


va fan va det!? spöken?

I mitt rum?!



filling roots

Ja då sitter man hemma i soffan, kim står i duschen. Har färgat hennes hår så nu e det mörkt å fint igen. När hon är klar ska hon få blondera min utväxt så jag får känns mig lite vacker igen.

Har vart på biblioteket idag, lånat hela 6st!!! böcker... 4 om dessign och hur man gör sina egna mönster. Min kära sambo Sofia har lånat en symaskin utav Katarina och sen snubbla jag över en till i ett av våra skåp här. Förhoppningsvis kan det produceras massa kläder i detta hem, eller kanske ges det tillfälle att sy in mina kläder när fettet släpper efter all träning:P

Tog även tillfället i akt att låna två självhjälpsböcker...pinsamt ja vet!! Men ingen psykolog har lyckats komma mig innanför skinnet än så lika bra att jag utvärderar mig själv och kommer fram till vad mitt problem är;) Eftersom saker har en tendens att alltid gå åt faaaaaan... känns så just nu iaf.

Visste ni att man kan ladda över musik och massa skit från biblioteket till mp3-spelaren, såg en sån laddgrej för första gången idag. Man "måste ta bort musik, film och ljudböcker från enheten efter 4veckor" men hur många bryr sig om det då? Ska fixa en bra bok att lyssna på under mina promenader.

Men men nu e kim typ klar så...dax å bli snygg!!!

kalas å kalas..

I söndags belutade jag ju att ta det lugnt å grejjer...
Tänkte först inte gå alls till Fridas fest, men kände att sitta hemma ensam å fundera över livet inte e det bästa för mig just nu. Så jag gick till ICA och köpte mig en loka päron och begick mot festen. Allas ögon spärrades upp...Terror å loka?! tänkte dem nog.... Visste att det inte är nån jävla hit att dricka när man inte mår helt 100.

Men av nån anledning så gick jag där ifrån full ändå.

Så tack alla som stötta denna nyktra kväll för mig;)

Vill tacka

Klas för ölen
Alina å Robin för rödvinet, och påfyllningen
Fridas vän för ölen
Tyra för vita vinet
och självklart Anders Ove och Göran

Dagen efter va som den brukar efter en fylla... ångerst ångerst... å så må dåligt ändå. Typiskt tänkte ja! Fick ändå tatt tag i mig själv å tvingade mig ut och gå i en timme, sen blev man upphämtad av Svampbob och AngeliC som inte va allt för pigga. Men håller man igång till 07.00 på morgonen får man allt skylla sig själv. Hade för övrigt jättetrevligt på kalaset hemma hos Sophies pappa. Massa mys å god mat, kunde inte bli bättre.


Já så va första veckan av Therese nya sunda liv avslutad! Jag har gått en timma varje morgon utan i onsdags, men så har jag även gått dubbelt på kvällen vissa dar. Åt iof onyttigt igår å har druckit två gånger... men men vi säger att det är pluss minus noll här:) Denna veckan blir det simhallen iaf en gång.


Hejja på mig nu, behöver uppmuntrande ord!!!

Vem ska man vara?

Det händer ju ett antal gåner i livet att man ges olika val om exakt allt.
Speciellt om hur man väljer att hantera jobbiga situationer.

Känner att jag står lite i en skärseld just nu.

En del av mig vill bara supa mig dyngrak och bli Terrorese gånger en miljon för all framtid. Festa träffa folk och inte bry mig ett skit om nån bara om att ha kul. Ringa upp folk och säga allt det som skriker innom mig... skaffa ett ragg å mysa lite....

En annan del av mig har iof redan valt att gå ut på en lång promenad idag, stanna hemma...kanske ta en till tur, gå till simhallen och hantera allt som gör ont.... kanske repetera det som sagts i skolan å sy om lite kläder.


Antar att jag redaan gjort ett val ....att hantera saker annorlunda...


Från helvete till himmel....

Trodde jag misst en person i mitt liv... faaan har varit så jävla ledsen och upprörd att jag inte vetat vart jag ska göra av mig själv. Fick precis ett livstecken ifrån personen som tur va och fast jag sitter å lipar fortfarande så är det bara glädjetårar nu.

