Svensbygården

Igår va vi ju ute på Svensbygården utanför Piteå på konferens eller ah ... ett informations möte med Novasol som vi bjudit dit för att få veta lite mer hur dem jobbar.

För er som inte vet så är Novasol semesterhusförmedlare som finns i 22länder, främst i Europa. Genom att förmedla kontakt mellan Pilotföretagare som erbjuder bäddar med Novasol så kan man ge dem en chans att få marknadsföring utomlands och utlänska turister = ökad beläggning.

Tyvärr va ju mötet med väldigt kort varsel så utöver Svensbygårdens Annika & Jan Lidström så var det endast Maria Hanno från Stormyrberget och Britt Louise Nyman från Pite Unika som hade möjlighet att komma. Men det va mysig stämning och riktigt intressant att lyssna på Conny och Östen som svara på alla miljoner frågor vi ställde.På Svenbygården så spelar man Farmersgolf, som är en Hollänsk variant. Istället för klubba så har man en träsko på pinne och en typ handboll. Spelet spelas på ängmark och reglerna e ungefär samma som golf. Spelet finns på flera platser runt om i Sverige och är riktigt stort i Holland så kolla upp det om ni vill göra något skoj och annorluna med kompisgänget.

Blev dock inte att jag hann att testa... tur va väl det eftersom inget gör mig mer frustrerad än att förlora nått sånthär;) Måste verkligen jobba på att bli en bättre förlorare...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0