Helgavbrott igen!!

Så va helgen slut, känner att det är så in i helvete mkt just nu både i skolan och privat, så då får tyvärr bloggen komma i andrahand.
80-tals fest va temat i Lördags... började rätt tidigt redan vid 13-tiden var jag och Sophie på systemet (gjorde olagligheter:P)

Har blivit riktigt otursförföljd här... varje fest jag gått till har jag innan ankomst..VARJE gång lyckats punktera en burk så den bara pissar ut öl/cider.. Antigen försöker gud säga mig nått eller så får jag helt enkelt fixa bromsvajern som sticker ut på min cykel..

Detta inträffade självklart i Lördags, precis utanför systemet fick jag spela min "burkflöjt". Annat vore ju alcoholmissbruk. Kände inte heller mig speciellt sugen på att springa in en lördag precis innan stägning för en ny cider:P*Sen bar det hem till Sophie för att packa ner kläder. Hon bjöd även på köttbullar och macaroner på japanskt vis:P (vi satt på kuddar på golvet...de e fan inte helt simpelt) Efter ha letat efter en försvunnnen disktrasa som nästan drev oss vansinniga va det dax att bege sig till Robin. "I en annan del av Lid-KÖPING"

Där börjades det med styling...

Daniel blev kostymnisse (fan att vi inte hitta en tegelsten till dig, tur att du hade en rysk pälsmössa som backup, för de e ju nästan samma *not*)

Efter det blev det en Glam Arobics Insruktör som Sophie blev förvandlad till.

Robin kompis Mattias va på ett i sista minuten besök, men han fick till det bra trotts kort varsel och var en kopia av kärleksobjektet i Tjenare Kungen.. ni vet "han som kan spy själv" (förövrigt en av mina favvofilmer)

Robin fick stå för glamrocken med tajts å bandala.

Elin och blev disco prinsessa i cementlugg:P

Jag stod för en mix av seglarmode vs. Madonna...

Tesamman va vi ett ganska bra TEAM!


Kvällen gick... som vanligt får jag la säga... ena stunden sitter vi och tjötar och har jättetrevligt. I nästa ligger man halft över bordet och får för sig att häfta tungan med en häftapparat. Tack Henny för att du stoppa denna galenskap.


Jag antar att jag gjorde ett rebelliskt och jävligt korkat försök till att va lite punk...


Vid 14.02 gick sista utgående samtal från min mobil, brukar i regel ligga i sängen inom en halvtimme efter det... 
Men han att filma detta innan jag gick:P om nån undrar varför dom spelar Lady Gaga på en 80tals fest e det för att i en halvtimme cpa spotify. annars va det strikt 80tal å inge annat. Men låten passar bra till fylleRobin!
 

 

 


 

 


 

 

PS. När jag gick ut för första morgonciggen i söndags så låste jag upp, gick ut och sen när jag skulle gå in igen så insåg jag att nycklarna satt i dörren... va jag full när jag kom hem i lördags tro..? stor ide att låsa inifrån då menar jag:P 

 

 


 

 


Hörde även att mitt kära sviskon Jenny tydligt inte fick komma in på krogen i Lördags för att hon va för full.... 
Trodde aldrig att jag skulle få uppleva denna dagen. Nu vet du hur det känns att "ta ett varv" din jävel:P
Come join the club biatch!

Pussipuss

 Kommentarer
Postat av: Sophie

Haha!! Tuttis.. Tuttiis..

Come on baby, you wanna dance with me? ;)

2009-09-22 @ 11:32:22
Postat av: robin

Lady Gaga å för mycket alkohol e ingen bra kombination i rosa tajts!!

2009-09-25 @ 12:45:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0