Ni vet hur hemsk kännslan när man drömmer att någon dör...fy fan har gått omkring med den i flera dar. Man går genom precis  allt i huvudet, sista orden, samtal, sms känslan av ovetenskap äter upp en innombords...

Men nu lever personen i fråga och det är allt jag behöver veta... och om jag ska behöva påminna han resten utav mitt liv om hur jävla mycket han betyder för mig ...let so be it!

Ska bli så skönt att få höra hans röst igen... först då kommer allt detta hemska försvinna helt...



Nyinflyttad!

Då är man på plats igen då....
Den nya lägenheten är såååååå jävla bekväm, kommer nog aldrig bo så fint nån gång i hela mitt liv igen. Kom upp vid 18.00 tiden i Söndags...

Tog verkligen emot att åka.. hade ju lite nattligt besök eftersom mamma och pappa inte va hemma. Typiskt att man träffar nån när man måste upp hit. Va inte alls pigg på att gå upp och packa ihop mina grejjer och lämna den varma sängen...men men vad ska man göra? Tur att man hade en karl i närheten när man hade massor att bära in i bilen iaf. Todde att historien skulle sluta där men i slutet av skoldan igår va det allt nån som ringde och fråga hur det hade gått... sååå söt. Kanske blir det några extra resor ner till götet i vår;)

Imorgon är det tänkt att vi skulle ha lite inflyttningsfest i lägenheten ...ska bli sååå skojsigt. Kul att vara här igen!

Nu börjar jag:P bye!!!

Känn ingen sorg för mig Göt-la-borg!

Då drar jag upp till Lish snart! Till min nya fina lägenhet å alla underbara klasskamrater!!! Har lite kvar på tentan nu men sitter och skriver ut de 2 första frågorna just i denna stund...känns så in i helvete skönt!


Köket i nya lägenheten!
Här ska det fanimej lagas mat;)


Mystery date...

Hade verkligen en helkväll igår... Va på en såkallad "date", gillar inte ordet egentligen men träff låter så töntigt. blev en sväng till Milkshake paradise (7:ans) å sen till en "utkiksplats" med bilen... ala American style:P


...aningen pirr i magen idag


Mer får ni icke veta....än.


Försöker älska dig 365 dagar om året!

Till min käraste flicka/flickvän/fru:

Det sista året har jag försökt att få älska med dig 365 gånger.
Jag har lyckats 36 gånger, det vill säga ca 10% av mina försök.
Här kommer listan varför jag inte har lyckats fler gånger:
7 gånger var det för sent.
49 gånger var du för trött.
20 gånger var det för varmt.
15 gånger låtsades du sova.
22 gånger hade du ont i huvudet.
17 gånger var du rädd att väcka ungarna.
16 gånger var du för öm......
12 gånger var det fel tidpunkt i månaden.
69 gånger måste du upp tidigt dagen efter.
9 gånger var du inte på humör.
7 gånger var du för solbränd.
6 gånger måste du se den sista filmen på tv.
5 gånger ville du inte rufsa till frisyren.
3 gånger ville du inte för att grannen kunde höra oss.
9 gånger kunde dinmor höra oss.

Av de 36 gångerna jag lyckades, var jag ändå inte nöjd för att:
6 gånger låg du bara där.
4 gånger bad du mig skynda mig.
7 gånger måste jag väcka dig för att säga att jag var färdig.
1 gång var jag rädd att jag hade skadat dig, för jag kände att du flyttade dig undan...

Till min kära pojkvän/man:

Jag tror du har blandat ihop korten lite...
Här är anledningen till att du inte fick mer än du fick:
5 gånger kom du hem full och försökte knulla katten.
36 gånger kom du inte hem alls.
21 gånger kom du inte...
33 gånger kom du för fort.
19 gånger försvann ståkuken innan du fick in den.
38 gånger arbetade du övertid.
10 gånger fick du kramp i stortån.
29 gånger måste du kliva upp tidigt för att spela golf.
2 gånger har du varit i slagsmål och någon sparkade dig på pungen.
4 gånger har du satt fast 'familjejuvelerna' i blixtlåset.
3 gånger var du förkyld och näsan rann.
2 gånger hade du en sticka i fingret.
20 gånger hade du tappat lusten för att du hade tänkt på det hela dagen.
6 gånger gick det för dig på pyjamasen medan du läste porrtidningen.
98 gånger var du upptagen med att se på fotboll, baseball, m.m. på TV.

