Lindome GIF..

Var och kollade Linome GIF vs. Landskrona BOIS idag. Riktigt skoj faktiskt. Gillar den nya "arenan" med plastgräs och allt. Så jävla mkt folk, överallt hörde man "bor alla dessa människor här?". Har nog aldrig varit med om det tidigare, inte ens på valborg. Till skillnad från Landskronas 5?! suportrar, va hände med resten? Kul att gå på en match där alla suportar står i samma klack dock:P Ett tag va det tom. gemensamma sånger eftersom både Landskrona och Lindome är "svartvitt".... 

Men en stund stämde Landskrona upp i en "varför sjunger inte ni?"
Svaret kom ganska snabbt
 "För detta e Svenska Cupen, inte körslaget!!!"
haha så jävla klockrent!

Kan ju inte direkt säga att Lindome spelade bra, men dom stod emot rätt bra och gav ett värdigt motstånd. Man såg ju tydligt att Landskronas spelare är betydligt mer rutinerade. Ändå lyckades Lindome skapa några riktigt bra chanser, sen om det va mer tur än skicklighet de vette fan... Matchen slutade 1-0 efter ett mål i andra, fan hoppades verkligen att dom skulle ta det.

En sak till....
Lindomes egna suportergrupp "FULA GUBBAR" (glömde dom ett "L"?) e grymmast...
De består mestandels utav feta medelålders män men dom står där och gapar hela matchen och hejjar... credits:) Passionerade är dom iallafall och jävlar på att sponsra och hitta sponsorer!

=>FULA GUBBAR<="FULA GUBBAR E NI KLARA?!!!...."

"JAJJAMENSAN...FATTAS BARA!!!!......."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0