Hurtbulle

Idag va Angelica med mig ute pa min morgonjogg. sa kul att ha nagon att smaskvallra med. Blev en lite anorlunda rutt an vanligt men man vill ju inte fastna i rutiner:)

Efter joggingturen sa at vi grot, agg och knackebrod tillsammans och klappa varandra pa axeln for vi vart sa duktiga.




Ikvall blire kanske att man gar pa quiz och karioke... kanske rent av bagge... far se hur jag gor:)
Ciao!

uppdate NZ

Som maga kanske nu har sett pa tv och i tidningar sa har Christchurch har pa ostkusten av sydon drabbats av en stor jordbavning. Just nu ar hela landet i chock och manga har vanner och slacktingar som dem inte far tag pa. Dodssiffran ar uppe i 65 va jag horde sist och beraknas stiga. Hela telenatet ar nerringt vilket gor det svart for oss att komma fram och ta emot samtal. Hela var klass ar okej, Elin och Henny va tydligt 45min utanfor skalvets centrum och vi va oroliga ett tag, men blev valdigt glada nar dem hort av sig. Ovriga som vart dar nu under lovet hade som tur va lamnat staden bara nan dag innan. Det skall tydligen varit skalv har med men det va ingenting vi kande av. Mina tankar gar just nu till alla som ar drabbade, det ar riktigt hjartskarande.


En vecka ledighet kvar!!

Da har man ytterligare en vecka pa sig att gora nagot trevligt med tillvaron har.

Under veckan som gatt upptakte jag att jag hamnat mitt inne i en "sjudagars" och va tvungen att avsluta denna, vilket jag gjorde i lordags..

Nu e val planen att ta det lugnt och ha de bra resterande dagar.... inget mer dansande denna veckan:)

Nu gar jag till standen!!


"And party and party and party........"


Biljard - Bad singing - Beach!

Igar borjade det som vilken casual onsdag som helst och sluta helt gaaaalet kul!

...Intruducing the Swedish koncept "Lill-lördag"

Allt borjar med att nagon sager att man ska ta en ol och spela lite biljard...
sen traffar man natt folk och av ren inpuls + alcohol sa hamnar man i en "kariokesituation" och varfor inte blanda in lite buggkurs i de hela och sen saklart en stor efterfest... dar har du varan gardag i korta drag iaf...
















Kvallen slutade har pa stranden med en fireshow
... testade faktiskt pa det hela vilket resulterade i foljande....;



jaja... har de hela pa film... slanger upp min fireshow imorgon:)


Grillning med ber(g)sfolket!

I forrgar blev det en riktig myskvall uppe pa lockingstreet. Massa skratt och go stamning.. oh lite dricka pa det inte helt fel. Tank att man faktiskt har den turen att kunna grilla... i FEBRUARI!! gar inte ihop i mitt huvud alls..




 Slanger in lite bilder fran ?!lordagens?! grillning i trasket med:




Elin testar... pig in a blanket


Mickan hitta ett roadkill haha:)


Robin propagerar for raksallad!...
alla vet ju att man har bostongurka... end of disskution:)


Marie gillar att grilla!


Efter middagen lyckades Kim fjaska till sig en massage av Henny... satans lyckost!

Our Crib!

Nu har jag antligen lyckats lagga upp filmen fran var lagenhet... det tog bara 2timmar!!! men det far det val vara vart.. Sahar bor jag i Nikau Apartments, Nelson, New Zeeland!!




Alla <3 Dag!

I veckan fragade Mikaela mitg om jag ville bli hennes valentine... det tyckte jag lat som en fin fin id'e sa igar hade4 vi var dejt.

Dagen borjade med ansiktsbehandlingar och vin

Sen spenderades en stor del av dagen pa skonhetssalongen dar vi fick manikyr och pedikyr samtidigt som vi satt i underbara massagefotoljer och njot.

En romantisk middag spenderades senare pa Vics, dar vi njot av en pasta med bacon och pumpa i.. det va sa gott att vi fick kramp i magen for vi ville inte sluta ata.

Efter en laaaang tupplur va det dax att gora oss fina for kvallen och passade pa att poppa en flaska bubbel medans vi vanta pa att haret skulle torka..

Resten av dagen agnade vi oss at att spela biljard och dricka bers pa sharks och migla runt med alla andra ensamma singlar.


Basta alla hjartans dag nagonsin... det kravs en tjej for att fa till det! :)





Lov!

Nu har vi tva hela veckor fran skolan ledigt... Undra va man ska hitta pa. Alla bara aker ivag och lamnar mig sjalv. snyft*


Kulturveckan fortsatter...