Och de gångerna vi hade sex tillsammans:
Grunden till att jag låg stilla var för att du bommade och knullade lakanet.
Jag pratade inte om sprickan i ett tak, det jag sa var:
Vill du ha mig på rygg eller ta mig där bak?'
De gångerna du kände att jag rörde på mig var för att
jag höll på att kvävas och försökte få luft.........

2009!!!

Dax att sammanfatta årets....

Kommentarer:
"Näe, Nu går jag FAN å TRÖST-ÄTER....HAR NI KORV?!"
citat: Jenny, efter blåvitt-häcken matchen

"Näe du stör inte, jag har pratat med henne hela livet,
vi har fan inget mer att säga varandra, sätt dig va fan!"
citat: Cicci, efter att en kille på Diamond dogs frågar om han får sätta sig med oss.

Bragd:
Lyckades komma in på skolan i Lidköping.

Kompis:
Sophie Svambob Lill bitch Karlsson!!!

Bakfylla:
Efter Gaisbojkotten mådde man inte speciellt bra...

Fest:
Reunionfesten med alla gamla klasskamrater...fan va skoj vi hade!!

Glädjerus:
Invigningen av "Nya Gamla Ullevi" IFK Göteborg-Djurgården
GLAD PÅSK PÅ ER ERA JÄVLAR!!

Impuls:
När jag å Cicci träffade Veteranos och åkte med i deras cyckeltåg som dom byggt;)

Goda gärning:
Flyttade in Cicci och Matsson i deras nya lägenhet medans dom va i Kina på semester.
Tycker jag va snällt av mig!

Låt:
Snart skiner Poseidon

Film:
Twilight...måste dock säga att tvåan va så in i helvete dålig!!!!

Idiot:
Peter aka. PG som pajja mina föräldrars bil genom att först försöka dyrka upp låset alla Mcgyver sen krossa han förarrutan eftersom han glömt sin GHB flaska i baksätet! KUKHUVUD!

CP:
Idiotjäveln som hängde efter mig å Cicci på Sticky....
"JAG HAR INTE SMINKAT MINA ÖGON,
DU HAR SMINKAT DINA ÖGON"

Mest IQ befriade:
FREDRIK!!!! kommentarer överflödiga!

Vuxenpoäng:
Röstade i valet!

Oväntade:
Va faktiskt på streetracing med Jenny...

Ekorregos:
Klas, för att man alltid kan ventilera skit med dig.

Mobboffer:
Robin i min klass blev allt mobbad av mig ett tag... sen blev vi kompisar istället;)

Konfrontation:

Cicci:
Har vi legat med varann?
Herkules: näe det vet jag inte...OJ NU RINGER DET *tar upp mobilen* (som inte ringer)
Cicci: Det gör den ju inte alls det!!!
Herkules: Jo... "Ahh det e Jimmy" *låtsaspratar i mobilen å smiter därifrån*

Brottsling:
BABYFACEMANNEN!!!!
Okej jag vet att han va hemsk som våldtog å grejjer men fan vilket namn asså!!!
Hagamannen å Lasermannen kommer ju mobba han.

Roadtrip:
Resan ner till Malmö för att kolla Suportercupen med Linn...grymt kul!

Utomlandsvitelse:
Blev bara en snabbvisit i Danmark :(

Pressent:
VOLVON!! min lilla babe!!

Förklädnad:
Klädde ut mig till Ragge i Ronny å Ragge på Sophies haloweenfest.

Klant:
Min kära bror som jag lyckades lägga upp på Youtube hela 3gånger under 2009!

Förlust:
Min cyckel som blev snodd:(

Fjasko:
Skördefesten i Götene ....lätt!

Mest ansträngande:
Projekt Partille...helt klart!

Youtubeklipp:
Nakenlekar

Sämsta förfest:
Innan insparken i skolan.... suck ni va så tråkiga att man dog lite innombords.

