Explanation of the X

Som ni såg i ett tidigare inlägg så är en på bilden överkryssad (i tidningsartikeln), fick lite frågor om det!

Personen som är överkryssad är FREDRIK, han är 37år gammal och under 5veckor vi hade vårat projekt kunde han inte ens ta med sig papper eller penna till våra möten eller tillföra gruppen någonting överhuvudtaget.

Personen har en otrolig oförmåga!!
Tyvärr har det fallit så att det även är hans enda begåvning.
Att vara oförmögen att göra något överhuvudtaget.

Men det är ju inte så konstigt om man lever efter en skalmanfilosofi med en hyperkänslig inbyggd mat-och-sov-klocka och andvänder tiden han inte äter eller sover till att hitta på VISIONER som tyvärr ingen annan än han själv förstår.

Det tragiska i detta är ju att även här hindrar hans oförmåga honom att förklara sina vansinniga visioner utan en whiteboard då hans ordföråd endast består utav "lixom lixom....fattar du" kombinerat med krampiga simtag med händerna.

Eftersom han i mina ögon inte tillförde gruppen ett skit, hoppa av utbilldningen å sen efter avslutad kurs dök upp på redovisningen i Partille, valde jag att kryssa över han. Ser helre att gruppens andra medlemmar bör ta åt sig hela äran av detta arbete

Hoppas att han lyckat bätte nu på sin mer "spättsade" utbilldning!!!
Stackars människor som ska behöva gåå med han hela våren....
...intagsprov?! IQ-Test vid intagningar?! hallå?! någon?! nähepp..Klas vet att du inte e med i denna bilden, men du vet att jag tycker du e bäst!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0