Efter en dag av konst och tidagen full av mat sa va det igar dax for vin!!

Sa vi besokte 3olika vingardar (obs! 2st innan lunch), vilket resulterade i en nagot flamsigare klass an vanligt. Att ha vinprovning som en del av undervisningen kandes aningen konstigt... men vi hade valdigt kul!!

Sitter i skolan nu och vantar pa dagens lektion... öl!! idag ska bryggerierna besokas:)






En vecka i Kulturens tecken!

Denna vecka handlar om kultur... sa igar va temat konst och da va vi forst pa WOW - World of Wareble Art  som ar ett museum. Dar inne visades kreationer fran det stora kostymarrangemanget som startades har i Nelson men som blev sa stort att det nu forlaggs i Wellington. Hela grejjen gar ut pa att skapa av anorlunda material och forstas vara kreativ. tyvarr fickk man inte fota dar inne. Intill lag en utstallning med gamla bilar...me like!!!

Lunchen tog vi pa Rabbit islands strand, dar vi passade pa att leka i vagorna...elller ah...jag och kim forsokte aven kollonisera en del av stranden... vilket gick sadar...

Sedan besokte vi tva kanda konstnarer i deras hem/workshops det va otroligt spannande...


Tisdagens tema var mat och vi borjade dagen med att ga till fiskhanlarn. var larare kopte musslor at oss men min mussla kom upp lika snabbt som den kom ner....nagot med konsistensen som bara ger mig kvalningar. Sen va vi och handlade bar och da passa jag pa att kopa en hemmagjort bananmjukglass, den va bland de basta nagonsin... Sen va vi och handlade gront och avsluta dagen men en picknick! Livet i skolan e hart har assa...hihi







Sophie blir nafsad i rumpan


Pussipuss



Kanner ni igen bilen?




....sett filmen kanske?

Andra perlor....











Bada under lunchen








Konst?!















sommar sommar sommar.......

HAjk!

Forra veckan va vi och besokte Able Tasman som ar en av nationalparkerna har pa sydon. Veckan borjade med matplanering och sedan va det tre dagar med campingliv:) Upplagget va att halva klassen skulle paddla "Waka Ama" (Typ av kanot Maorierna uppfunnit) och den andra halvan skulle ga till campingplatsen. Da det inte ar tillatet att kora fordon i parken.


Har ar jag och Sarah nar vi gar!. vi arrangerade vara ryggsackar sa att vi skulle slippa fa ful branna... fult, ja! ..men vart det:)

Val framme i lagret flyttade jag in med Kim som vart duktig och rest taltet for oss da hon paddlat hela vagen, vilket gick aningen snabbare.


Kims och Terrors Nordiska Zoon:), Kim hade helre velat ha den goteborska flaggan men havdar istallet att "Sverige ar ju goteborg!".

Under vandringen hade vi fatt i uppdrag att hitta en pinne da vi pa kvallen skulle fa lara oss Maorisk krigsdans.. Det va en av hojdpunkterna:) Har den pa film sa ska forsoka lagga upp sa fort som mojligt.


Uppstallning!!!

Under dag 2 sa arbetade vi i smagrupper och dagens forsta lektion va i medicin, vi fick massa kunskap om de olika vaxter som fanns och hur maorierna anvant dessa for olika andamal. Sedan fick vi lara oss flata HAREKEEKEE vaxten.













Saften i vaxten fungerar ungefar som Aloevera, hjalpte mina myggbett:)



...andra lektionen va en promenad ut pa en udde dar vi fick lyssna pa storytelling, denna gangen om havsguden:)



Ja och Jonas lyssnar pa saga:)



Sedan va det dax att paddla.... och var destination blev Mosquito bay... fast dar fanns det mest musslor:)






                                                                   

Pavag hem traffa vi denna sodyrkaren...




Jag och Sarah som inte ar mkt for det enkla campinglivet testade att koka en teliknande dryck pa Tatarmoan som vi under dagens lektion fick veta har sovande egenskaper.. Man kan saga att vi slockna direkt... eller ah jag holl pa att ramla ihop nar jag borsta tanderna. Vaxten visade dig ha en drogliknande effekt och vi fick veta sedan att den va narkotikaklassad och olaglig inne i stan. opss...:)     

                                        

For mer bilder... KLICKA HAR!!!

Sophie .....SPRING!!!

Jag är inget bra umgänge för Sophie;)
Bara lurar henne till kriminella handlingar;P




RSS 2.0