Hobby:
Stickning!!! 5 boleros, mössa mm. Även sytt en klänning å en bolero å en kjol.

Lataste:
(Taget ur Sophies blogg)

-Neej!? Sophie, det har hänt igen (ser sig omkring men lyfter sig inte så mycket).
Jag: Vadå, hittar du inte kontrollen nu igen? Men har du tittat på magen?
Therese: Jo men den e inte här, jag brukar ju lägga den på magen.. Jo! Här var den, DEN VAR PÅ MAGEN! :)




Nytt år nya löften....

Förra året satte jag upp mål för mig själv så tänkte göra det iår oxå!



Saker jag ska försöka att inte göra 2010
Röka
Dricka - släppa fram Terrorese lite mer sällan iaf;)
Äta pizza

Saker jag ska försöka att göra 2010
Hitta nån slags vardagsrutin för träning och motion
Äta sunt och regelbundet
Lägga pengar på viktiga saker eller spara dem!



2010 ska bli året jag blir fit helt enkelt! Jag mår faktiskt bra innombords men jag behandlar tyvärr inte min kropp snällt. Genom att inte röra på mig så ofta som jag borde och med skräpmat plus all alcohol å såklart rökningen så kan inte min kropp må speciellt bra! Jag vill inte bli större än jag är, jag älskar ju att klä upp mig å känna mig fin så nu jävlar!!!! 





Förra året lovade jag mig själv en del saker jag skulle göra och inte skulle göra...
Tycker jag lyckats med en del av det...allt som hade med insida och syn på livet. Men som sakt nu är det utsidan vi ska ta tag i detta året. Tror ändå att det är bra att utvärdera sig själv emellanåt.



Saker jag ska försöka att inte göra 2009

försöka vara någon jag inte är
säga vad jag tror folk vill höra
dömma folk på förhand
prata illa om dom jag bryr mig om
inte ljuga eller fösköna sanningen
bli sur för småsaker

Saker jag ska försöka att göra 2009
vara realistisk
tro på mig själv och att "dehär det klarar jag"
utmana mig själv både psykiskt och fysiskt
stå upp för mig själv
älska mer


2009 ska bli året då jag tar tag i mig själv och mitt liv! Jag ska jobba röven av mig bokstavligt, jag ska resa, jag ska ta hand om mig själv och min kropp, stå på egna ben, inte vara beroende av någon, betala av mina skulder, vara den bästa vännen, dottern, systern och Therese jag vet att jag kan vara!

Som hittat....

Vet att jag inte sammanfattat året eller skrivit nått om nyår än... men det kommer....

Måste bara lägga upp videon till låten som kommer våldta mina öron de närmaste veckorna.... låter det inte lite håkan?! ...Göteborgare om inte annat... sånt måste uppmuntras;)




Jag ler mot dig, för det finns ingenting som passar mig. Och jag ser himmel och moln och vänner som går bredvid mig. oh, jag ler mot dom för allt här i världen verkar redan gjort. För allt är gitarrer och bas, trummor och hat som river. Och är vi en som står emot och visar upp en idiot, där är en som tar tillbaks det där som skulle lösas.

Så säg mig vad vi väntar på, säg mig vad du tänker och allt vi lämnat kvar här är allt förlorat, jag är dig tills jag ändrar mig, är dig tills jag vänder mig, allt vi lämnat kvar är allt förlorat förr.

Och jag somnar i en grav. Och vaknar i ett hav. Jag faller som ett regn på sommarens första dagar. Och hur livet är i storm och känslorna ni har. Är det desamma för er som för oss alla här i Götet? För här är livet ganska bra, ja här är benzo varje dag och kanske lurar jag mig själv och kanske minns jag nånting för längesen.

Så säg mig vad vi väntar på, säg mig vad du tänker och allt vi lämnat kvar här är allt förlorat, jag är dig tills jag ändrar mig, är dig tills jag vänder mig, allt vi lämnat kvar är allt förlorat förr. Där är leder som vi gått och där är jord som har kommit bort. Och någon dag är jag tillbaks och allting blir som allting borde vara så säg mig…”


RSS 2.0